Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Kaip jauciasi vyras yra visai kita tema. Jei jam reikia skyles ir ja turi tai gerai ir jauciasi

O jei visi gerai jaučiasi? Visiems ok. Kame bėda?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 22, 10:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72986148" data-time="1661153719"><div><p>Kaip jauciasi vyras yra visai kita tema. Jei jam reikia skyles ir ja turi tai gerai ir jauciasi</p></div></blockquote><p>O jei visi gerai jaučiasi? Visiems ok. Kame bėda?</p>

Bet tu esi trumpos atminties melagė biggrin.gif biggrin.gif
Prajuokinai biggrin.gif
Atsimenu tavo pasakojimus, kaip tave pirmas vyras prikalbino eiti I swingerius, kaip dabartini suradai irgi swingeriuose ir persinešei klumšiukus pas jı, kai pirmas vyras tave išmetė, kaip atpistą mėsą.

Na...visko buna...visokiu zmoniu. Cia ne jokia ne tragedija. Keistas tik tavo noras tuo PASIGIRTI. Tavo protą taip kazkas susuko, kad galvotum, jog buti pisama swingerinė mesa yra meilė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 rugpjūčio 2022 - 09:49

Kaip jauciasi vyras yra visai kita tema. Jei jam reikia skyles ir ja turi tai gerai ir jauciasi

Būtent.

Atsakyti

O jei visi gerai jaučiasi? Visiems ok. Kame bėda?

Toks mažutis pavydukas, matyt, kai kam kirba :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 22, 10:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72986151" data-time="1661154135"><div><p>O jei visi gerai jaučiasi? Visiems ok. Kame bėda?</p></div></blockquote><p>Toks mažutis pavydukas, matyt, kai kam kirba smile.gif</p><p></p><p></p>

Nimfomanems kiekviena birka asocijuojasi su begaline meile ir atsidavimu?
Atsakyti

Paklausk savo vyro, kas jam geriau, ar jo geidžianti žmona, kuriai neskauda galvos, ar aplink puodus šokinėjanti žmona su amžinai skaudančia galva :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 22, 11:31)
<p>Paklausk savo vyro, kas jam geriau, ar jo geidžianti žmona, kuriai neskauda galvos, ar aplink puodus šokinėjanti žmona su amžinai skaudančia galva biggrin.gif</p>

Exe prigesidavo puodus ateidavo i lova ir vel nueidavo i virtuve
Atsakyti

Bet tu esi trumpos atminties melagė biggrin.gifbiggrin.gif
Prajuokinai biggrin.gif
Atsimenu tavo pasakojimus, kaip tave pirmas vyras prikalbino eiti I swingerius, kaip dabartini suradai irgi swingeriuose ir persinešei klumšiukus pas jı, kai pirmas vyras tave išmetė, kaip atpistą mėsą.

Na...visko buna...visokiu zmoniu. Cia ne jokia ne tragedija. Keistas tik tavo noras tuo PASIGIRTI. Tavo protą taip kazkas susuko, kad galvotum, jog buti pisama swingerinė mesa yra meilė?

Kažką maišai. Mano pirmas vyras net jokiems žaislams nepasirašė  :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 22, 11:31)
<p>Paklausk savo vyro, kas jam geriau, ar jo geidžianti žmona, kuriai neskauda galvos, ar aplink puodus šokinėjanti žmona su amžinai skaudančia galva biggrin.gif</p>

Tu uzaugai ant kazarmu valgykl8nio maisto. Reiskiasi mama jusu nelabai mokino daryti vqlgyti ir pati nedare. Del to taiu maisto gaminimas asocijuojasi su gqlvos skausmu.
Jus visos trys t8ngines ar tik tu 'trečia dukra'? biggrin.gif

Tu geriau liepk savo vyrui ismokti buti ne bobos islaikytiniui, bet tikru seimos gqlva. Mano vyras gali jam duoti patarimų...mokamų biggrin.gif kaip tapti vyru.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 22, 12:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72986152" data-time="1661154422"><div><p>Bet tu esi trumpos atminties melagė vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Prajuokinai vartotojo įkelta nuotrauka

Na...visko buna...visokiu zmoniu. Cia ne jokia ne tragedija. Keistas tik tavo noras tuo PASIGIRTI. Tavo protą taip kazkas susuko, kad galvotum, jog buti pisama swingerinė mesa yra meilė?</p></div></blockquote><p>Kažką maišai. Mano pirmas vyras net jokiems žaislams nepasirašė  biggrin.gif</p>

Nieko nemaisau, nes tai as tada klausinejau taves, o tu atsakinejqi. Uzsirasyk kur, kai meluoji, kad paskui nesimaisytum atsakymuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 rugpjūčio 2022 - 11:21

Man tai įdomu kaip jūs įsivaizduojat tą svingą. Jaučiu 180laipsnių kampu nuo realybės 🤣

Atsakyti

Tu uzaugai ant kazarmu valgykl8nio maisto. Reiskiasi mama jusu nelabai mokino daryti vqlgyti ir pati nedare. Del to taiu maisto gaminimas asocijuojasi su gqlvos skausmu.
Jus visos trys t8ngines ar tik tu 'trečia dukra'? biggrin.gif

Tu geriau liepk savo vyrui ismokti buti ne bobos islaikytiniui, bet tikru seimos gqlva. Mano vyras gali jam duoti patarimų...mokamų biggrin.gifkaip tapti vyru.
Papildyta:
Nieko nemaisau, nes tai as tada klausinejau taves, o tu atsakinejqi. Uzsirasyk kur, kai meluoji, kad paskui nesimaisytum atsakymuose.

Aš nemeluoju, nes, o kam?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 22, 12:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72986160" data-time="1661160040"><div><p>Tu uzaugai ant kazarmu valgykl8nio maisto. Reiskiasi mama jusu nelabai mokino daryti vqlgyti ir pati nedare. Del to taiu maisto gaminimas asocijuojasi su gqlvos skausmu.
Jus visos trys t8ngines ar tik tu 'trečia dukra'? vartotojo įkelta nuotrauka

Tu geriau liepk savo vyrui ismokti buti ne bobos islaikytiniui, bet tikru seimos gqlva. Mano vyras gali jam duoti patarimų...mokamų vartotojo įkelta nuotraukakaip tapti vyru.
Papildyta:
Nieko nemaisau, nes tai as tada klausinejau taves, o tu atsakinejqi. Uzsirasyk kur, kai meluoji, kad paskui nesimaisytum atsakymuose.</p></div></blockquote><p>Aš nemeluoju, nes, o kam?</p>

Taip. Tu viename is atsakymu nemeluoji. Klausimas del ko turi juos keisti pagal aplinkybes? Kad butum idomi personazams mamku? Ant taves visiems nusišikti čia, nes tu toks pats personazas, kaip ir visi.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 22, 12:22)
<p>Man tai įdomu kaip jūs įsivaizduojat tą svingą. Jaučiu 180laipsnių kampu nuo realybės 🤣</p>

Esu tau rasiusi, kad tavo psichika yra ant tiek sumaitota, kad tu is tikruju jau isitikinus, jog buti pisama mesa yra visiskai ne tik normalu, bet ir auksciausia nirvana.
Dar kartą taves klaudiu - kas ir kada spėjo taip tave sugadinti? Kas ir kada?
Atsakyti