Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Man būna, kad pykstu, nes PMS:)

Atsakyti

Baisu nu  😂  kai pms veliava kokia iskeliat  raudona ,,stormas maudytis draudziama,, 

Atsakyti

Man būna, kad pykstu, nes PMS:)
Kas tave tuom įtikino?  ar tikrai iš niekur nieko būni pikta vien dėl to, kad tavo organizme vyksta natūralus procesai? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 liepos 2022 - 18:43
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 07 09, 18:54)
<p>Baisu nu  😂  kai pms veliava kokia iskeliat  raudona ,,stormas maudytis draudziama,, </p>

tai kad medikai skelbia, kad ir vyrai panašias audras turi biggrin.gif
Atsakyti

tai kad medikai skelbia, kad ir vyrai panašias audras turi biggrin.gif

Kas dieną 😂😂😂

Atsakyti

Kas tave tuom įtikino?  ar tikrai iš niekur nieko būni pikta vien dėl to, kad tavo organizme vyksta natūralus procesai? 

Taip. Viskas užknisa, erzina 🙈

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 09, 22:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72976772" data-time="1657384962"><div><p>Kas tave tuom įtikino?  ar tikrai iš niekur nieko būni pikta vien dėl to, kad tavo organizme vyksta natūralus procesai? </p></div></blockquote><p>Taip. Viskas užknisa, erzina 🙈</p>

ziuretis sveikata, neturetu taip buti, jei zmogus sveikas.
Atsakyti

Nu va, celiulitas sveika, dvi operacijos iš niekur, mėnesinės kas mėnesį nesveika, sexas neturint vaikų nesveika, dar ir nuotaikų kaita prieš menstruacijas užkliuvo🧐🥴🥴

Atsakyti

Taigi hormonai 😁

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 09, 22:02)
Taip. Viskas užknisa, erzina 🙈</p>

Man nėra buvę... Jei kas erzina niekaip nesusiję su PMS, bet kuriuo mėnesio laiku. Galvoju, kad čia daugiau saviįtaiga, kad pateisint savo blogą nuotaiką ax.gif
Atsakyti

Man nėra buvę... Jei kas erzina niekaip nesusiję su PMS, bet kuriuo mėnesio laiku. Galvoju, kad čia daugiau saviįtaiga, kad pateisint savo blogą nuotaiką ax.gif

Nemanau :D

Atsakyti

nu tik jau

https://www.mayoclin...es/syc-20376780

kitas reikalas, kad tai įmanoma suvaldyti

bet PMS buvimas niekaip nesako, kad žmogus yra nesveikas

Atsakyti