Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Lutuke, o kiauliena kaip tik žmogui labai tinka. Kažkokių pasakų prisiskaitei...

Atsakyti

Na taip, operavausi, akmenukas kurį laiką buvo, ir po truputį augantis, labai skirtingos gydytojų nuomonės, vieni sakė, kad iki gilios senatvės nugyvensiu su juo, kiti, kad geriau išsioperuoti, nerizikuoti, jei užkimštų latakus, Amerikoj draudimo net neduoda su akmeniu tulžies puslėj. Dar gydytoja sakė, daug keliaujat, jei sujudės kur užsieny tas akmenukas, todėl ir apsisprendžiau. Kad tik tokios ligos...
O montevertė čia man visokių peršalimo ligų iš kur pripaišė nežinau, kovidu taip, sirgau, nors ir lengvai, o daugiau jau neatsimenu kada, gal prieš 10 ar 15 metų gripu, bet nuo tada visada skiepijuos ir nesergu. O jei kokia slogelė ar peršalimas su 1 -2 dienom sirguliavimo, tai aš neskaitau kad tai nuo mitybos.
Ir nesuprantu to noro kankintis, valgau viską ir nesiskundžiu. Aišku, nevalgai visokių dešrelių iš pjuvenų. Bet tai kas skanu ir kokybiška tai taip, niekad nekeisčiau steiko į sojos kotletą biggrin.gif. Net ir kiaulienos kepsnio biggrin.gif. Vien tam kad įsivaizduoti (neaišku ar iš tikrųjų dar), kad savo egzistenciją ant žemės 2 metais pratęsti? Na man to nereikia, kankinkitės judvi vien žoles lapnodamos ir seilę varvinkit žiūrėdamos kaip skaniai žmonės valgo.

Tai tokie dalykai ir būna nuo netaisyklingos mitybos, per riebiai  per daug kepta gal maitiniesi? Va už tą kepsnį taip ir sumoki. Jei jau pradėjo kauptis akmenys, tai ir toliau kaupsis, jei nieko nekeisti.

Nezinau is kur tas keistas įsitikinimas, kad reikia kankintis? Kaip tik keičiant mityba atrandi daug daugiau skonių.

Nevalgau jokių sojų ar kitų pakaitalų kepsnių, dešrelių ar visokio kito šlamšto. 

Yra gal žmonės, kuriem bele veganiskai, bet kad ir Mcdonald, man svarbu sveika. 

Atsakyti

Lutuke, o kiauliena kaip tik žmogui labai tinka. Kažkokių pasakų prisiskaitei...

Pagal tą logika zmogiena būtų sveikiausia :huh2:

Pasidomėk pati. 

Atsakyti

Aha, aha...tai jus cia abi su Monteverte aiskinat istisai ketvirta diena - sirgsit, mirsit, o va mes gyvensim. Geriausiai tai buvo, kai rasei 'mano mama zoliaedė 70 ir dar gyvena'. Mano beveik 90, mėsiaėdė irgi dar gyvena Nu idiotes jus, jeibogu.

Kas juokingiausia nei žodžio nerašiau is to, ka cia pripaistei  :D  :D  :D

Atsakyti

Tavo zinios goooglines ... tavo durnumo net nepavydziu,tiesiog erzina tupumas 

Maisto papildas sąnariams

Gliukozaminas PLIUS Kolagenas, Chondroitinas, MSM N60

Skaityk trole ,ir mokinkis .plaukai nagai,sanariai , ir tu pati visa is kolageno 

Ir ka cia tuom norėjai pasakyti? Su sąnarių jais bėdos? Gal sveikiau maitinkis, judėk ir nebus?  :D  :D o be maisto papildų ką nors dar zinai tau gi naujiena buvo, kad kolagena mūsų organizmas pats pasigamina. Manau tave tavo tupumas ir erzina nori kažką pavadinti, o suds gaunasi,  vienalastis  :D​ omega 3pavartok dar su kolagenu, gal biski smegenys įsijungs. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 22, 20:13)
Tai tokie dalykai ir būna nuo netaisyklingos mitybos, per riebiai  per daug kepta gal maitiniesi? Va už tą kepsnį taip ir sumoki. Jei jau pradėjo kauptis akmenys, tai ir toliau kaupsis, jei nieko nekeisti.</p><p></p><p>Nezinau is kur tas keistas įsitikinimas, kad reikia kankintis? Kaip tik keičiant mityba atrandi daug daugiau skonių.</p><p>Nevalgau jokių sojų ar kitų pakaitalų kepsnių, dešrelių ar visokio kito šlamšto. </p><p>Yra gal žmonės, kuriem bele veganiskai, bet kad ir Mcdonald, man svarbu sveika. </p>

