kai turim gerus vyrus, tai nė nereikia įsivaizduoti

Taip. Tu viename is atsakymu nemeluoji. Klausimas del ko turi juos keisti pagal aplinkybes? Kad butum idomi personazams mamku? Ant taves visiems nusišikti čia, nes tu toks pats personazas, kaip ir visi.
Papildyta:
Esu tau rasiusi, kad tavo psichika yra ant tiek sumaitota, kad tu is tikruju jau isitikinus, jog buti pisama mesa yra visiskai ne tik normalu, bet ir auksciausia nirvana.
Dar kartą taves klaudiu - kas ir kada spėjo taip tave sugadinti? Kas ir kada?
Tu i save pasiziurek,koks tavo reikalas kada ir kaip .
Tau, nudistu pliaze- tik diedu apacia rupi 😂 psichologe matai 😂 bet to koto ,nei per zingsni.
Taip. Tu viename is atsakymu nemeluoji. Klausimas del ko turi juos keisti pagal aplinkybes? Kad butum idomi personazams mamku? Ant taves visiems nusišikti čia, nes tu toks pats personazas, kaip ir visi.
Papildyta:
Esu tau rasiusi, kad tavo psichika yra ant tiek sumaitota, kad tu is tikruju jau isitikinus, jog buti pisama mesa yra visiskai ne tik normalu, bet ir auksciausia nirvana.
Dar kartą taves klaudiu - kas ir kada spėjo taip tave sugadinti? Kas ir kada?
Pala, o kodėl mėsa moterys? O gal vyrai?
Man niekada nepatiko tas moters menkinimas.
Moteris yra psichologiškai stipresnė.
Moters rankose daugiau galios (fizinės jėgos kultas lyg seniai iš mados išėjo).
tai jus cia tik visia neseniai pabandet? tai kaip ir mazai tos patirties kaip suprantu? tai perlipo per savo pavyda? O tai kas pradejo apie tas fantazijas pirmas pasakoti? Papildyta: o gal ir daro, ka ten jas zinosiGan neseniai. Atsibodo jam pavydėt, tai nusprendė atsikratyt to jausmo, bet iki galo tikrai nesigavo ir nesigaus, tai, minėjau, turim ribas, taisykles ir viskas puiku.
Oj...nepasakysiu, nes mes vienas apie kitą l.daug pasakojęs esam, klausinėję ir seniai buvo...prieš 8metus
Man tai įdomu kaip jūs įsivaizduojat tą svingą. Jaučiu 180laipsnių kampu nuo realybės 🤣
gali buti, as tik remiuosi teorija pvz
Svingas (angl. swinging) – sekso forma, kuomet lytiniai santykiai vyksta tarp poros (sutuoktinių ar pastovių partnerių) ir dar bent vieno lytinio partnerio (gali būti irgi pora). Pasireiškia įvairiomis formomis – ekshibicionizmu, vojerizmu, mišriomis sekso formomis ir pan. Siaurąja prasme svingas – seksas apsikeičiant lytiniais partneriais. Šią sekso formą praktikuoja tiek heteroseksualai, tiek ir homoseksualai.
Siekdamos sekso įvairovės, svingo norinčios poros buriasi į svingerių klubus.
Tu uzaugai ant kazarmu valgykl8nio maisto. Reiskiasi mama jusu nelabai mokino daryti vqlgyti ir pati nedare. Del to taiu maisto gaminimas asocijuojasi su gqlvos skausmu.
Jus visos trys t8ngines ar tik tu 'trečia dukra'?
Tu geriau liepk savo vyrui ismokti buti ne bobos islaikytiniui, bet tikru seimos gqlva. Mano vyras gali jam duoti patarimų...mokamųkaip tapti vyru.
Papildyta:
Nieko nemaisau, nes tai as tada klausinejau taves, o tu atsakinejqi. Uzsirasyk kur, kai meluoji, kad paskui nesimaisytum atsakymuose.
na rimtai toks nusistatymas keistas pries maisto gaminima?
montekrista tu negamini maisto namie vaikam bent?