Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Taip. Būtent. Kaip ir augalams. vos vos  praduriay pomidorų stiebus- paraudonavo iškart :) Na tokį stresiuka sukėliau 

Tai lapų skabymas turbūt tą patį duoda efektą?

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 08 13, 20:30)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72984336" data-time="1660410908">
<div>
<p>Aš jums ir neduociau smile.gif neįmanoma gi.</p>
<p>Šitą pastininkei peradresuokite. Ji pradėjo kabinti mano vaikus, ne aš ją. </p>
<p>Na gerai, Man. Kažkas jums ten susivaideno. Bet Prie ko čia vaikai? Kaip jums atrodo? </p>
<p>Jeigu jūs rasot apie stresą bendrai kaip apie teigiamą reakcija, kame problemos, kad aš jums linkiu to streso?  kokios tuomet jūsų intencijos? Juokingas manipuliavimas ir tiek</p>
<p> </p>
<p>Pastoviai? Tik šiandien smile.gif ir tik pastininkei </p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>O prie ko čia paštininkė ir aš? Na kažkaip vaikiškai teisinatės.</p>
<p> </p>
<p>O prie ko čia kitų narių tėvai? Tiek vaikai, tiek tėvai patys artimiausi ir mylimiausi žmonės.</p>
<p> </p>
<p>Kaip įdomiai gaunasi, kaip pačiai linkima, tai iškarto pretenzijos - aš jų neprašiau, tarytum aš prašiau tamstos palinkėjimų. </p>
<p>Jūsų manipuliavimas nejuokingas, o šlykštus.</p>
<p> </p>
<p>Aš nebijau vėžio, aš kelis kartus jį įveikiau, ar kad nebijau vėžio, tai reiškia kad noriu sirgti... Tik tokia dvasisškai nesveika moteris, kaip Jus uarda, tai gali suvokti taip, ir sąmoningai, išvisos širdies man TO palinkėti. Na gerai, susirgsiu, vėl teks praeiti chemoterapijos kursą, visus su tuo susijusius išgyvenimus, galimai tamstos palinkėjimai ir išsipildys pilnai, mano fizinės kūno galimybės išsisems, aš numirsiu... Aš gi mirties irgi nebijau, bet ar tai reiškia, kad man nepatinka gyventi, matyti, kaip auga mano vaikaičiai, pasodinti augalai, globojami augintiniai.</p>
<p> </p>
<p>Man norisi tikėti nemaria siela... Manot po viso šito tamstos siela bus švari? Jums to reikia?</p>

Aš tėvams linkejau patirti kuo daugiau stresinių situacijų? Bet ką čia aš klausiu, kai jūs pati iš lutukes tėvo dergiates
Pvz. Rašo, kad mano vaiką traumavo skyrybos, taip traumavo kažkiek. Kiekvienas gi vaikas pergyvena dėl tėvų. Nedraskaiusi gi, kad oi, ne, ne, ne...

Kodėl įdomiai? Aš parašiau-nenoriu stresinių situacijų ir jų palinkėjimu, jūs su paštininke paraset, kad streso nebijot, įgaunamas elementarus žmogiškumas, išmokstama naujų dalykų dar paštininke parašė "ko bijoti to streso", padėkojo dar, va ir jūsų žodžiai : "tai galimybė mokintis, tai akstinas atrasti kažko naujo". Nu ir kas nepatinka? Tai jeigu stresas toks geras reiskinys, kame problemos? Na pvz. Jeigu palinkėjimai laimės, tai tokių diskusijų nekiltu. Kam tas jūsų šlykštus manipuliavimas, a moonte?
Ir vėl manipuliavimas. Prie ko čia tas jūsų vėžys? Nekiskit savo ligų ir Nefantazuokit.
Oi kaip nepatiko jums, moonte, o pradžioje rasete, kad čia viskas ok.

