Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

pasakė Montevertė, kuri apskritai nežino, kas yra dvasia. Gal baikit, ką?! Ne jūsų nosiai ir ne tai auditorijai tai. Gana.

nu bet taip smagu kai jos apsimeta ir ima painiotis :D 

Atsakyti

O tau rusiška dešra, pagaminta LT, neskani buvo?

Rusiska skani,gal jei zinotu jog pagaminta Lietuvoje -sakytu neskani . 

Apie rusiska desra ,jei ji butu gaminam pagal Go'sta   ji butu Nr.1 bet visi gebejo chalturint 

cituoju jusu isprusimui:

Колбаса «Докторская» появилась 29 апреля 1936 года в Советском Союзе по распоряжению наркома пищевой промышленности Анастаса Микояна для «больных, имеющих подорванное здоровье в результате Гражданской войны и царского деспотизма». Колбаса «Докторская» из 1936 года.

RECEPTURA😆

Рецепт "для поправки здоровья лиц" московскими врачами был исследован до мелочей.  Итак, в 100 кг колбасы содержалось: 25 кг говядины высшего сорта, 70 кг полужирной свинины, 3 кг яиц и 2 кг коровьего молока.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 11 liepos 2022 - 15:54
QUOTE(paštininkė @ 2022 07 11, 16:44)
pasakė Montevertė, kuri apskritai nežino, kas yra dvasia. Gal baikit, ką?! Ne jūsų nosiai ir ne tai auditorijai tai. Gana.

išsigandai, kad už griekus? biggrin.gif
Atsakyti

vadinasi, dvasia yra įgimta :)

Tu matai, o tiek vargai, kol išstenėjai :)

Na ne, dvasinė būtybė gauna kūną, įsikūnija atėjusi į žemę, aš taip bent suvokiu. O tu čia manęs to klausei? Kada? Nes pirmai klausei kas sprendžia? Iš kur randasi kūnai be dvasios aš nežinau. Ir kas sprendžia nežinau. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 11, 15:46)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72977259" data-time="1657546978">
<div>
<p>2020 m. Lb pasikeitė situacija?

Nu ir? Uždirba 600-800€ čia daug?</p>
</div>
</blockquote>
<p>mes kalbam apie labai konkrečius du teiginius. Ir klausimai yra labai konkretūs smile.gif </p>

Kalbėk tu apie ką nori. Bet su dabartine infliacija, tavo alga 600€-800€ bus tokia pat kaip 400€ 2018m. išlaidų dalis reikšmingai išaugo dabar.
Atsakyti

ok, kitaip, paprasčiau paklausiu: IŠ KUR TU IŠTRAUKEI, kad daug kas (kiek tas yr?) uždirba 400 eurų? Nes tai net MMA nesiekia. Va, dabar suprantamai? :)

Is statistikos, va Uarda viršuje ikele. Aišku ne visi žemiau skurdo ribos gyvenantys dirba, minimali kiek nuo šiemet apie 500 į rankas? Ne visi ir tiek uždirba, dalis negali pilnu etatų dirbti, na ir 500tikrai is esmės ir iš skurdo nesitrauks žmonių ar ne?

Tai man juokinga kai juokiasi puodas kad katilas juodas. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 11, 16:55)
išsigandai, kad už griekus? biggrin.gif

Tu tik savo griekus žiūrėk. Visus.

O aš neišsigandau - tiesiog ribų jutimas.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 07 11, 15:53)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72977185" data-time="1657543659">
<div>
<p>O tau rusiška dešra, pagaminta LT, neskani buvo?</p>
</div>
</blockquote>
<p> Rusiska skani,gal jei zinotu jog pagaminta Lietuvoje -sakytu neskani . </p>
<p>Apie rusiska desra ,jei ji butu gaminam pagal Go'sta   ji butu Nr.1 bet visi gebejo chalturint </p>
<p>cituoju jusu isprusimui:</p>
<p>Колбаса<span> «</span>Докторская<span>» появилась 29 апреля </span>1936<span> года в Советском Союзе по распоряжению наркома пищевой промышленности Анастаса Микояна для «больных, имеющих подорванное здоровье в результате Гражданской войны и царского деспотизма». </span>Колбаса<span> «</span>Докторская<span>» из </span>1936<span> года.</span></p>
<p><span>RECEPTURA😆</span></p>
<p><strong><span>​</span><span>Рецепт "для поправки здоровья лиц" московскими врачами был исследован до мелочей.  Итак, в 100 кг колбасы содержалось: 25 кг говядины высшего сорта, 70 кг полужирной свинины, 3 кг яиц и 2 кг коровьего молока.</span></strong></p>

Žemaičių vytinta skani buvo.
1936 mano mamos net nebuvo 😂
Atsakyti

:D  :D​ kaip dažnai išlenda tavo noras bukai trepseti kojale ar grumoti pirštų. Ypač kai nebeturi ką pasakyti. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 11, 17:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72977260" data-time="1657547051"><div><p>pasakė Montevertė, kuri apskritai nežino, kas yra dvasia. Gal baikit, ką?! Ne jūsų nosiai ir ne tai auditorijai tai. Gana.</p></div></blockquote><p> biggrin.gif  biggrin.gif​ kaip dažnai išlenda tavo noras bukai trepseti kojale ar grumoti pirštų. Ypač kai nebeturi ką pasakyti. </p>

Dėmesio!: čia man taip rašo moteris, kuri sakosi turinti teologijos diplomą. O man į až neprašyta dar ne to prirašė...

Jauskim ribas. Visur.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 07 11, 17:07)
Dėmesio!: čia man taip rašo moteris, kuri sakosi turinti teologijos diplomą. O man  į až neprašyta dar ne to prirašė...

Jauskim ribas. Visur.

Prasau ikelt ta zinute, ka as raisau tau i az, kad daugiau negaletu manipuliuti, aferiste.

demesio visiem nerasykit pasinikei az, nes ji elementari sterva.

Prie ko cia mano diplomai? blink.gif
Tu jausk tas savo narvelio ribas, ne visi narveliuose gyvena. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 11, 17:22)
Prasau ikelt ta zinute, ka as raisau tau i az, kad daugiau negaletu manipuliuti, aferiste.

demesio visiem nerasykit pasinikei az, nes ji elementari sterva.

Prie ko cia mano diplomai? blink.gif
Tu jausk tas savo narvelio ribas, ne visi narveliuose gyvena. biggrin.gif

Įsikelk pati: kol ieškosi, gal nesąmonių SM nerašysi mirksiukas.gif

Taip, aš esu sterva ir pažadu tokia būti ateityje: kas mane žinot, suprantat, kas ne - net nebandykit rašyt. Mat su manim blabla nepraeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 liepos 2022 - 16:27