<p>jei tu nori lakstyt su lėkštėm-prašom

tai žinau žinau, kad pas jus kiekvienas sau ir kur kas ką sau nori

Man sviezus tokie skanu visokie. mama buvo privakavusi, man skanu, net salti su duona paprasciausiai, bet su actu man skrandis nevirskina.
Papildyta:
O tai nesuprantu, ko nesiskiepyji tada, ar jau uzdraude LIetuvoje?
Papildyta:
pas tave nera lengvo autizmo netycia?
Papildyta:
O ka jus pusryciam valgot dazniausiai?
As kazko kosiu nelabai galiu valgyti, nevirskina skrandis kazko ypac grikiunors man taip skanu, dar avizu nieko.
Papildyta:
o tu nieko del vyro nedarai? ir vyras del taves?
Papildyta:
mama dziovino pernai, turi ji tokia dziovykle tai irgi labai skanu. Is vsi ta dziovykle labai gerai ziuri, kai mano derliai bus didesni jauciu irgi reiks nusipirkti, uogos, vaisiai labai skanu dziovinti ir neuzima vietos saldiklyje, tokiu saldainiu pridare vaikam, na sutrintos uogos ir sudziovintas ttoks kaip blynas gaunasi paskui supjaustai i mazesnius gabaliukus.
Papildyta:
rimtai? galima poroje ir atsikrai kazka skirtingo daryti?
Aš tai atradau, kad man netinka aliejai ne alyvuogių, o šiek šiek tiek acto nėr blogai, bet su pomidorais galima ir nedėti.
Tėvai l.naudoja džiovyklę. Pagrinde grybams ir obuoliams. Deda juos į trilitrius stiklainius. Traškūs išlieka.
Žmonės kriaušes, slyvas džiovina, o į tą uogų vaisių, kur rašei, tai viskas sueina.
Aš tai atradau, kad man netinka aliejai ne alyvuogių, o šiek šiek tiek acto nėr blogai, bet su pomidorais galima ir nedėti.
Tėvai l.naudoja džiovyklę. Pagrinde grybams ir obuoliams. Deda juos į trilitrius stiklainius. Traškūs išlieka.
Žmonės kriaušes, slyvas džiovina, o į tą uogų vaisių, kur rašei, tai viskas sueina.
mes irgi džiovyklę naudojam grybams ir obuoliams.