Atsakyti

Nemanau, kad parašysiu kažką naujo, bet esant aukštai temperatūrai, neperrenkite vaiko šiltais drabužiais, neužklokite šiltomis kaldromis, vėsinkite vaiką. Nereikia bijoti temperatūrų iki 39 tai tikrai nemirtina, tai net gerai, tai organizmo atsakas, rodo kad jis kovoja, blogiau būtu, kad temperatūros nebūtų. Sunerimti reiktų kai temperatūra pakyla virš 40 laipsnių. Aukštas temperatūras lengviau pakelia vaikai nei suaugę. Nes suaugusių kraujotaka jau įtakota visokiom ligom, esant temperatūrai susitraukia, sukelia komplikacijas. Hematologiniame skyriuje, kol temperatūra neviršydavo 39 laipsnių, nieko neduodavo. Nes tai nebuvo laikoma kritinė situacija, kai reikia kištis.

Žinau tai. Naudoju

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 13, 20:29)
<

<p>Uarda, tu pradėjai kabint MANO TĖVUS. Taip, kad cit. Bo bus bus bus tau stresinės situacijos. Jau dabar yra biggrin.gif</p>

Kur mano citata, kur jūsų tėvus kabnau konkreciai? Paštininke, jūs aferiste ir tie.
Ir jums bus, neabejokit 😉
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 13, 20:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72984328" data-time="1660409662"><div><p>Taip. Būtent. Kaip ir augalams. vos vos  praduriay pomidorų stiebus- paraudonavo iškart smile.gif Na tokį stresiuka sukėliau </p></div></blockquote><p>Tai lapų skabymas turbūt tą patį duoda efektą?</p>

Ne. Nepadėjo. Nzn gal sutapimas buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 13 rugpjūčio 2022 - 20:02

15 puslapių atgal: ar jau nieko nerašėt apie tėvus, kurie savo vaikams pasakoja ne itin dailias istorijas? Nieko "nekritikavot" tikrai tikrai?

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 13, 21:06)
<p>15 puslapių atgal: ar jau nieko nerašėt apie tėvus, kurie savo vaikams pasakoja ne itin dailias istorijas? Nieko "nekritikavot" tikrai tikrai?
</p>

Aš klausiu kur apie jūsų tėvus rašiau? Apsimetat? Rašiau, kad nereikėtų mažiems vaikams aiškinti apie rūbų/batų nebuvimą, apie ragus/kanopas, žudymus... Jus lyg ir raset, kad jūsų tėvai jums nepasakojo, o sužinojot mokykloje. Ar jau ne? Jūs nesuvokiat tekstų? bigsmile.gif
Atsakyti

Kur mano citata, kur jūsų tėvus kabnau konkreciai? Paštininke, jūs aferiste ir tie.
Ir jums bus, neabejokit 😉
Papildyta:
Ne. Nepadėjo. Nzn gal sutapimas buvo.

Ten pat. Ieškot tingiu, susirask ir pagalvok, kad tikrai ne tau tos kartos žmones vertint, nes gausi stresinių linkėjimų savo vaikams. Taškas.

Na, kas bus, tą įveiksim. Ir ką?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 rugpjūčio 2022 - 20:17
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 13, 21:13)
<p>Ten pat. Ieškot tingiu, susirask ir pagalvok, kad tikrai ne ne tau tos kartos žmones vertint, nes gausi stresinių linkėjimų savo vaikams. Taškas.
</p>

Nu nu, tingit, patikėjom 😂 fantazuotoja, Net savo tėvus ivelet. Aferiste, manipuliatore ir tiek.
Oi, paštininke, jus irgi gausite...
Papildyta:
Ok. Viso. Stresuokite toliau. Gal protingesnes busit 😆 aš einu ilsėtis, rytoj į darbą.
Atsakyti

Kartojatės, aš jau n kartų padėkojau už tai kas bus. Viską priimu.

O, tai jau mano tėvai mane gerai augino ir jokių traumų man nesukėlė? Na, dėkui.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 13, 21:22)
<p>Kartojatės, aš jau n kartų padėkojau už tai kas bus. Viską priimu.
</p><p></p><p>O, tai jau mano tėvai mane gerai augino ir jokių traumų man nesukėlė? Na, dėkui.
</p>

kiek noresiu, tiek ir linkesiu 😉
O, tai nezinau. Iš kur man zinot gerai ar blogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 13 rugpjūčio 2022 - 20:28

Į sveikatą, savo vaikams gi linki :4u:

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 13, 21:35)
<p>Į sveikatą, savo vaikams gi linki 4u.gif
</p>

Tik jums ir po jūsų.
Eikit jau miegoti. Labanaktis 🌛
Atsakyti