Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 08 14, 23:30)
Man tas pats, vienodai rodo.

Dar nepasiruošusi?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 15, 11:20)
Tingiu skaityti ankstesnius postus. Asaka atrase I mano klausimą, kai klausiau kodel ji sitiek vaiku prigimde tuo laiku, kai labai blogai gyveno?

Ne, lyg neatrašė.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 15, 15:39)

as tai muset persikaitinau toje sauleje per paskutines dienas doh.gif is tos laimes, kad vasara paglaiau. Bet nors pasimaudziau, nors pas mus juroj 16-18 tik, bet per tokus karsacius pats tas.
Siandien jau atveso, nors dar pakankamai silta. Smagu, kai karasta, bet ilgai atlaikyti sunku, o ir dirbi nelabai eina  biggrin.gif .

Pas mus irgi karšta lb. Ir vanduo šiltas ežeruose. Atsibodo 😆 Noriu jau rudens, patinka man lietuviška vasara labiau. Na arba kai ne per ilgai karšta 😆 kelių dienų užtektų.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 15, 16:13)
Aš esu sakius-net neatsidarau tavo nuorodų. Bukas žmogus negali man pasiūlyti nieko, kas būtų verta mano dėmesio.</p><p></p>

bet uz tat randi proga pavamseti, nebukumo pozymis lotuliukas.gif
tai kaip ten su tais ruskiais, kas jie tokie?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 08 15, 16:16)
esi tipishka ruske praplautomis smegenimis. Tai ne tautybe, o mentalitetas.

Anksciau valdeisi, to rusishko shudo cia nekishai, bet matyt neishlaikei tai jau varai.
Tuo pradesi shlovint putka ir stebiesiesi, kaip nematom, kad jis genijus dievas ar dar kas...

patinka jus kvailiukus erzinti lotuliukas.gif bet nu ir nuteletabejai ziauru... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(markovka @ 2022 08 15, 16:29)
Tu kitoj erdvej , pas mus svarstys kam pilietybe atimt -kurie varo uz rusija ,</p><p>Tu nesupranti ,kad ta orda gali tavo teviske sunesioti o tu garbini del 5 rubliu pigesniu ant benzo .Kurios tu i menesi sudegini kibira .</p>

o dabar risliais sakiniais galima?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 08 15, 16:31)
Ne jai smegenis praplove, kad Putinas yra sazhine ir tiesa. Jei nesutinki, tai esi uzhdzombinta

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif welcome to teletabija
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 08 15, 16:39)
Dar nepasiruošusi?
Papildyta:

Ne, lyg neatrašė.
Papildyta:

Pas mus irgi karšta lb. Ir vanduo šiltas ežeruose. Atsibodo 😆 Noriu jau rudens, patinka man lietuviška vasara labiau. Na arba kai ne per ilgai karšta 😆 kelių dienų užtektų.

jo man savaites pakako, siandien vis dar silta, bet nebekartsa taip nesamoningai biggrin.gif negaleciau jauciu as kokioj Ispanijoj gyventi, na gal nebent kunas prisitaiko su laiku biggrin.gif bet surpatau, kodel ten zmones per pietus miega biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 rugpjūčio 2022 - 16:02

As net nepradesiu ,nei risliais nei ne risliais . Ismes tave is baznycios sarasu ,uz meile rasistams . pilietybe, pas tave neaisku ir taip ...gal net atims ta rusiska pasa kur turi paslepus po ciuziniu . Ir uzdarys i pozemiu karalyste su vorais  

Atsakyti

Tie rusai eilinei isitikine kad ukrainoj yra naciu ir juos reikia ismust .Zuna nieko deti zmones, sugriauna namus iki pamatu/  ir cia viskas gerai vyksta operacija .mokyklos ,ligonines sugriautos ] jei ka ten slepesi ,,azov,,

299610567_194255919706450_44757588292905

Atsakyti

Zombiai jie, ne veltui gi z raidę garbina

Atsakyti

Jiem per TV  kiekviena diena pila ,kad amerika agresorius uzpuole rusija.Manipuliuoja visais pries rusija . Pvz kareivius rusus ryte pazadino ir pasake ;kad ukraina uzpuole rusija reikia gintis .Nu tai tie puole gintis. 

Tos pasakos sukurtos KGB senai .

Ta durne pasikabinus ant tu pasaku ir skalambija ,naciai ir t.t

Atsakyti

Nemoka jie laisvi gyventi, gi niekada tokie nebuvo.

Atsakyti
QUOTE(markovka @ 2022 08 15, 17:07)

Arbūzas?
🍉=🥕?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 15 rugpjūčio 2022 - 16:56
QUOTE(markovka @ 2022 08 15, 17:07)
<p>As net nepradesiu ,nei risliais nei ne risliais . Ismes tave is baznycios sarasu ,uz meile rasistams . pilietybe, pas tave neaisku ir taip ...gal net atims ta rusiska pasa kur turi paslepus po ciuziniu . Ir uzdarys i pozemiu karalyste su vorais  </p>

atleisk markovna as tiek neisgeriu, kad tokiam lygyje bendrauti biggrin.gif cia labai platus kontingentas kur tau paplos , palaikys ir susisnekesit geriau. As nieko nesuprantu, ka tu cia sapalioji.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 08 15, 17:54)
Arbūzas?
🍉=🥕?

nu kazkas panasaus, visiski nusipezejimai uzzombintu prasigerusiu zmoniu... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 15, 17:51)
<p>Nemoka jie laisvi gyventi, gi niekada tokie nebuvo.</p>

cia apie ukrainiecius sneki? tikrai jau kad nemoka, pritariu, per 30 m tokia valstybe susiko, Lietuva aisku irgi ne ka geriau, bet nebuvo pas mus tokiu iskasenu, turtu ir tokio plocio ir galimybiu salies.
Atsakyti

Arbūzas?
🍉=🥕?

Ne ,cia malonumo darzove

Atsakyti

Apie ruskius, lerva, apir juos.

Ukrainiečiai labai net neblogai gyveno, o tai ruskiams bomžams kaip erzinantis faktorius.

Atsakyti

atleisk markovna as tiek neisgeriu, kad tokiam lygyje bendrauti biggrin.gifcia labai platus kontingentas kur tau paplos , palaikys ir susisnekesit geriau. As nieko nesuprantu, ka tu cia sapalioji.
Papildyta:
nu kazkas panasaus, visiski nusipezejimai uzzombintu prasigerusiu zmoniu... unsure.gif
Papildyta:
cia apie ukrainiecius sneki? tikrai jau kad nemoka, pritariu, per 30 m tokia valstybe susiko, Lietuva aisku irgi ne ka geriau, bet nebuvo pas mus tokiu iskasenu, turtu ir tokio plocio ir galimybiu salies.

As tave ir neskaitau ,akis taupau . Kiek tau moka, kad cia sedi?

Atsakyti