QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 22, 11:40)
O tu labai sveika? Ko i ta Lietuva nuolat pas medikus vazinejiesi? As manau geriau profilaktiskai sveikai maitintis, nei paskui bandyt susigriebti, kai jau visai blogai, galli buti per velu

Aisku visi renkames.
Bet visgi pritari, kad mityba svarbu sveikatai ir kad zoliu valgymas gali padeti? na su tuo ir sveikinu sutarem galu gale
Dievuliau, tu is to noro masėms paskleisti savo tiesas, maisaisi kam atsakineji. Cia turbut man skirtas postas buvo?
Dabar pagalvojau.. viena mano giminaite perejo ant veganizmo, jau senai ji ant jo sedi, ar ne 7 metai. Dantys pas ja juodai gede pergedę. Buvo keli uzsiminimai, kad turi ne tik keisti dietą bet ir dantis taisyti. Jos atsakymas - nekalbekit nesamoniu, man ataugs nauji dantys.
Tai rodo, kiek su ja kiek su tavimi, kad tai yra sekta ir jus esat uzkoduotos.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 22, 11:46)
Mesa, pienas rugstina organizma, darzoves vaisiai sarmina, jei valgysi
kartais taip kap parasiai tiketina bus visai gerai.
Bet ar taip dazniausiai valgo zmones? sumustiniai su desra ryte, krabonadai per pietus, vakare dar kokie koldunai ir pan. Uzrukstintas organizmas automatiskai serga.
esme saikas ir proporcijos.
Man asmeniskai tai is kart gerkle pradedavo skaudeti, jei mesos pavalgydavau, na nuo vieno karto ne, bet jei pavalgydavau pvz kelis kartus, jau rytais jauciu nosis uzgulus, akys traiskanoja, gerkle kirbina, jau nesneku kad is burnos smirda
Dar valgant mesa man jauciasi sunkumas, lenkia prie miego, maziau energijos, nei valgant vien darzoves ir vaisius.
Na jei trumpai mesa sunkiai virskinamas maistas. Save paprasciausiai reikia stebeti ir atsirinkti kai geriau jautiesi, kai ja valgai ar kai nevalgai.
Veganai, zaliaedziai, vegetarai kARTAIS valgo lašinius?