Eik ir miegok, jei tau reikia, savo imperatyvus į kišenaites suskišus.
Eik ir miegok, jei tau reikia, savo imperatyvus į kišenaites suskišus.
Įtariu, lerva eilinį kartą pradės rašinėti, kad primindama lervos nuopelnus, aš pati tąsau, neduodu užmiršti tą istoriją, taip neva dergdamasi iš savo šeimos nariu. Neva įtakingoji isitikinusi, kad mano šeimos narius kažkaip veikia jos klejonės, kaip nors įtakoja. Bet va kai uarda pradeda teisinti savo chamišką elgesį, savo neva kilnia gynėjos misija, tai nori nenori, jai reikia priminti, kas pradėjo. Uarda, nepriklausomai nuo sugalvotos misijos, bet Jus pradėjot pirma, vadinasi, galima ir tamstos artimus aptarti su uardiškom interpretacijom. Taigi, lerva pirma pradėjo, na jei žiūrėsime chronologija, tai buvo mūsų su ją pirmas susikirtimas, aš jai padariau net labai korektišką pastabą, bet ji kaip visuomet, sustoti negalėjo, kaip buldozeris bruko savo mėšlą apie dirbančias moteris ir totaliai traumuotus jų vaikus. Pati irgi dirbi, vadinasi, savo dirbimu traumavai vaikus, su tuo ir sveikinu, išimčių nėra. O tam kad įrodyti savo nesąmones, mano mamos istorija, kuri buvo skirta ne jai, net iš kitos temos valkioti pradėjo, čia panašiai kaip pati, prieš tai ją apdergdama savo interpretacijom. O vėliau ir mano vaiką, o ir vyrą dergti, prie ko ir pati ne per seniausiai prisidėjot. Paradoksas tik tame, kam jau kalbėti apie kurvinykus ir moralinį nuosmuki, tik ne moterai su pačios turininga patirtimi... O ir pati, savo interpretacijom, preparavusi gyvenimo faktus maišėt su savo pasąmonės mėšlu, įtariu visa tai buvo įtakoti pačios gyvenimiškos patirties.
Aš vis mąstau, labai fainai būtų pasidergti iš pačios, pakankamai atskleidei gyvenimo faktų. Man jie visai nemaišo. Aš ne pati ir ne lerva, partnerių kiekiu moterų dvasingumo nematuoju, moterų sudrėkime pikantiškų ligų neieškau. O ir aplamai manau, kad tai durnių, kaip lerva ir Jus darbas, taip sau žemą savivertę keliat. Taigi, įtariu imsit moralizuoti, jei pradėčiau pačios metodus taikyti pačiai. tarkim susirūpinsiu vaikais, kaip neva juos traumuoji, traumų pasekmes vadini - vitaminukų trūkumu... Juk vaikam papasakojai tiek, kiek jie teiravosi... Oi, koks identiškas atsakymas, viens prie vieno kaip mano. Manau suteikei informacijos lygiai tiek, kiek ir man tėvai pasakojo, priklausomai nuo amžiaus. Iš esmės būtum padorus žmogus, to paaiškinimo ir pakaktų. O kiek šią uardiška tema "traumos ir savivertė", čia panašiai kaip Idomucia "duoti neduoti", esi prirašiusi kitiems? Manau puiki terpė pačiai atsidėkoti tuo pačiu, na kaip tu nuoširdžius linkėjimus siunti, malonumą tau padaryti, neva kritines įžvalgas parašyti. Juk malonu atsilyginti žmogui tuo pačiu, įveliant į visa tai kas jam brangu.
Ir dar, pastoviai, tau norisi kad kažkas prieš tave teisintųsi, visur tai matai. Negi tam, kad pasikeltum savo savivertė tau privalu kad kiti prieš tave teisintusi?
Tai sakai, čia kitos pradėjo, o tu nabagė tik atsakai tuo pačiu, nes anos net ne tave, o tavo prietelką skriaudė... Tai kur tavo savivertė išgirtoji pasidėjo, jei nusiritai iki keršijimo lygio. Nemoki deramai priimti kritikos? Ar čia tik kitiems privalu, tavo iškrypusias interpretacijas jų gyvenimo tema, priimti kaip aksiomą... Va aš, kaip matai tik urzgiu, rašau kaip galėčiau, kaip turėčiau, bet va... Ir savo sąžinę gi nuraminti galėčiau, kad juk pačią gi visai neįtakoja čia rašančiųjų mintys, čia taip neva linksminatės, tai iš kur tas jautrumas, kai linksminamasi pačios sąskaita... Ir šiaip, keistos tos linksmybės, bendravimo formatas, nuo kurio jaučiamas pasitenkinimas, bet dėl kurio vėliau reikia ieškoti priežastį, kad neva taip savo prietelką lervą gina.
Na ir paskutinė mintis šiam kartui. Tą priežastį, sąžinei nuraminti, aš dar galiu priimti kai kalba eina apie manę, paštinikę, už ausų pritempta, bet galima, bet už ką Ašakai? Ką ji blogo apdarė lervai, pačiai? A?
ploju atsistojusi Sarijui , ale kaip tiksliai apie Lietuvos valdzia ir gyvenima ten, kai jis atvyko kaip pabegelis is Ukrainos. Laukiu sekancios serijos
1 serija Великое Княжество Литовское. Вступление:
