O čia derlius, kurio dalis pavirs į keptą pomidorų padažą.
švieži su druskyte-niam. Arba su mocarela ir pesto padažu, mėgstu labai
Gyvenant su geru vyru nera tokio reishkinio, kaip "darbo diena"
Aš keliuosi valanda vėliau ir man tikrai reikalinga ta valanda miego, o pusryčius sau pasidaryt jis pratęs ir jam taip patinka. Gaunasi žmogui toks laikas sau... užsiima dribsnius, mankštinasi Labas rytas Lietuva pasileidęs.
Savaitgaliais tai būna ir kavą ir pusryčius į lovą gauna, arba jis koavą atneša, žiūrint kuris mažiau tingi keltis:)))
užjaučiu, jei vyras tau pasako: ką aš tarnas koks, davai tu atlik visus vyriškus darbus: sunkiai nešk, sode/darže visus sunkiausius darbus atlik, techniką visą pati sutvarkyk ir pan.
Šeimose, normaliose, to nėra ir būti negali Tad ryte ruoštis atskirus pusryčius ir nematau prasmės, juolab, kad tam nei ypatingų protinių, nei fizinių gebėjimų nereikia
Aš keliuosi valanda vėliau ir man tikrai reikalinga ta valanda miego, o pusryčius sau pasidaryt jis pratęs ir jam taip patinka. Gaunasi žmogui toks laikas sau... užsiima dribsnius, mankštinasi Labas rytas Lietuva pasileidęs.
Savaitgaliais tai būna ir kavą ir pusryčius į lovą gauna, arba jis koavą atneša, žiūrint kuris mažiau tingi keltis:)))
man ir šiaip daugiau laiko susiruošt užima, maudynės, šukuosena, makiažas O kur dar mažosios kasų pynimas
tikrai taip, normaliose šeimose vyras nevalgo užpiltinių sriubų, užpiltinių dribsnių ir pan.
kaip ir normaliose šeimose vyras visko neatlieka vienas: jei jis padaro visus vyriškus darbus, tai normali moteris jo dar neapkrauna ir valgio gaminimu, kad po to neverktų, kad vyras mirė apie 60 metus, o ji dar gerų 20 metų lieka viena našlė
Valgo kas ką nori Ar lašinus, ar užpiltukes
jei tu nori lakstyt su lėkštėm-prašom Man negaila
tikrai taip, normaliose šeimose vyras nevalgo užpiltinių sriubų, užpiltinių dribsnių ir pan.
kaip ir normaliose šeimose vyras visko neatlieka vienas: jei jis padaro visus vyriškus darbus, tai normali moteris jo dar neapkrauna ir valgio gaminimu, kad po to neverktų, kad vyras mirė apie 60 metus, o ji dar gerų 20 metų lieka viena našlė
Man prireikė laiko tas jo pakelines košes pakeisti į kažką sveikesnio
Dabar kažką tokio valgo