Nu gal, bet aš nors gyvenu pilnavertį gyvenimą, valgau kas skanu. Man, o ne tau biggrin.gif . Ir iš kur tu žinai kad neturi tų akmenų, mane profilaktiškai tyriant ekoskopu kažkada tą akmenį aptiko, jei žolėdė būčiau, gal irgi jis būtų užaugęs, negali žinot. O jokių blogumų dėl jo nejutau. Taip kad pabandyk ekoskopą pasidryt biggrin.gif .
Atsakyti

Ir ka cia tuom norėjai pasakyti? Su sąnarių jais bėdos? Gal sveikiau maitinkis, judėk ir nebus?  :D  :D o be maisto papildų ką nors dar zinai tau gi naujiena buvo, kad kolagena mūsų organizmas pats pasigamina. Manau tave tavo tupumas ir erzina nori kažką pavadinti, o suds gaunasi,  vienalastis  :D​ omega 3pavartok dar su kolagenu, gal biski smegenys įsijungs. 

debile

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 22, 20:34)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72979450" data-time="1658506075"> Aha, aha...tai jus cia abi su Monteverte aiskinat istisai ketvirta diena - sirgsit, mirsit, o va mes gyvensim. Geriausiai tai buvo, kai rasei 'mano mama zoliaedė 70 ir dar gyvena'. Mano beveik 90, mėsiaėdė irgi dar gyvena Nu idiotes jus, jeibogu.</blockquote>
<p>Kas juokingiausia nei žodžio nerašiau is to, ka cia pripaistei  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif</p>

Apie savo mamą, kuri 70'ties plius kazkiek nieko normalaus nevalgo jau gal 30 metu (rasei, kad kazkur jai buvo apie 40, kai ji istojo 8 sektą, I kuria ir tave nuvede) ir dar gyva, ne tu rasei? Cia kas rase? Montevertė?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 22, 20:30)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72979452" data-time="1658506460"> Lutuke, o kiauliena kaip tik žmogui labai tinka. Kažkokių pasakų prisiskaitei...</blockquote>
<p>Pagal tą logika zmogiena būtų sveikiausia huh.gif</p>
<p> </p>
<p>Pasidomėk pati. </p>
<p> </p>

Tu turbut daug kanapių valgai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 liepos 2022 - 20:43

Nu gal, bet aš nors gyvenu pilnavertį gyvenimą, valgau kas skanu. Man, o ne tau biggrin.gif. Ir iš kur tu žinai kad neturi tų akmenų, mane profilaktiškai tyriant ekoskopu kažkada tą akmenį aptiko, jei žolėdė būčiau, gal irgi jis būtų užaugęs, negali žinot. O jokių blogumų dėl jo nejutau. Taip kad pabandyk ekoskopą pasidryt biggrin.gif.

Čia tipo be mėsos nepilnavertis?  :hmm: 

Dariausi gal prieš metus viso pilvo ten echoskopa na nieko bloga nerado. 

Atsakyti

Apie savo mamą, kuri 70'ties plius kazkiek nieko normalaus nevalgo jau gal 30 metu (rasei, kad kazkur jai buvo apie 40, kai ji istojo 8 sektą, I kuria ir tave nuvede) ir dar gyva, ne tu rasei? Cia kas rase? Montevertė?
Papildyta:
Tu turbut daug kanapių valgai...

:D  :D nežinau tavo angeliukai galvoje gal rašė?

Valgau, o ją?  :angel2:​ 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 22, 22:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72979467" data-time="1658515553"><div><p>Apie savo mamą, kuri 70'ties plius kazkiek <strong>nieko normalaus nevalgo</strong> jau gal 30 metu (rasei, kad kazkur jai buvo apie 40, kai ji istojo 8 sektą, I kuria ir tave nuvede) ir dar gyva, ne tu rasei? Cia kas rase? Montevertė?
Papildyta:
Tu turbut daug kanapių valgai...</p></div></blockquote><p> biggrin.gif  biggrin.gif nežinau tavo angeliukai galvoje gal rašė?</p><p></p><p>Valgau, o ją?  angel.gif​ </p>

Nu gerai biggrin.gif atmetus juokelius biggrin.gif tu rasei qpie savo mama gi, kodel dabar sakai 'ne ne ne'?

Matos, kad kanapes tavo valgis. biggrin.gif
Anekdotas
Klausia zmogus pas kaimieti, kaip dasigauti iki tolimo kaimelio. Kaimietis ir sako: eik tiesiai - prieisi kanapių lauką, perėjęs jį pamatysi kalbantį upelį - jis tau pasakys kur eiti
biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 liepos 2022 - 21:22

🤣

Atsakyti