2 serija Мы великие:
Aš tėvams linkejau patirti kuo daugiau stresinių situacijų? Bet ką čia aš klausiu, kai jūs pati iš lutukes tėvo dergiates
Pvz. Rašo, kad mano vaiką traumavo skyrybos, taip traumavo kažkiek. Kiekvienas gi vaikas pergyvena dėl tėvų. Nedraskaiusi gi, kad oi, ne, ne, ne...
Kodėl įdomiai? Aš parašiau-nenoriu stresinių situacijų ir jų palinkėjimu, jūs su paštininke paraset, kad streso nebijot, įgaunamas elementarus žmogiškumas, išmokstama naujų dalykų dar paštininke parašė "ko bijoti to streso", padėkojo dar, va ir jūsų žodžiai : "tai galimybė mokintis, tai akstinas atrasti kažko naujo". Nu ir kas nepatinka? Tai jeigu stresas toks geras reiskinys, kame problemos? Na pvz. Jeigu palinkėjimai laimės, tai tokių diskusijų nekiltu. Kam tas jūsų šlykštus manipuliavimas, a moonte?
Ir vėl manipuliavimas. Prie ko čia tas jūsų vėžys? Nekiskit savo ligų ir Nefantazuokit.
Oi kaip nepatiko jums, moonte, o pradžioje rasete, kad čia viskas ok.
Na moonte sake, kad jos skyrybos vaiko visai nepaveike neigiamai, sake savrbu ne skyrybos, o kaip tai vaikui pateiki....
kam tie klausimai jom, ir taip aisku dvi nupezusios dviveides melages aferistes, kuriom visada bus dvigubi standartai, jau nei nesinori bendrauti net su tokiom personom.nepakenciu melagiu ir veidmainiu.
einama moontes ir pastinikes korta mes ligoniai, mus musa
gal tai tas pats zmogus is vis? man is vis cia kartais atrodo, kad keli nikai to paties zmogaus valdomi arba jau taip jos supanaseje.
Kai lerva pradeda lerviškai demaskuoti, tai puiku, vadinasi, tiesa parašyta.
Apie dviveidiškumą. Priminsiu, mudviejų polemiką apie kainas ir išlaidas maistui. Kai aš nusidyvijau jos išleidžiamų pinigų kiekiu maistui, nes net Lietuvos mastu buvo labai daug, o kaip žinome, anot lervos, Lietuvoje viskas labai brangu, čia gyventi neįmanoma... Žmonės vos galą su galu suduria.
Išreiškus abejones, kad negamina maistą, o perka kulinarinius pusfabrikačius, ji tai paneigė, paaiškino, kad valgo nemažai mėsos, kuri atitinkamai kainuoja. Taigi, pasirodo sveikuolė ryja mėsa ir nemažais kiekiais. Kurią, suprask, perka tik ekologiškai augintą, iš ten ir tokios sumos maistui. Įdomumas yra tame, kad čia esantiems ji bando krušti smegenis dėl sveiko maitinimosi, o savo vaikų negeba įtakoti sveikai maitintis, matyt mažai juos myli, nesirūpina jų sveikata, kaip forūmiečių, juk tiek paklodžių ta tema priaudusi. Tikiuosi pamenat jos tariamai labai gražų ir korektišką atsakymą į mano pasiūlymą, neryti vienu prisėdimu didelę vištą (ji akcentavo didį, kai kalba ėjo apie kainas, ir išleidžiamas sumas maistui), o padalinti ją porcijom, kiekvieną dieną ruošiant skirtingus patiekalus iš vištienos. Ji chamiškai išreiškė nepasitenkinimą mano pasiūlymui, mažinti mėsos vartojimą. Pasipiktinusi manimi, pareiškė, kad vaikų kelias dienas nemaitins vištiena ir nebruks jos jiems. Ji neva, ne aš, nes įsiklauso į savo vaikų norus.
Tai va, kaip ten su tais dvigubais standartais ir melagystėmis.
Gink die aš nieko blogo nematau mėsos valgyme, šaunu. Bet kam apsimesti tuo kas nesi, o svarbiausia moralizuoti šia tema kitiems, svetimiems žmonėms, kai savų artimų negali įtakoti, anot jos pačios, sveikai maitintis, ypač jei ji tuo tiki ir neva pati praktikuoja. Vaikai gi perima tėvų mitybos modelį. Va Monteverte, akivaizdu, kad moteris sąmoningai pasirinkusi tokį maitinimosi būda, juo tiki, todėl praktikuoja. Net savo šunį, stengiasi pagal jos supratimą sveikai maitinti, nes rūpinasi juo. Tai kas dabar išeina, Monteverte savo augintiniu rūpinasi labiau nei lerva savo vaikais?
🤭prakalbo lerva-dvigubų standartų ir trynimo meistrė 😅😅😅
paštininkė krito žemiau plintuso
Esi kvaila kad toki sh cia postini.
Taip jau imirkus rusishku shudu, kad nesugebi protauti.
Zhinai kad ash nekenciu shimonytes ir lanzbergistu, kaip ir tu buku menkystu kurie ala opozicijoje.
Bet turime ishlaikyti sveika prota, o ne klausyti kazhkokiu nupezusiu ruskiu.
Yra baisi tragedija, kad vel Lietuva pateko tarp dvieju degradu kovu: degradavusios Rusijos ir degraduojancios vakaru Europos.
baisu

