Šiaip mano uoslė itin stipri visada, tai dabar nesuprantu kaip gyvent 🤣
Šiaip mano uoslė itin stipri visada, tai dabar nesuprantu kaip gyvent 🤣
Tai va butent mano irgi buvo, is vienos puses palengvinimas, nes nebejauciu taip astriai dauguma nemaloniu kvapu, is kito sono galvoju, jei kas smirdes nei nejausiu, iminsiu i koki suduk air ramiai vaiksciosiu.
na geriau aisku nei per sirgau, ar is kart po jo, bet kaip buvo nebera.
Tai, kad skiepas max 6mėn .veikia, o maniškis lyg sausio pradžioje...Ketvirto man niekas dar neduoda. Aišku būčiau ir nesiskiepijus, nes atrodė nereik...kol nesusergi 🤣
Blemb, persūrus padažas, dakepinėju dar pomidorų
)))
neduoda? pas mus tai jau reklamavo 4, kas nori.
bet kad daug kas suserga ir pasiskiepyje, tai net nezinau, ar jis is vis beveikia.
Tai va butent mano irgi buvo, is vienos puses palengvinimas, nes nebejauciu taip astriai dauguma nemaloniu kvapu, is kito sono galvoju, jei kas smirdes nei nejausiu, iminsiu i koki suduk air ramiai vaiksciosiu.
![]()
na geriau aisku nei per sirgau, ar is kart po jo, bet kaip buvo nebera.
čia stipri uoslė, kai gyveni su rūkančiu vyru ir neva nejauti jo smarvės?
čia stipri uoslė, kai gyveni su rūkančiu vyru ir neva nejauti jo smarvės?
apie ka tu cia vel susapnavai, as sakiau tau tavo sapnu komentuti negaliu, neturiu ka pasakyti.
apie ka tu cia vel susapnavai, as sakiau tau tavo sapnu komentuti negaliu, neturiu ka pasakyti.
ak, dabar jau vyras neberūkantis pasidarė?
ak, dabar jau vyras neberūkantis pasidarė?
o kas sake , kad neruko?
neduoda? pas mus tai jau reklamavo 4, kas nori.
bet kad daug kas suserga ir pasiskiepyje, tai net nezinau, ar jis is vis beveikia.
Neduoda, tikrinau
Neduoda, tikrinau
Neduoda, nes nebezino ar yra prasmes ir efektyvumo is jos, tai kam tada stebetis, kad zmones nusistate pries skiepus? kai nei PSO nera tikra ar jie padetu.
Visi noretu tokiu stebuklingu skiepu, kad jokiu salutiniu ir nebesusergi ta liga, na bet tokiu gi nera. Tai yra visada tokios svarstykles nauda ir zala, kam kas nusveria. Ne skiepai mus apsaugo nuo ligu geriausiai, o musu gyvenimo budas, musu mintys, poelgiai ir t.t. O jei ir susergi irgi ne be tikslo.
Neduoda, nes nebezino ar yra prasmes ir efektyvumo is jos, tai kam tada stebetis, kad zmones nusistate pries skiepus? kai nei PSO nera tikra ar jie padetu.
Visi noretu tokiu stebuklingu skiepu, kad jokiu salutiniu ir nebesusergi ta liga, na bet tokiu gi nera. Tai yra visada tokios svarstykles nauda ir zala, kam kas nusveria. Ne skiepai mus apsaugo nuo ligu geriausiai, o musu gyvenimo budas, musu mintys, poelgiai ir t.t. O jei ir susergi irgi ne be tikslo.
Aš skiepijami 3skartus, dviem vancinom, bet nė dienos nebuvo tokios blogos, kaip, kad šios 4.
Nors gi suprantu, kad man.labai lengva forma
Jokių dusimų, kosulių ir pnš.
Aš skiepijami 3skartus, dviem vancinom, bet nė dienos nebuvo tokios blogos, kaip, kad šios 4.
Tai tame ir esme, kad is anksto nesuzinosi kaip bus, buvo gi ir mirciu nuo skiepu, ne tik nuo ligos, tai cia kaip loterija. Kiekvienas ir renkasi kur ir kiek nori rizikuoti. Jaunam zmogui mazai rizikos sunkiai susirgti covidu ar numirti nuo to.