Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Netekėjus 😆 gyvena susimetus ir aiškina apie moralumą 😆😆

Pašalpas taip buvo patogiau imt? 

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 08 04, 19:58)
Kokie tokie "mūsų maži agurkėliai"? Lietuvoje įmanoma nusipirkti mažus arbūziukus primenančių agurkų (skonis - kaip perrūgusio agurko, o derlingumas mažas) sėklų, bet nemačiau, kad juos pačius kas nors pardavinėtų, taip kad žodis "mūsų" čia nelabai tinka. O "gerkins" (liet. "kornišonai") - tai tiesiog paprasti, tik dar neužaugę agurkai

rimtai nesupratai? lotuliukas.gif gerai vaizdais paaiskinsiu, net juokinga, ar rimtai nesupranti, ka parasiau ar apsimeti, ar ar tu irgi bene neskiri, kad cia visiskai skritingos agurku veisles, veini auga dideli, kiti maziukai, jei auga didesni paprasciausiai perauga i seklas ir buna neskanus jau? nes kai kurie airiai irgi galvoja, kad tie maziukai paprasciausiai neuauge agurkai lotuliukas.gif

va sitie musu mazi agurkai, ka airiai vadina gherkins, airiai suprantim vadina snekamojoje kalboje, nes jie ju nezino, jei ju mate nei parduotuveje zaliu nera, nei augine. net ant seklu pakeliu taip raso ir ne jie nera neuzauge agurkai. pirmiausiai atsirado ju lidle ir aldi, kiap marinuotu, paskui atsidare leituviu, rusu, veliausiai lenku parduotuves, kurie pradejo juos zalius vezti.

vartotojo įkelta nuotrauka

o cia tai, ka jie vadina cucumber, agurkas, kuri vieniteli jie zino. valgo dazniausiai tik iskritinai su salotom.

vartotojo įkelta nuotrauka

jei ieskai informacijos online, reikia ja bent moketi ieskoti, neuztenka wikipedija paskaityti, kai ziuri apie zmoniu snakamaja kalba. mirksiukas.gif

Atsakyti

ne, mes nesam susituoke civiliskai, musu baznytine santuoka itraukta i sarasa ir turim santuokos liudyjima, bet jie musu nei neskirtu, taip bent man sake, kai tvarkiausi dokumentu. Tuokiausi visam gyvenimui, o ne tik kol gerai bus biggrin.gif
bet siaip jau apie tai esam ne karta diskutave.
Papildyta:
Man dar tas patinka: We are just cucumbers with anxiety biggrin.gif

man dar juokinga, kai ariai nelabai zino musu tu mazu agurkeliu, pas juos tie tik didieji, o mazi anot ju tik marinavimui vadina gherkins. Tai kas uzsiimti pradeda darzais pasisodina netycia tu mazuju agurkiuku ir laukia, kol uzaugs dideli lotuliukas.gifgrupese ne viena jau toki posta maciau, tipo whats wrong with my cucumbers. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifcia nebudavo parduotuvese mazu agurku, dabar tik atsirade lenku, rusu.
Papildyta:
niekada nereikia, zmones mylisi, kada nori, o ne kada reikia mirksiukas.gif
Papildyta:
Iskrypusiam zmogui tik tokios mintys gali kilti. unsure.gif
Jei zmogui tiek reikia sekso, kad reiktu masturbuotis, jis paprasciausiai neina i vienuolius.

Bet Burba teisi, tavo burna, kaip kanalizacija, va urgzti tik ir temoki. Kaip zoneke kokia.Tu nesugebi vesti jokio, net elementaraus pokalbio. unsure.gif
Tik po atostogu grizai ir is kart tokia viskuom nepatenkinta ant zmoniu puolanti...nepailsejai, sekso truksta ar kas?

O tu kokius augini? Man tai visai skanūs tie pusilgiai šiltnaminiai.

Atsakyti

Kokie tokie "mūsų maži agurkėliai"? Lietuvoje įmanoma nusipirkti mažus arbūziukus primenančių agurkų (skonis - kaip perrūgusio agurko, o derlingumas mažas) sėklų, bet nemačiau, kad juos pačius kas nors pardavinėtų, taip kad žodis "mūsų" čia nelabai tinka. O "gerkins" (liet. "kornišonai") - tai tiesiog paprasti, tik dar neužaugę agurkai

Ji turi minty mūsų įprastus daržų agurkus, o ne tuos ilgus salotinius.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 04, 21:18)
<p>Netekėjus 😆 gyvena susimetus ir aiškina apie moralumą 😆😆</p><p>Pašalpas taip buvo patogiau imt? </p>

Kaip galima vadinti gyvenima susimetus po santuokos baznycioja, kuria pripazysta valstybe.
Taigi rasiau santuoka itraukta i registra ir isduotas santuokos liudyjimas valstybes atzvilgiu mes esam susituoke ir musu santuoka pripazystama, tik jie isskirti negaletu, nu bet ir glusa visgi esi unsure.gif

blyn pasalpinis mentalitetas, prie ko cia susituokusi ar ne ir pasalpos? doh.gif gyvenmas, kad ir susimetus cia laikomas tokiu pat kaip susituokus ir pasalpos nedalinamos pagal santuokini statusa doh.gif Viena, ka gaunam nuolaida mokesciam, nes naudojames butem marriage tax galimybe, kai mokesciai porai apjungiami ir kreditus gali dalintis pagal situacija..

Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 04, 22:28)
O tu kokius augini? Man tai visai skanūs tie pusilgiai šiltnaminiai.</p>

siemet maziuku, man patinka tie ilgi irgi gal meginsiu kita met auginti. man tai aplamai patinka vsios darzoves ir vaisiai.
Is egzotiskesniu turiu kiwiu, figu, alyvuogiu ir citrinu medeliu dar maziukai. tai vaisiu kol kas nera, bet tikiu uzaugs .
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 04, 22:29)
Ji turi minty mūsų įprastus daržų agurkus, o ne tuos ilgus salotinius.</p>

Butent kas nori supranta biggrin.gif Matosi, kad augini pati ir suvoki kokiu rusiu yra agurkai biggrin.gif

man baisu darosi, ka dir lietuviai taip kai kurie nuo gamtos, darzo atitruksta, nejau bus kaip amerikieciai, kurie nezino nei kaip pomidoras atrodo, nei kaip bulve auga...

esu keliose tarptautinese darzininku grupese, tai kai paraso amerikieciai savas kainas vaisiu darzoviu, tai galvoji vau, del to vaikai tik keciupa ir zino... unsure.gif Dar pas mus Europoje gana gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 rugpjūčio 2022 - 21:56
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 04, 22:45)
Kaip galima vadinti gyvenima susimetus po santuokos baznycioja, kuria pripazysta valstybe.
Taigi rasiau santuoka itraukta i registra ir isduotas santuokos liudyjimas valstybes atzvilgiu mes esam susituoke ir musu santuoka pripazystama, tik jie isskirti negaletu, nu bet ir glusa visgi esi  unsure.gif

blyn pasalpinis mentalitetas, prie ko cia susituokusi ar ne ir pasalpos? doh.gif

rimtai, prie ko čia tu ir tavo verkimai, kaip Lietuva tau nieko nedavė? Pasirodo, ir tokiais metodais...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 04, 22:53)
rimtai, prie ko čia tu ir tavo verkimai, kaip Lietuva tau nieko nedavė? Pasirodo, ir tokiais metodais...

man lietuva nieko nedave? o ka turejo duoti? doh.gif kokiais metodais? jetau, kad subego ziurkytes, eikit pasieskit tarpusavyje. ar tu cia is savo patirtie snesituoki, kas Lietuvioje uz tai pasalpas moka? bigsmile.gif

net netesiu pasnekesio su tokia slykscia persona, pati pajuodusi ir kitus savo sudai snuolat terlioja.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 04, 21:18)
<p>Netekėjus 😆 gyvena susimetus ir aiškina apie moralumą 😆😆</p><p>Pašalpas taip buvo patogiau imt? </p>

Ir pavardės nepasikeitus.

Ne, aš viską suprantu, dėl pavardės keitimo/nekeitimo ir t.t. Bet Lutukės variantas man toks graudus, nes jai "Lietuva niekio nedavė"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 04 rugpjūčio 2022 - 21:59
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 04, 22:53)

Nesuvoki, kas ta Lietuva per problematishka. Save diskredituoji.
Praejo 30 metu ir dabar viskas jau desintegruojasi. Visa sistema.
Nors aisku ir Kremliaus itaka prieshinti ir kurstyti.
Sakysim nerealus reikalavimas, kad visur neigaliems butu liftai - tai is Putino arsenalo.
Nu ir ka tie liftai pades, kai krize isisiubuos? Neturesim pinigu vaikshciot po istaigas pramogaut, o gal butu geriau ne liftai visur bet raketos gintis nuo Rusijos.

Cia tik mazmozis, bet visur kishama ta destrukcija, ginti nusikalteliu teises, visokiu nenorinciu dirbti parazitu teises, priimti visus migrantus. Is tokiu smulkmenu po to susideda visa visuomenes naikinimo schema.
Pradeti nuo paagristu problemu sprendimo ir viska baigti nesamonem ir diskreditacija
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 04, 22:58)
man lietuva nieko nedave? o ka turejo duoti? doh.gif

paprastai: nemokamą išsilavinimą, net ten teologinį aukštąjį - kiek žmonių nemokamai sutikai, kuriuos dabar čia cituoji. Iki tol - vidurinį. Tavo tėvą vaikų namuose išaugino. Kur? Lietuvoj.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 04, 23:06)
paprastai: nemokamą išsilavinimą, net ten teologinį aukštąjį  - kiek žmonių nemokamai sutikai, kuriuos dabar čia cituoji.  Iki tol - vidurinį. Tavo tėvą vaikų namuose išaugino. Kur? Lietuvoj.

Gal SSSR ar Lietuvos SSR?
Gal Stalinui tevui dekosim?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 08 04, 23:04)
Nesuvoki, kas ta Lietuva per problematishka. Save diskredituoji.
Praejo 30 metu ir dabar viskas jau desintegruojasi. Visa sistema.
Nors aisku ir Kremliaus itaka prieshinti ir kurstyti.
Sakysim nerealus reikalavimas, kad visur neigaliems butu liftai - tai is Putino arsenalo.
Nu ir ka tie liftai pades, kai krize isisiubuos? Neturesim pinigu vaikshciot po istaigas pramogaut, o gal butu geriau ne liftai visur bet raketos gintis nuo Rusijos.

Cia tik mazmozis, bet visur kishama ta destrukcija, ginti nusikalteliu teises, visokiu nenorinciu dirbti parazitu teises, priimti visus migrantus. Is tokiu smulkmenu po to susideda visa visuomenes naikinimo schema.
Pradeti nuo paagristu problemu sprendimo ir viska baigti nesamonem ir diskreditacija

Savęs tokiais postais nediskredikuok, ok unsure.gif
Atsakyti