Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 08 15, 10:40)
Zhurnalistas, gal nejuokink. Post sovietinis shudmalys
Klausiau kelias minutes jo emociniu sapalioniu, kaip turgaus bobos, kol ishjungiau.

Visi tie faktai yra neidomus, nes dabar vyksta kur kas idomesni dalykai.

Paziurek i ekonomikos ministra Kreivi, kuris naglai meluoja, kad atsinaujinanti energetika atpigins elektra.
Va cia tai svarbu, bet durneliai nemoka nei matematikos nei fizikos, tai jiems daro ispudi kazkokios sapaliones...

Jei durniu dauguma suvoktu, kad reiskia ta atsinaujinancios energetikos afera ir toks naglas melas, kuris palies ju ir ju vaiku ateiti tai jau prie seimo ateitu su shakemis ir kazhkuo sunkesniu

ka as matau, tik kad tu mali daug sudo ir nieko konkretaus nepasakai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 15, 13:13)
ka as matau, tik kad tu mali daug sudo ir nieko konkretaus nepasakai.

Manau kad fizika ir matematika tau irgi sunkiai, tai belieka klausytis shudmaliu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 08 15, 14:06)
Manau kad fizika ir matematika tau irgi sunkiai, tai belieka klausytis shudmaliu

nu va sakau suda mali, kai argumentu protingu nera biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 15, 13:02)
<p>Bandom iki ežero, o po to reik pas pomidorus, nors fazių nėra...</p>

as tai muset persikaitinau toje sauleje per paskutines dienas doh.gif is tos laimes, kad vasara paglaiau. Bet nors pasimaudziau, nors pas mus juroj 16-18 tik, bet per tokus karsacius pats tas.
Siandien jau atveso, nors dar pakankamai silta. Smagu, kai karasta, bet ilgai atlaikyti sunku, o ir dirbi nelabai eina biggrin.gif .

Vakar pas mus palijo, tai is silnami nelysiu laistyt, jauciu uzteks to vandens, agurku eisiu pasiskinti, jau pradejo nemazai megsti pagaliau biggrin.gif

o covidu aplink cia pas mus irgi zmones serga ir darbe ir draugu darbe gridisi.

As manau visada sirgo tais virusais iv apsikrete, tiek, kad nebuvo testu coronos virusui nustatyti ir tiek. ispute cia ta corona dabar iki absurdu. Sugadino zmonem 2 metus gyvenimo, sugriove verslu kiek, ekonomiku, pridare skolu valstybem, na ir mokam dabar trigubus mokescius, kad atsiduot skolas, kiek pinigu gi uz dyka dalino, zmones nebenori eiti dirbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 rugpjūčio 2022 - 14:41
Patiko rusai, su jumoro jausmu, winter is coming lotuliukas.gif

https://www.youtube....hannel=euronews
Atsakyti

Kur jau tau ruskiai nepatiks.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 15, 16:03)
<p>Kur jau tau ruskiai nepatiks.</p>

tai kas tie ruskiai taip ir nesugebi atsakyti kelis menesius, sutikai juos atsotogose, isaiskinai gyvenimo prasme jiem kaip grasinai? bigsmile.gif

O man sis videi patiko ypac pabaiga, bet tu nesupranti gi angliskai, tai kas belieka piktintis kaip visada biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Varot i naisius siendien akas nors i normaliu zmoniu susiburima? bigsmile.gif
Atsakyti

tai kas tie ruskiai taip ir nesugebi atsakyti kelis menesius, sutikai juos atsotogose, isaiskinai gyvenimo prasme jiem kaip grasinai? bigsmile.gif

O man sis videi patiko ypac pabaiga, bet tu nesupranti gi angliskai, tai kas belieka piktintis kaip visada biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Aš esu sakius-net neatsidarau tavo nuorodų. Bukas žmogus negali man pasiūlyti nieko, kas būtų verta mano dėmesio.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 15, 16:10)
tai kas tie ruskiai taip ir nesugebi atsakyti kelis menesius,

esi tipishka ruske praplautomis smegenimis. Tai ne tautybe, o mentalitetas.

Anksciau valdeisi, to rusishko shudo cia nekishai, bet matyt neishlaikei tai jau varai.
Tuo pradesi shlovint putka ir stebiesiesi, kaip nematom, kad jis genijus dievas ar dar kas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 15 rugpjūčio 2022 - 15:18

Turbūt lervai putka dar ir l vyriškas 😆😆

Atsakyti

Pažįsti gal net, tokue žmonės juk nesiafišuoja:)

Gali ir nesibarškint, jei nė vienas nepatiks:) 

Cia turi but ,,barskinime su stazu,, be tabu ir t.t  

Galvoju ,jei barskinies turi patikti,o ne kad sudalyvaut 

Atsakyti

O man sis videi patiko ypac pabaiga, bet tu nesupranti gi angliskai, tai kas belieka piktintis kaip visada biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Tu kitoj erdvej , pas mus svarstys kam pilietybe atimt -kurie varo uz rusija ,

Tu nesupranti ,kad ta orda gali tavo teviske sunesioti o tu garbini del 5 rubliu pigesniu ant benzo .Kurios tu i menesi sudegini kibira .

Atsakyti
QUOTE(markovka @ 2022 08 15, 16:29)
Tu nesupranti ,kad ta orda gali tavo teviske sunesioti o tu garbini del 5 rubliu pigesniu ant benzo .Kurios tu i menesi sudegini kibira .

Ne jai smegenis praplove, kad Putinas yra sazhine ir tiesa. Jei nesutinki, tai esi uzhdzombinta
Atsakyti