Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Aš taip pat. Turiu ką veikt ir be SM. Bet lervos pasakymas, kad Landsbergiai nori karą Lietuvoj sukelti tai užmušė. Čia tas pats kas pasakyti, kad Ukraina pradėjo karą prieš ruskius.
O rusiją pats laikas paskelbti ne valstybe, o teroristine organizacija, kažkur skaičiau tokius siūlymus ir visiškai pritariu. Bet kai Europa bestuburė, tai...

Nu bet kai Gorbaciova norejo teisti ,amtelejau. Galima uzlipt i Everesta ,galima backa alaus isgert 😁   Nezinau is kur ta drasa pas juos ,gal pamirso kas rusiskai ismoke kalbeti.

Atsakyti

Chuolostanas be jokių abejonių yra teroristinė valstybė.

Vienareikšmiškai.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 14, 13:52)
Vienareikšmiškai.

Tai apsimelavai apie Vegele? koks tikslas ji smeisti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 liepos 2022 - 13:08
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 14, 13:24)
Taigi kol kas pasaulyje kazin ar yra didesnes agresores , iszudziusios daugiau civiliu, nei Jav. Tikra teoriristine valstybe, terorizuojanti pasauli jau kiek metu.

Netgi ne metais reikia skaiciuoti ir jau ne desimtmeciais.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 14, 13:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72977906" data-time="1657782712"><div><p>Chuolostanas be jokių abejonių yra teroristinė valstybė.</p></div></blockquote><p>Vienareikšmiškai.</p>

Tau slabo atsakyti I mano klausimą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 liepos 2022 - 13:12
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 14, 14:12)
Papildyta:

tai jo visa jos egzistavimo istorija nuolat karuose, nuolat, be sustojimo.

nu ir man neatsako... unsure.gif
Atsakyti

Tai apsimelavai apie Vegele? koks tikslas ji smeisti?

Aš apie tai...

https://www.facebook...Za44Pl/?app=fbl

Atsakyti

Papildyta:

Mano moteriškas padorumas yra grynai mano asmeninis reikalas (gal dar mano vyro), bet tikrai niekaip ne tavo  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 14, 14:23)
Aš apie tai...

cia Tomas Chochrin postas, klausiau kur Vegele kaltina Tapina vagyste, pirmini saltini, pacio Vegeles zodzius, man pletkai neidomus, kas ka apie ka primelavo, kodel tu melais tiki , o nesitikslini? nekaltino Vegele Tapino , jis advokatas ir geras, nedarytu tokui nesamoniu, jei apkaltintu , Tapinas galetu ji i teisma paduoti uz smeista.
Taigi liudna, kai zmones kaip tu prisiskaito visokiu pletku, melu ir paskui aklai tiki....
Atsakyti

Taigi liudna, kai zmones kaip tu prisiskaito visokiu pletku, melu ir paskui aklai tiki....

:D  :D  :D  :D  :D​  aik tu?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 14, 15:05)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif​  aik tu?

nu jei ne taip prasau faktus i arena.
Atsakyti
Man tai šlykštesnio šliužo kaip vėgėlė nėra. Dabar vartosi, kad Tapino pavardės jis neminėjo. Fui šlykštukas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 07 14, 15:10)
Man tai šlykštesnio šliužo kaip vėgėlė nėra. Dabar vartosi, kad Tapino pavardės jis neminėjo. Fui šlykštukas.

nu, jau net putiną lenkia! biggrin.gif
Atsakyti