Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 07 25, 17:48)
ne tuščias, aš sėdžiu ir žiūriu su  popc1.gif
tongue.gif

Dabar ziuri I save

O tuscias skambantis del to, jei nesupratai, nes nesi isnesiojusi ir pagimdziusi vaikeluo. Bežiedė esi. Del to tu neturi teises nieko sakyti apie vaikus ir mamas.

Politikoje nebaraskini, vaikuose nebaraskini, darzuose nebaraškini, maiste nebaraškini...kame esi baraška? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 liepos 2022 - 16:53
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 25, 17:49)
Dabar ziuri I save

O tuscias skambantis del to, jei nesupratai, nes nesi isnesiojusi ir pagimdziusi vaikeluo. Bežiedė esi. Del to tu neturi teises nieko sakyti apie vaikus ir mamas.

alio, garaž, pati vegetarystės nebandžius nė pusmečio, tiek čia pielinai dienų vegetarus
tai iš kur turi tam teisę? nu ir debilė, suskystėjusiais smegenėliais
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 25, 17:56)
alio, garaž, pati vegetarystės nebandžius nė pusmečio, tiek čia pielinai dienų vegetarus
tai iš kur turi tam teisę? nu ir debilė, suskystėjusiais smegenėliais

As per savo 105 metus viską išbandziusi. Net raw...nakum šlykštynė, ypač faršas.

O va vaikų negali išbandyti - juos arba turii, arba neturi, arba mama, arba ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 liepos 2022 - 17:02
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 25, 18:00)
As per savo 105 metus viską išbandziusi. Net raw...nakum šlykštynė, ypač faršas.

O va  vaikų negali išbandyti - juos arba turii, arba neturi, arba mama, arba ne.

su vaikais sunku kalnuose
taip kad ramiai, nesikišk į kt gyvenimus
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 25, 17:01)
As kadangi bendraujantis zmogus, tai pazystu daug seimu. Esu sutikus tokias marcias, kad nori nenori persizegnoji. Viena tai net neslepdama sakydavo, kad naudoja putę, kaip iranki  vyrą 'atšaldyti nuo jo gimines.

Ka nusikalbu? Mano mama su broliais atsieme tevu zemes, atimtas po karo. Draugiskai pasidalino po lopineli. Ka cia kalbi dabar? Ne visi gi pykstasi tarpusavyje

nu sako vyrai i zmonas ima panasias i mamas biggrin.gif , tai vadinasi ir tokia ten mamele ir vyrelis, jei tokia susirado, neturiu paguodos zodziu niekam, kaip kas pasikloja taip ir issimiega biggrin.gif Jei vyrui tinka tokia durna boba, tai ka?

Tai ir nesakiau, kad nussineki. Taip teisingiausia butu buve pasidalinti, bet buvo kaip buvo. ne mano reikalas kistis.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 25, 17:39)
Kas cia virkauja istisai ir sako 'abra kadabra, dabar as jumeis parodysiu blieeeeeeetttt!!!!...'  biggrin.gif  biggrin.gif
Kur tos sergancios, mirstancios teletabes, kurioms tu siuntei savo juodas galias?  biggrin.gif  Dą nenumirojo?  biggrin.gif
As tikrai nepiktqi rasau. Mane, kaip personazą, tavo personazo abrakadabra fantazavimas visada prajuokina. biggrin.gif
Tu esi tuscias skambantis puodas, todel neturi teises nieko rasyti nei apie vaikus, nei apie mamas

tipo kaip tie skambantys tibeto puodai? bigsmile.gif Man jie patinka. Geriau jau tuscias puodas nei full of shit. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 25, 18:23)

tipo kaip tie skambantys tibeto  puodai?  bigsmile.gif Man jie patinka. Geriau jau tuscias puodas nei full of shit. biggrin.gif

Tu bent supranti ka tu parasei? Taip iseina, kad tavo du vaikai šūdas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 25, 18:00)

O va  vaikų negali išbandyti - juos arba turii, arba neturi, arba mama, arba ne.

vaikais visi buvom, tai jau apie vaikyste siek tiek barskinam, ir mamas turim, aisku kol nesi mama kai ko gal ir nesuprasi, bet vel tam tikrus dalykus visi skirtingai suprantam, tai nereikia cia lala mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 25, 18:17)
taip kad ramiai, nesikišk į kt gyvenimus

Kai tu nustosi septinta siena is wiles rasyti man ka valgyti, tai as nustosiu rasyti tau apie tavo skambejima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 25, 18:34)
Tu bent supranti ka tu parasei? Taip iseina, kad tavo du vaikai  šūdas?  blink.gif

kaip tu cia taip sugebejai isvartyti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 25, 18:35)
vaikais visi buvom, tai jau apie vaikyste siek tiek barskinam, ir mamas turim, aisku kol nesi mama kai ko gal ir nesuprasi,  bet vel tam tikrus dalykus visi skirtingai suprantam, tai nereikia cia lala mirksiukas.gif

Prie ko cia 'buvom vaikai'? Ar tu braskiu siandien persivalgwi? As kalbu qpie nėštumą. Džyyyyzis.

Eik tu geriau kanapiu uzkrqmtyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 25, 18:36)
kaip tu cia taip sugebejai isvartyti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As apie nestumo tuscia skambanti inda, o tu bbž apie ka rasai apsirukius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 25, 18:38)
Prie ko cia 'buvom vaikai'? Ar tu braskiu siandien persivalgwi? As kalbu qpie nėštumą. Džyyyyzis.

Eik tu geriau kanapiu uzkrqmtyti  biggrin.gif
Papildyta:

As apie nestumo tuscia skambanti inda, o tu bbž apie ka rasai apsirukius  biggrin.gif

prie ko cia tas nestumas, tu rasei, kad apie vaikus ji nieko neraukia, nes ju neturi. O mama galima buti ir nepagimdzius, isivaikinus ir siaip suprati visi turim, kas ta motinyste ir vaikyste mirksiukas.gif

nu jau ziauriai giliai tu ta minti uzkasei, poste nieko nebuvo apie nestuma siaip biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 liepos 2022 - 17:46
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 25, 18:46)
prie ko cia tas nestumas, tu rasei, kad apie vaikus ji nieko neraukia, nes ju neturi. O mama galima buti ir nepagimdzius, isivaikinus ir siaip suprati visi turim, kas ta motinyste ir vaikyste mirksiukas.gif

nu jau ziauriai giliai tu ta minti uzkasei, poste nieko nebuvo apie nestuma siaip  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As rasiau, kad is etikos puses, ji - bevaike, neturi bjauriqi rasyti apie vaikus ir motinas. Ji gi apie vaikus visada raso bjauriai. Nejau nepastebejai?

Jei neikandi giliu minciu - nustok oponavus I pievas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 25, 18:17)

biggrin.gif biggrin.gif jus ka ten - miegat ant medziu prisirišę tuose kqlnuose, kad vaiku negalima veztis i kalnus? biggrin.gif
Atsakyti