Dabar pagalvojau.. viena mano giminaite perejo ant veganizmo, jau senai ji ant jo sedi, ar ne 7 metai. Dantys pas ja juodai gede pergedę. Buvo keli uzsiminimai, kad turi ne tik keisti dietą bet ir dantis taisyti. Jos atsakymas - nekalbekit nesamoniu, man ataugs nauji dantys.
Tai rodo, kiek su ja kiek su tavimi, kad tai yra sekta ir jus esat uzkoduotos.
tu akis uztraskanojusias prasikrapstyk, po tavo postu tai zinoma tau rasiau

na nezinau kodel tu vis kisi kazkokiu psichiniu ligoniu kliedesius? adekvaciu zmoniu nepazysti?
Papildyta:
<p>Kas nesveika, tai cukrus ir kiti greiti angliavandeniai nedirbant fiziškai ar nesportuojant, visokie rafinuoti riebalai, perkelptas maistas, marinuoti produktai, kai jų perdaug ir maistas su daug blogų e </p><p></p>
paukstiena geriau nei zinduoliu mesa, zuvis ir kiausiniai geriau nei paukstiena, darzoves, vaisiai, riesutai, seklos, geriau nei zuvis ir kiausiniai

tokia viena taisykle yra kad kuo maistas maziau panasus i mus tuo jis sveikesnis, pvz kiaules labai artimos musu kunui, buna gi net ju organus zmonem persodina, tai blogiausia k agalima valgyti, del to gal musulmonai is vis jas uzdraude

taip visiskai tai visiem nesveika labai.
Bet kaip sakau viska ismeginti reikia ant saves atidziai save stebint.
Papildyta:
ka tu cia nusisnekejai? vel nesupratai apie ka klausimas buvo ir mano atsakymas?

Papildyta:
Koki noresi7lu pieną, toki ir gersiu. Tu savo zoles edi ir esk, o mesa palik man.