Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

O čia derlius, kurio dalis pavirs į keptą pomidorų padažą.

dbf78daa25316882db63e2e7d3186ca5919.jpg

švieži su druskyte-niam. Arba su mocarela ir pesto padažu, mėgstu labai

Atsakyti

švieži su druskyte-niam. Arba su mocarela ir pesto padažu, mėgstu labai

Tai taip. L.skanu, bet nu kur tiek suvalgysi :)

Atsakyti

Tai taip. L.skanu, bet nu kur tiek suvalgysi :)

tai taip, perku tik tiek, kiek tam kartui reikia :D

Va agurkai jau auga bačkose, bet kai sulekia visi, tai ir suvalgom

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 17, 10:10)
o ką ji tarnaitė jam? Jam ką, rankos iš šiknos auga?</p>

užjaučiu, jei vyras tau pasako: ką aš tarnas koks, davai tu atlik visus vyriškus darbus: sunkiai nešk, sode/darže visus sunkiausius darbus atlik, techniką visą pati sutvarkyk ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 17, 09:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72985058" data-time="1660718517"><div><p>siaubas
jis ką žmonos neturi ar tu 10-ies verslų savininkė, kad negali normaliai pagamint? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jis keliasi valanda anksčiau už mane. </p><p>Aš daug gaminu, bet ne pusryčius darbo dienom. Pats įgalus sau pasigamint. Juolab, kad aš taip anksti nevalgau. </p>

Gyvenant su geru vyru nera tokio reishkinio, kaip "darbo diena"
Atsakyti

Gyvenant su geru vyru nera tokio reishkinio, kaip "darbo diena"

Aš keliuosi valanda vėliau ir man tikrai reikalinga ta valanda miego, o pusryčius sau pasidaryt jis pratęs ir jam taip patinka. Gaunasi žmogui toks laikas sau... užsiima dribsnius, mankštinasi Labas rytas Lietuva pasileidęs.

Savaitgaliais tai būna ir kavą ir pusryčius į lovą gauna, arba jis koavą atneša, žiūrint kuris mažiau tingi keltis:)))

Atsakyti

užjaučiu, jei vyras tau pasako: ką aš tarnas koks, davai tu atlik visus vyriškus darbus: sunkiai nešk, sode/darže visus sunkiausius darbus atlik, techniką visą pati sutvarkyk ir pan.

Šeimose, normaliose, to nėra ir būti negali :) Tad ryte ruoštis atskirus pusryčius ir nematau prasmės, juolab, kad tam nei ypatingų protinių, nei fizinių gebėjimų nereikia

Atsakyti

Aš keliuosi valanda vėliau ir man tikrai reikalinga ta valanda miego, o pusryčius sau pasidaryt jis pratęs ir jam taip patinka. Gaunasi žmogui toks laikas sau... užsiima dribsnius, mankštinasi Labas rytas Lietuva pasileidęs.

Savaitgaliais tai būna ir kavą ir pusryčius į lovą gauna, arba jis koavą atneša, žiūrint kuris mažiau tingi keltis:)))

man ir šiaip daugiau laiko susiruošt užima, maudynės, šukuosena, makiažas :D O kur dar mažosios kasų pynimas :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 17, 11:04)
Šeimose, normaliose, to nėra ir būti negali smile.gif Tad ryte ruoštis atskirus pusryčius ir nematau prasmės, juolab, kad tam nei ypatingų protinių, nei fizinių gebėjimų nereikia</p>

tikrai taip, normaliose šeimose vyras nevalgo užpiltinių sriubų, užpiltinių dribsnių ir pan. smile.gif
kaip ir normaliose šeimose vyras visko neatlieka vienas: jei jis padaro visus vyriškus darbus, tai normali moteris jo dar neapkrauna ir valgio gaminimu, kad po to neverktų, kad vyras mirė apie 60 metus, o ji dar gerų 20 metų lieka viena našlė mirksiukas.gif
Atsakyti

tikrai taip, normaliose šeimose vyras nevalgo užpiltinių sriubų, užpiltinių dribsnių ir pan. smile.gif
kaip ir normaliose šeimose vyras visko neatlieka vienas: jei jis padaro visus vyriškus darbus, tai normali moteris jo dar neapkrauna ir valgio gaminimu, kad po to neverktų, kad vyras mirė apie 60 metus, o ji dar gerų 20 metų lieka viena našlė mirksiukas.gif

Valgo kas ką nori :) Ar lašinus, ar užpiltukes :)

jei tu nori lakstyt su lėkštėm-prašom :) Man negaila :) 

Atsakyti

man ir šiaip daugiau laiko susiruošt užima, maudynės, šukuosena, makiažas :D O kur dar mažosios kasų pynimas :D
Man bent nereik kasų pint, o vaiką vyras pažadina, apsirengt padeda, nes aš rytais zombis :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 17 rugpjūčio 2022 - 10:23

Man prireikė laiko tas jo pakelines košes pakeisti į kažką sveikesnio :D

Dabar kažką tokio valgo

3c1d9e4c37f5b91b554ae558bb3a29df599.jpg

Atsakyti