O koks iš esmės skirtumas, kaip susituokę ir ar išvis susituokę?
Man atgrasus tokie zmones kurie neturi tikro tikejimo, bet vistiek bega I baznycias ženytis.
kokiom konkreciai nuodemem?
Papildyta:
Man atgrasus tokie zmones kurie neturi tikro tikejimo, bet vistiek bega I baznycias ženytis.
taip man irgi, dauguma tie kas laksto i bazycia, tai ir daro tik del akiu.

Pakartosiu jei neidemei skaitei:
Tu esi dideleje nuodėmėje budama surista konkretaus tikejimo saitais su vyru, kai nesi to tikejimo pasekeja.
Man pavadinimas patiko: ,,Maskvos liudies respublika,, 😁 dar niekas nieko nelaimejo,o jau pavadinimai geri .,,Rostovo liaudies respublika,, 😂
Ka tu xia vartaisi?
Tu iki siol baznytine santuoka surišta.
kokiom konkreciai nuodemem?
Papildyta:
Zviozda tu cia -visi iskinasi kiek darze bulviu nuraveji ,pasalpos gavai , vyrui kiek kartu neduodi 😂
Kardachian😂
Tu nulipk nuo propogandines informacijos. Gyvenimas susideda ne is straipsniu akaitymo apie politika.
Tu esi dideleje nuodėmėje budama surista konkretaus tikejimo saitais su vyru, kai nesi to tikejimo pasekeja.
Kas cia per susiejimas tikejimo saitais?

Tai nuodeme kokia? ta prasme nuodeme tureti Santuokos Sakramenta?

oi Burba, Burba nu matosi kad tu nerauki nieko religijoje, gal su manim bent ta tema nediskutuok? as visgi 4 metus atzulinau visa teorija, istorija, tame tarpe ir kanonu teise

Papildyta:
ir ka man su tuo daryti?

Papildyta:

Ji megsta dėmesi. Tiek, kad tie demesio reikalavimai pas ja nepasireiskia piktybiskai, todel ir neerzina.
Papildyta:

oi Burba, Burba nu matosi kad tu nerauki nieko religijoje, gal su manim bent ta tema nediskutuok? as visgi 4 metus atzulinau visa teorija, istorija, tame tarpe ir kanonu teise

Papildyta:
ir ka man su tuo daryti?

Tavo sekta labai zymiai pakooregavo tavo pasauleziura...bet ne iki galo aiskiai. Esi susituokusi kataliku baznycioje, to tikejimo tu nepropoguoji, reiskiasi darai laaaaaabai didelia n7odeme gyvendama katalikiskoje santyokoje nebudama katalike.
Kas cia per susiejimas tikejimo saitais?
cia taip vadini Santuokos Sakamenta? tai nera tikejimo saitai, tu bent zinai kas yra Sakramentai?
Papildyta:
ir ka man su tuo daryti?
Nu tu gi čia ginčijaisi su medicinos mokslus baigusiom ir savo srity dirbančiom ;)