Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Taip, ir kaltinimus pedofilija (neva kaip palyginimą) prisimenu. Man nė į galvą tokie palyginimai, o jai - va. Ir augina tris sūnus.

O moontes kaltinimus zoofilija neprisimena? 😂😂😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 13 rugpjūčio 2022 - 18:20

Ačiū labai - išgyvensim:)

Atsakyti

Tai jau nebėra labai mažas.

Žinau. Dičkiui būdavo ir prie 37.5. Brrr

Baisus tie traukuliai. 

Atsakyti

Ačiū labai - išgyvensim:)

Prašom, iš visos sirdies

Atsakyti

Dėkokite savo draugei ne aferistei, kuri kalstojo mano žinute...

Ir mes su ŽKB puikiai sutariam. O bobutės reakcija labai natūrali, ji akmenų užantyje nenešioja.

Atsakyti

Dėkokite savo draugei ne aferistei, kuri kalstojo mano žinute...

Ir mes su ŽKB puikiai sutariam. O bobutės reakcija labai natūrali, ji akmenų užantyje nenešioja.

Jums natūralu, kitiems ne. Jūsų pvz sūnus, marti irgi taip pasielgtu?  Na panašioje situacijoje. Užuojauta tuomet. 

Atsakyti

Prasidėjo uardos hipertrofuotos fantazijos, dvi dienos tapo pastoviai...

Kai aš turiu savo gyvenimą, tai apie tokią menkavertę asaba, kaip tamsta, net neprisiminiau.

Atsakyti

Prasidėjo uardos hipertrofuotos fantazijos, dvi dienos tapo pastoviai... Kai aš turiu savo gyvenimą, tai apie tokią menkavertę asaba, kaip tamsta, net neprisiminiau.

😂😂😂 patikėjom, ir taip netyčia islindot. Oi, negaliuuu 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 13 rugpjūčio 2022 - 18:26

Normalūs nebijo, nes žino, kad stresas neatsiejama gyvenimo dalis ir tai priima kaip iššūkį tobulėjimui, bijo savimi nepasitikintys ir žemos savivertės žmonės.

Atsakyti

Normalūs nebijo, nes žino, kad stresas neatsiejama gyvenimo dalis ir tai priima kaip iššūkį tobulėjimui, bijo savimi nepasitikintys ir žemos savivertės žmonės.
Supratau. Tuomet jums irgi kuo daugiau stresinių situacijų, Na tobulekite per stresus 😂 ar gaila žmonėms gero linkėti..

Ir nepamirskit kokia streso įtaka sveikatai. Apie saviverte net nekalbu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 13 rugpjūčio 2022 - 18:38

Atsakyti

Supratau. Tuomet jums irgi kuo daugiau stresinių situacijų, Na tobulekite per stresus 😂 ar gaila žmonėms gero linkėti..

Ir nepamirskit kokia streso įtaka sveikatai. Apie saviverte net nekalbu. 

Jokiu problemų, aš turiu įgudžius juos įveikti, tai neatsiejama mano gyvenimo dalis. Aš jau gimdama patyriau stresą, turėjau greitai išmokti kvėpuoti. Nepradėjau iškaro vaikščioti, prieš pradedant, patyriau stresą - nukritau, bet tai kažko mane išmokė...

O aš jums linkiu kuo daugiau patirti streso, gal ko nors išmoksite pagaliau, įgausite elementarų žmogiškumą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2022 - 18:46