Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Nors gi suprantu, kad man.labai lengva forma :D

Jokių dusimų, kosulių ir pnš.

Man irgi nebuvo nei dusuliu, nei kosuliu, savaite sunkoka na kaip gripas, skaudejo galva, temperatura, silpnumas, na standartiskai, savaite beveik lovoje ir uosles praradimas. Pirmos dienos buvo sunkiausios, paskui jau kai t pakilo, jau lengviau pasidare.

Atsakyti

Nors gi suprantu, kad man.labai lengva forma :D

Jokių dusimų, kosulių ir pnš.

Man irgi nebuvo nei dusuliu, nei kosuliu, savaite sunkoka na kaip gripas, skaudejo galva, temperatura, silpnumas, na standartiskai, savaite beveik lovoje ir uosles praradimas. Pirmos dienos buvo sunkiausios, paskui jau kai t pakilo, jau lengviau pasidare.

Atsakyti

Rašei, kad dvi sav lovoj voliojais.

Atsakyti

Rašei, kad dvi sav lovoj voliojais.

Jei saziningai jau nei nepamenu tiksliai gal ir dvi voliojausi, ko nepasivolioti, kai galima :D​ , bet pamenu tik pirmas dienas, kad galva skaudejo, o paskui lengviau daresi.

Atsakyti

Aš vieną lovoj, kitą ne, trečią lovoj, šiandien.irgi nebe.

Atsakyti

Na žinoma neguli istisai, kai sergi,betvkazka ten ypatingai žiemą irgi nenuveiksi. Namie irgi mažų vaikų nėra, tai ten atsikeli pasidarai arbatos, ar vyras padaro, nuslenki iki tualeto vonios ir vėl atsigulti. Stengiesi neklysti prie kitų šeimos narių per daug kad ne užsikrėsti, bet vis tiek visi persirgom. Šiaip tuo metu tikrai buvau pavargusi nuo iv dalykų gyvenime, tai taip ramiai pabūti man visai patiko. Nes sunku šiaip man sau leisti gulėti ir nieko nedaryti. 

Atsakyti

Kad tu istisai guli 

Atsakyti

sėdi ji. Koks skirtumas ar sėdint nieko neveikt ar gulint :D

Atsakyti

Aš vieną lovoj, kitą ne, trečią lovoj, šiandien.irgi nebe.

Antra naktis po prakaitu ,nors kai po skiepo tai ir ilgai prakaitavau naktimis .Idomu,dabar kaip bus

Atsakyti

Antra naktis po prakaitu ,nors kai po skiepo tai ir ilgai prakaitavau naktimis .Idomu,dabar kaip bus
Kai dabar galiu palyginti, tai tie skiepai gėlyčių gėlytės. Kaip ir nebesergu gal, bet jėgų nėra vistiek.

Bet, nei gerklė, nei nosis, nei galva?

Gal tiesiog karšta?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 rugpjūčio 2022 - 08:53

Kai dabar galiu palyginti, tai tie skiepai gėlyčių gėlytės. Kaip ir nebesergu gal, bet jėgų nėra vistiek.

Bet, nei gerklė, nei nosis, nei galva?

Gal tiesiog karšta?

biski gerkle ,atsikostint skauda ,prakaitas ,galvos svaigimas,temperatura.

po skiepo buvo lengviau ,bet ilga laika naktimis buvo prakaito bangu.zodziu,toks jausmas kad tas brudas yra, nes pilnai nenumustas .

Po baliaus pazasty limfmazgis buvo padidejas ir skaudus buvo,po to praejo.Jei dabar persirgus nebus to ,nesiskiepysiu 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markovka: 18 rugpjūčio 2022 - 09:03

biski gerkle ,atsikostint skauda ,prakaitas ,galvos svaigimas,temperatura. po skiepo buvo lengviau ,bet ilga laika naktimis buvo prakaito bangu.zodziu,toks jausmas kad tas brudas yra, nes pilnai nenumustas . Po baliaus pazasty limfmazgis buvo padidejas ir skaudus buvo,po to praejo.Jei dabar persirgus nebus to ,nesiskiepysiu 
Limfmazgiai nuo covido neturėtų, čia skiepų čiūdai. Pasidaryk testą iš maxės, nes lb.panašu. Dabar liga legalizuojasi nuotolinės konsultacijos būdu. O skiepų kiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 rugpjūčio 2022 - 09:17