Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Sitokia ilga tryda pateisinti savoms nuodėmėms?
Atsakyti

O koks iš esmės skirtumas, kaip susituokę ir ar išvis susituokę?  

Atsakyti
Jei tikejimas "tik del akių", tai kam jis isvis reikalingas?

Man atgrasus tokie zmones kurie neturi tikro tikejimo, bet vistiek bega I baznycias ženytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 rugpjūčio 2022 - 11:50
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 05, 12:37)
Sitokia ilga tryda pateisinti savoms nuodėmėms?

kokiom konkreciai nuodemem?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 05, 12:48)
Jei tikejimas "tik del akių", tai kam jis isvis reikalingas?

Man atgrasus tokie zmones  kurie neturi tikro tikejimo, bet vistiek bega I baznycias ženytis.

taip man irgi, dauguma tie kas laksto i bazycia, tai ir daro tik del akiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 05, 12:49)

Pakartosiu jei neidemei skaitei:

Tu esi dideleje nuodėmėje budama surista konkretaus tikejimo saitais su vyru, kai nesi to tikejimo pasekeja.
Atsakyti

Man pavadinimas patiko: ,,Maskvos liudies respublika,, 😁  dar niekas nieko nelaimejo,o jau pavadinimai geri   .,,Rostovo liaudies respublika,, 😂

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 05, 12:51)

taip man irgi, dauguma tie kas laksto i bazycia, tai ir daro tik del akiu. mirksiukas.gif

Ka tu xia vartaisi?
Tu iki siol baznytine santuoka surišta.
Atsakyti

Papildyta:

Zviozda tu cia -visi iskinasi kiek darze bulviu nuraveji ,pasalpos gavai , vyrui kiek kartu  neduodi 😂 

Kardachian😂

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 08 05, 12:51)
<p>Man pavadinimas patiko: ,,Maskvos liudies respublika,, 😁  dar niekas nieko nelaimejo,o jau pavadinimai geri   .,,Rostovo liaudies respublika,, 😂</p>

Tu nulipk nuo propogandines informacijos. Gyvenimas susideda ne is straipsniu akaitymo apie politika.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 05, 12:51)
Pakartosiu  jei neidemei skaitei:

Tu esi dideleje nuodėmėje budama surista konkretaus tikejimo saitais su vyru, kai nesi to tikejimo pasekeja.

Kas cia per susiejimas tikejimo saitais? lotuliukas.gif cia taip vadini Santuokos Sakamenta? tai nera tikejimo saitai, tu bent zinai kas yra Sakramentai? bigsmile.gif

Tai nuodeme kokia? ta prasme nuodeme tureti Santuokos Sakramenta? lotuliukas.gif

oi Burba, Burba nu matosi kad tu nerauki nieko religijoje, gal su manim bent ta tema nediskutuok? as visgi 4 metus atzulinau visa teorija, istorija, tame tarpe ir kanonu teise biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 05, 12:52)
Ka tu xia vartaisi?
Tu iki siol baznytine santuoka surišta.

ir ka man su tuo daryti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 08 05, 12:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72981815" data-time="1659693069"><div><p>kokiom konkreciai nuodemem?
Papildyta:
taip man irgi, dauguma tie kas laksto i bazycia, tai ir daro tik del akiu. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Zviozda tu cia -visi iskinasi kiek darze bulviu nuraveji ,pasalpos gavai , vyrui kiek kartu  neduodi 😂 </p><p>Kardachian😂</p>

Ji megsta dėmesi. Tiek, kad tie demesio reikalavimai pas ja nepasireiskia piktybiskai, todel ir neerzina.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 05, 12:55)
Kas cia per susiejimas tikejimo saitais? lotuliukas.gif cia taip vadini Santuokos Sakamenta? tai nera tikejimo saitai, tu bent zinai kas yra Sakramentai? bigsmile.gif

Tai nuodeme kokia? ta prasme nuodeme tureti Santuokos Sakramenta? lotuliukas.gif

oi Burba, Burba nu matosi kad tu nerauki nieko religijoje, gal su manim bent ta tema nediskutuok? as visgi 4 metus atzulinau visa teorija, istorija, tame tarpe ir kanonu teise  biggrin.gif
Papildyta:

ir ka man su tuo daryti?  bigsmile.gif

Tavo sekta labai zymiai pakooregavo tavo pasauleziura...bet ne iki galo aiskiai. Esi susituokusi kataliku baznycioje, to tikejimo tu nepropoguoji, reiskiasi darai laaaaaabai didelia n7odeme gyvendama katalikiskoje santyokoje nebudama katalike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 rugpjūčio 2022 - 12:01

Kas cia per susiejimas tikejimo saitais? lotuliukas.gifcia taip vadini Santuokos Sakamenta? tai nera tikejimo saitai, tu bent zinai kas yra Sakramentai? bigsmile.gif

oi Burba, Burba nu matosi kad tu nerauki nieko religijoje, gal su manim bent ta tema nediskutuok? as visgi 4 metus atzulinau visa teorija, istorija, tame tarpe ir kanonu teise biggrin.gif
Papildyta:
ir ka man su tuo daryti? bigsmile.gif

Nu tu gi čia ginčijaisi su medicinos mokslus baigusiom ir savo srity dirbančiom ;) 

Atsakyti