Jau nebežino ką parašyti

Kas čia kur taip pataria
joooo. net didziausi nusikalteliai, kaip henytes dazniausiai prie vaiku ranku nekisa, iskyrus pedofilus. Toks dergimasis baisu. bet visata gi teisinga atlygina visiem uz viska, uz kiekviena zodi, minti ir t.t.
Papildyta:
Taip jau imirkus rusishku shudu, kad nesugebi protauti.
Zhinai kad ash nekenciu shimonytes ir lanzbergistu, kaip ir tu buku menkystu kurie ala opozicijoje.
Bet turime ishlaikyti sveika prota, o ne klausyti kazhkokiu nupezusiu ruskiu.
Yra baisi tragedija, kad vel Lietuva pateko tarp dvieju degradu kovu: degradavusios Rusijos ir degraduojancios vakaru Europos.
baisu
dar vienas "argumentuotojas", tau gyvnime veikia? pasakia zmonai esi kvaila ir ji klauso taves?

tu pats nupezes ruskis, o Sarijus -ukrainietis, gaves politini prieglobsti Lietuvoje dar prie Janukoviciaus. JIs ne opozicijoje, jis zurnalistas, kuris buvo persekiojamas Ukrainoje, o dabar suka labia gerus, gana objektyvius video apie ivykius ten, o dabar emesi Lietuvos, ir viskas ka jis sako apie Lietuva yra tiesa, tiek apie zurnalistika, tiek apie valdzia, tiek apie pabegeliu priemima, tiek apie duobetus kelius

idomu paziureti, kaip uzsienieciui ta jusu svajoniu salis atrodo

Lietuva nepateko, Lietuva ten isiverze pirma ir is dalies prisidejo prie sio konflikto sukurimo ir palikymo. Gerai Sarijus sako, Lt valdzios esminis gyvevimo moto ant kurio jie laikosi, rusai mus puols, uzzombino jus gerai ziuriu.
Papildyta:

Jau nebežino ką parašyti

o jei nekalbi, nvkepuoji?

Blyn, nesilipa iš lovos man