Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 22, 12:22)
<p>Man tai įdomu kaip jūs įsivaizduojat tą svingą. Jaučiu 180laipsnių kampu nuo realybės 🤣</p>

kai turim gerus vyrus, tai nė nereikia įsivaizduoti smile.gif
Atsakyti

Kaip jauciasi vyras yra visai kita tema. Jei jam reikia skyles ir ja turi tai gerai ir jauciasi

Yra ,kur turi bet dar kitos reikia 😂

Atsakyti

Exe prigesidavo puodus ateidavo i lova ir vel nueidavo i virtuve

na, trims sekundėms tai irgi variantas :D

Atsakyti

Taip. Tu viename is atsakymu nemeluoji. Klausimas del ko turi juos keisti pagal aplinkybes? Kad butum idomi personazams mamku? Ant taves visiems nusišikti čia, nes tu toks pats personazas, kaip ir visi.
Papildyta:
Esu tau rasiusi, kad tavo psichika yra ant tiek sumaitota, kad tu is tikruju jau isitikinus, jog buti pisama mesa yra visiskai ne tik normalu, bet ir auksciausia nirvana.
Dar kartą taves klaudiu - kas ir kada spėjo taip tave sugadinti? Kas ir kada?

Tu i save pasiziurek,koks tavo reikalas kada ir kaip . 

Tau, nudistu pliaze- tik diedu apacia rupi 😂   psichologe matai 😂  bet to koto ,nei per zingsni.

Atsakyti

Taip. Tu viename is atsakymu nemeluoji. Klausimas del ko turi juos keisti pagal aplinkybes? Kad butum idomi personazams mamku? Ant taves visiems nusišikti čia, nes tu toks pats personazas, kaip ir visi.
Papildyta:
Esu tau rasiusi, kad tavo psichika yra ant tiek sumaitota, kad tu is tikruju jau isitikinus, jog buti pisama mesa yra visiskai ne tik normalu, bet ir auksciausia nirvana.
Dar kartą taves klaudiu - kas ir kada spėjo taip tave sugadinti? Kas ir kada?

Pala, o kodėl mėsa moterys? O gal vyrai? 

Man niekada nepatiko tas moters menkinimas. 

Moteris yra psichologiškai stipresnė.

Moters rankose daugiau galios (fizinės jėgos kultas lyg seniai iš mados išėjo).

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 21, 21:52)
Oj, tai mano pirmo surištos nenutemptum, o su antru mes apie tas fantazijas nuo pirmų mėn. kalbėdavom. Tiek, kad neatrodė realu dėl jo pavydumo, o ir dabar turim ribas, kurios mums tinka ir patinka.
<p>Techniškai, sakykim, pasiūlė vyras. Nors gal labiau užsiminė. Žodžiu, čia per tuos karantinus viskas  biggrin.gif</p>

tai jus cia tik visia neseniai pabandet? tai kaip ir mazai tos patirties kaip suprantu? tai perlipo per savo pavyda?

O tai kas pradejo apie tas fantazijas pirmas pasakoti?

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 08 22, 08:48)
tai vargšė Montekrista tave mums čia kopijavo biggrin.gif kai tu sėdėdavai kitose temose, tai ana žvaigžde norėjo būti ir svingere vaidino. O po to staiga ėmė to išsižadėt visiems, tipo juokavo, kai jautė tavo atėjimą biggrin.gif

o gal ir daro, ka ten jas zinosi biggrin.gif
Atsakyti

tai jus cia tik visia neseniai pabandet? tai kaip ir mazai tos patirties kaip suprantu? tai perlipo per savo pavyda? O tai kas pradejo apie tas fantazijas pirmas pasakoti? Papildyta: o gal ir daro, ka ten jas zinosi biggrin.gif
Gan neseniai. Atsibodo jam pavydėt, tai nusprendė atsikratyt to jausmo, bet iki galo tikrai nesigavo ir nesigaus, tai, minėjau, turim ribas, taisykles ir viskas puiku.

Oj...nepasakysiu, nes mes vienas apie kitą l.daug pasakojęs esam, klausinėję ir seniai buvo...prieš 8metus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 rugpjūčio 2022 - 12:25

Gan neseniai. 

