Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2022 07 11, 17:25)
Įsikelk pati: kol ieškosi, gal nesąmonių SM nerašysi mirksiukas.gif

Taip, aš esu sterva ir pažadu tokia būti ateityje: kas mane žinot, suprantat, kas ne - net nebandykit rašyt. Mat su manim blabla nepraeis.

Jei as idesiu galesi toliau saukti, kad ne ne cia melas, ji man ne to dar prirase lotuliukas.gif
kaip tu nebusi, keistis jau neina tavo amziuje . Stebuklas turetuivykti, kad tu pasikeistum.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man taves gaila tik tiek

tave labai veikia, kad as cia rasau? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 liepos 2022 - 16:36
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 11, 17:35)
Jei as idesiu galesi toliau saukti, kad ne ne cia melas, ji man ne to dar prirase lotuliukas.gif
kaip tu nebusi, keistis jau neina tavo amziuje . Stebuklas turetuivykti, kad tu pasikeistum.

vat ir gailėkis, žmogau. Galiu net visas gailėjimo regalijas atsiųst - TAU.

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 liepos 2022 - 16:41
Nu va montekrista statistika is pernai metu iki 468 alga gavo 86.000, arba 7.6 proc dirbanciuju.
Bendrai minimuma ir maziau gauna 18 proc.

Man tai daug zmoniu, tau mazai?
kai ir virs tos algos ne kazin kiek daugiau gaunanciu. iki 1000 gauna 35 proc, iki 2000 gauna net 85 proc dirbanciuju.
Tai apie ka kalba is vis? vos 15 proc zmoniu gauna zmoniskus atlyginimus.

https://www.sodra.lt/pajamu-apzvalga

o dabar pasijuokit kokios mazos algos Rusijoje unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 07 11, 17:38)
vat ir gailėkis, žmogau. Galiu net visas gailėjimo regalijas atsiųst - TAU.

biggrin.gif

tai neikeltsi mano tos baisios zinutes slabo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 liepos 2022 - 16:45
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 11, 17:35)

tave labai veikia, kad as cia rasau?  bigsmile.gif

Įkelk PATI.
Atsakyti

Žemaičių vytinta skani buvo.
1936 mano mamos net nebuvo 😂

Nu senele buvo. Esma kad orginalis receptas , be skuru,odu, sojos miltu -tai yra auksciausios rusies mesa ten buvo .

Atsakyti

Dėmesio!: čia man taip rašo moteris, kuri sakosi turinti teologijos diplomą. O man į až neprašyta dar ne to prirašė...

Jauskim ribas. Visur.

As nekreipiu demesio i ja .Jai reikia sakyt jos suprantama kalba : pasol nx ..debi...

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 07 11, 17:50)
Įkelk PATI.

aisku slabo buti sazninngai, geriau vsi namiokais paie kazkokia ten baise zinute biggrin.gif as neturiu istryniau, nelaikai zinuciu, nearchyvuoju nieko cia.
kas ten buvo tik parasiau, ka dmokiau anglu kalba ir tiek, o tu kad puti brubula is to, dar kai rasiau maniau esi adekvatus zmogus, suklydau.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 07 11, 17:00)
Tu tik savo griekus žiūrėk. Visus.

O aš neišsigandau - tiesiog ribų jutimas.

kokių ribų?
nuo kada cenzūruojamos kalbos apie dvasią ir su ja susijusius reikalus?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 07 11, 17:25)
Įsikelk pati: kol ieškosi, gal nesąmonių SM nerašysi mirksiukas.gif

Taip, aš esu sterva ir pažadu tokia būti ateityje: kas mane žinot, suprantat, kas ne - net nebandykit rašyt. Mat su manim blabla nepraeis.

ir vėl mums grasini?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 11, 17:57)
aisku slabo buti sazninngai, geriau vsi namiokais paie kazkokia ten baise zinute  biggrin.gif as neturiu istryniau, nelaikai zinuciu, nearchyvuoju nieko cia.
kas ten buvo tik parasiau, ka dmokiau anglu kalba ir tiek, o tu kad puti brubula is to, dar kai rasiau maniau esi adekvatus zmogus, suklydau.

Kodėl baisi: visai nebaisi, bet aiški, kodėl tavo lietuviškos sąskaitos užblokuotos ir kodėl tu net už šiukšles Lietuvoj nesugebėjai susimokėt - o Lietuvą vis mokai, kur jai leist pinigus... Gi kalba apie tai, ar nesupratai?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 11, 18:02)
kokių ribų?
Papildyta:

ir vėl mums grasini?

dvasia nėra cenzūruojama kalbos. Dvasia yra ribų žinojimas, na, tokia autentika, kuri yra įvairi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 11, 18:02)
kokių ribų?
Papildyta:

ir vėl mums grasini?

Vaike, aš niekad tau negrasinau. Aš tik tau sakau, kaip bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 liepos 2022 - 17:11
Nu ka kai Ukrainos valdzia taip stengiasi nusimesti nuos saves nacizmo seselius, ju diplomatas Vokietijoje aiskiai ir atvirai reiskia palaikyma nacikam, teko ji atleisti Zelenskiui, oi kaip nepatogu, pasake, kad dauguma ukrainieciu palaiko nacika Bandera. Kazin delfis apie tai jum parasys? biggrin.gif

https://www.youtube....hannel=DjukiSan

QUOTE(paštininkė @ 2022 07 11, 18:07)
Kodėl baisi: visai nebaisi, bet aiški, kodėl tavo lietuviškos sąskaitos užblokuotos ir kodėl tu net už šiukšles Lietuvoj nesugebėjai susimokė - o Lietuvą vis mokai... Gi kalba apie tai, ar nesupratai?
Papildyta:

dvasia nėra cenzūruojama kalbos. Dvasia yra RIBOS.

kokios saskaitos uzblokuotos lunatike? blink.gif seniai sumoketi visi mokesciai, melage, aferiste. biggrin.gif kai pjau ner ka bepasakyt, jau nebezinai nei kur kasti savo atsipusiais dantim. biggrin.gif ir prie ko cia mano zinute? oi kaip sikna svyla ar ne prisimelavus, nezinai ka bekurti?

ka negalima sneketi apie dvasia, dvaisni pasuali??? gal tu uzdrausi, vaziuok gal ti i Siaures Koreja, ten jauciu rezimas pats tas bus. Jauciu labai liudi del sovietu rezimo griuties. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 liepos 2022 - 17:16
QUOTE(paštininkė @ 2022 07 11, 18:07)
dvasia nėra cenzūruojama kalbos. Dvasia yra ribų žinojimas,  na, tokia autentika, kuri yra įvairi.

tai kad atvirkščiai, su dvasios pagalba galima beribiškumo siekti, atrasti ko niekas dar neatrado ir t.t. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 11, 18:13)
tai kad atvirkščiai, su dvasios pagalba galima beribiškumo siekti, atrasti ko niekas dar neatrado ir t.t. bigsmile.gif

rimtai? biggrin.gif
Atsakyti