Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 17, 11:21)
<p>Valgo kas ką nori smile.gif Ar lašinus, ar užpiltukes smile.gif</p>
<p>jei tu nori lakstyt su lėkštėm-prašom smile.gif Man negaila smile.gif </p>

tai žinau žinau, kad pas jus kiekvienas sau ir kur kas ką sau nori mirksiukas.gif
Atsakyti
As nieko nedarau, nors turiu bobishka spravke.
Atsakyti

Monteverte, paaiškink, prašau, kuo blogai dribsniai?

Vienas sveikesnių variantu pusryčiams (pieną galima gi ir migdolų).

Atsakyti

arba iš viso nesaugo, jei taip biggrin.gif
atsitiktinai tada gal neužsikrėtei

Kolega skiepytas du kart buvo,sirgo du kartus is eiles ,net antibiotikus gere

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 17, 11:59)
<p>Monteverte, paaiškink, prašau, kuo blogai dribsniai?</p><p></p><p>Vienas sveikesnių variantu pusryčiams (pieną galima gi ir migdolų).</p>

iš sveiko maisto parduotuvės, be pridėtinio cukraus, sirupų kažkokių nesąmoningų?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 17, 08:24)
Šita su vyno actu, o šiaip cukinijos, paprika ir trinti pomidorai</p>

Man sviezus tokie skanu visokie. mama buvo privakavusi, man skanu, net salti su duona paprasciausiai, bet su actu man skrandis nevirskina.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 17, 08:32)
<p>Nesuprantu niekaip tos priešpriešos skiepams. Duotų dabar kas pasirinkt skiepas ar taip jaustis... visom  keturiom už skiepą ir sudimokėčiah NT nedvejodama! 3 paros išbrauktos iš gyvenimo ir neatrodo, kad šiandien ok bus. Po skiepų po 1 tik vakare galvą paskaudėjo ir šaltis papurtė, bet kitą dieną visai darbinga, 2 išvis nepajaučiau, po 3 ,lengvas nuovargis ir ranką paskaudėjo, tik, kad...gyvatės normaliai tesaugo tik 3-6mėn.</p>

O tai nesuprantu, ko nesiskiepyji tada, ar jau uzdraude LIetuvoje? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 17, 09:31)
Aš šiaip esu stebėtinai pastovi-jau gal 10 metų rytais valgau vieną ir tą patį-stipri juoda arbata su medumi, juodos duonos pusriekė su sviestuku ir varškės sūriu. Niam.

pas tave nera lengvo autizmo netycia? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 08 17, 09:41)
siaubas
jis ką žmonos neturi ar tu 10-ies verslų savininkė, kad negali normaliai pagamint? blink.gif

O ka jus pusryciam valgot dazniausiai?

As kazko kosiu nelabai galiu valgyti, nevirskina skrandis kazko ypac grikiu blink.gif nors man taip skanu, dar avizu nieko.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 17, 10:10)
o ką ji tarnaitė jam? Jam ką, rankos iš šiknos auga?</p>

o tu nieko del vyro nedarai? ir vyras del taves?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 17, 10:18)
Tai taip. L.skanu, bet nu kur tiek suvalgysi smile.gif</p>

mama dziovino pernai, turi ji tokia dziovykle tai irgi labai skanu. Is vsi ta dziovykle labai gerai ziuri, kai mano derliai bus didesni jauciu irgi reiks nusipirkti, uogos, vaisiai labai skanu dziovinti ir neuzima vietos saldiklyje, tokiu saldainiu pridare vaikam, na sutrintos uogos ir sudziovintas ttoks kaip blynas gaunasi paskui supjaustai i mazesnius gabaliukus. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 17, 11:21)
<p>Valgo kas ką nori smile.gif Ar lašinus, ar užpiltukes smile.gif</p>
<p>jei tu nori lakstyt su lėkštėm-prašom smile.gif Man negaila smile.gif </p>

rimtai? galima poroje ir atsikrai kazka skirtingo daryti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 rugpjūčio 2022 - 11:54

Man sviezus tokie skanu visokie. mama buvo privakavusi, man skanu, net salti su duona paprasciausiai, bet su actu man skrandis nevirskina.
Papildyta:
O tai nesuprantu, ko nesiskiepyji tada, ar jau uzdraude LIetuvoje? blink.gif
Papildyta:
pas tave nera lengvo autizmo netycia? unsure.gif
Papildyta:
O ka jus pusryciam valgot dazniausiai?

As kazko kosiu nelabai galiu valgyti, nevirskina skrandis kazko ypac grikiu blink.gifnors man taip skanu, dar avizu nieko.
Papildyta:
o tu nieko del vyro nedarai? ir vyras del taves?
Papildyta:
mama dziovino pernai, turi ji tokia dziovykle tai irgi labai skanu. Is vsi ta dziovykle labai gerai ziuri, kai mano derliai bus didesni jauciu irgi reiks nusipirkti, uogos, vaisiai labai skanu dziovinti ir neuzima vietos saldiklyje, tokiu saldainiu pridare vaikam, na sutrintos uogos ir sudziovintas ttoks kaip blynas gaunasi paskui supjaustai i mazesnius gabaliukus. wub.gif
Papildyta:
rimtai? galima poroje ir atsikrai kazka skirtingo daryti? bigsmile.gif

Aš tai atradau, kad man netinka aliejai ne alyvuogių, o šiek šiek tiek acto nėr blogai, bet su pomidorais galima ir nedėti. 

Tėvai l.naudoja džiovyklę. Pagrinde grybams ir obuoliams. Deda juos į trilitrius stiklainius. Traškūs išlieka. 

Žmonės kriaušes, slyvas džiovina, o į tą uogų vaisių, kur rašei, tai viskas sueina.

Atsakyti

iš sveiko maisto parduotuvės, be pridėtinio cukraus, sirupų kažkokių nesąmoningų?

Tau naudojam mes tą cukrų, ir uogienes, ir blynus kepam. Kuo cukrus dribsniuose blogiau, negu blynuose..?

Atsakyti

Aš tai atradau, kad man netinka aliejai ne alyvuogių, o šiek šiek tiek acto nėr blogai, bet su pomidorais galima ir nedėti. 

Tėvai l.naudoja džiovyklę. Pagrinde grybams ir obuoliams. Deda juos į trilitrius stiklainius. Traškūs išlieka. 

Žmonės kriaušes, slyvas džiovina, o į tą uogų vaisių, kur rašei, tai viskas sueina.

mes irgi džiovyklę naudojam grybams ir obuoliams. 

Atsakyti

Tau naudojam mes tą cukrų, ir uogienes, ir blynus kepam. Kuo cukrus dribsniuose blogiau, negu blynuose..?

nu nes reikia viską pirkti iš SVEIKO MAISTO pardės :D

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 17, 13:03)
Tau naudojam mes tą cukrų, ir uogienes, ir blynus kepam. Kuo cukrus dribsniuose blogiau, negu blynuose..?</p>

pats cukrus blogai, bet as irgi ji vartoju. I blynus nededu, bet uogienes kartais valgau, mamos darytos ypac skanu, ji mazia to cukraus deda siaip pasakininmui siek tiek.

O miuslius as irgi kartais valgau,bet nedaznai, seniau labiau juos megau. Perku is lidlo geri tokie man jie, be jokio pridetinio cukraus su dziovintais vaisiais ir riesutais.
va situos, su avizu pienu.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

mes irgi džiovyklę naudojam grybams ir obuoliams. 

Pabandykit į stiklainius. Gaunasi obuolių čipsai!

Atsakyti