Oj...nepasakysiu, nes mes hvienas apie kitą l.daug pasakojęs esam, klausinėję.

labai gerai, kad nuo pat pradžių viskas atvirom kortom. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 08 22, 09:37)
Zhinot...
Galima i moteri zhiuret kaip i kazhka dvasingo, kaip i vertybe.
O galima kaip i pisama skyle.
Vidurio kaip ir nera. Vidurys tai ta pati skyle tik vadinama kulturingaiu nu dar gal darbo kumele, irgi gal kulturingiau ivardijama.
Tokia realybe

As manau kaip ziures vyras i moteri, tokia jam ji ir bus. Dauguma moteru labai isgasdintos gyvenime, drazelis, mokykla, aukstoji, vis kale kale mums i galvas, tu turi , tu privalai mokytis, gauti gera darba, nes niekas nieko tau neprivalo duoti, taves islaikyti, turi pati uzsidirbti, vyrai visi siokie tokie ir t.t. nieko gero is ju nelauk, turi dirbi realizuotis, o kas jei vyras paliks, o jei numirs ir t.t. nedirbancioz moterystingine,s vistos sedincios su vaikais ir t.t. tu ka nenori buti traktoriste kosmonaute, nori buti mamam?!?!?!
tai iskibe daug kas i bet koki, nes nu jei visi tokie gi, bele vyra, o jei jis sako, kad jam reikia daug moteru, kai kurios na save guodzia, bet nu namo pareina pas mane, bet tai zinai nemusa ir alga parnesa... unsure.gif o kai kur va jau aukstesnis lygis, kartu eina is namu, nes nu abiem tipo reikia, nors abejoju ar moteriai gali to reikt, nebent jau ten nimfomanija.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 22, 13:22)
Gan neseniai. Atsibodo jam pavydėt, tai nusprendė atsikratyt to jausmo, bet iki galo tikrai nesigavo ir nesigaus, tai, minėjau, turim ribas, taisykles ir viskas puiku.
<p> </p>
<p>Oj...nepasakysiu, nes mes vienas apie kitą l.daug pasakojęs esam, klausinėję ir seniai buvo...prieš 8metus</p>

o tau tikrai saziningai to reikia? reikia kitu vyru? saviskio neuztenka?
ribos, taisykles tik tam, kad jas lauzyti biggrin.gif

ta prasme atsibodo pavydeti, tai buvo del ko pavydeti? blink.gif jei pavydas su pagridnu, tai suprantu, kad kazka pati ne taip darei, o jei be pagrindo, tai gydytis reikia.

tipo bijai aukscio sok su parasiutu, bijai, kad tavo zmona su kitais duosis, leisk jai duotis? keista logika jeibogu
Atsakyti

Kažką maišai. Mano pirmas vyras net jokiems žaislams nepasirašė  :D

tai jau nuo kada pradejo tau to reiketi?

Pirmas vyras irgi nesugebejo patenkinti normaliai ir be zaislu? gal del to ir ejo pas kitas, nes tarp jusu kazkas negerai buvo?

Atsakyti

Man tai įdomu kaip jūs įsivaizduojat tą svingą. Jaučiu 180laipsnių kampu nuo realybės 🤣

gali buti, as tik remiuosi teorija pvz

Svingas (angl. swinging) – sekso forma, kuomet lytiniai santykiai vyksta tarp poros (sutuoktinių ar pastovių partnerių) ir dar bent vieno lytinio partnerio (gali būti irgi pora). Pasireiškia įvairiomis formomis – ekshibicionizmuvojerizmu, mišriomis sekso formomis ir pan. Siaurąja prasme svingas – seksas apsikeičiant lytiniais partneriais. Šią sekso formą praktikuoja tiek heteroseksualai, tiek ir homoseksualai.

Siekdamos sekso įvairovės, svingo norinčios poros buriasi į svingerių klubus.

Atsakyti

Tu uzaugai ant kazarmu valgykl8nio maisto. Reiskiasi mama jusu nelabai mokino daryti vqlgyti ir pati nedare. Del to taiu maisto gaminimas asocijuojasi su gqlvos skausmu.
Jus visos trys t8ngines ar tik tu 'trečia dukra'? biggrin.gif

Tu geriau liepk savo vyrui ismokti buti ne bobos islaikytiniui, bet tikru seimos gqlva. Mano vyras gali jam duoti patarimų...mokamų biggrin.gifkaip tapti vyru.
Papildyta:
Nieko nemaisau, nes tai as tada klausinejau taves, o tu atsakinejqi. Uzsirasyk kur, kai meluoji, kad paskui nesimaisytum atsakymuose.

na rimtai toks nusistatymas keistas pries maisto gaminima?

montekrista tu negamini maisto namie vaikam bent?

Atsakyti