Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Pisulka 😂 

nu pastininke apsviete, jai dekok uz naujus teriminus  :D  :D  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 rugpjūčio 2022 - 13:15

todel ,kad moterys nepis* :D  :D  :D zeminimas yra tik, tada kai moteris pati elgesi kaip be savivertes ir tiek. Mylimos moters niekas ir nepavadins pisama mesa. manai porstitutes kazkas gerbia? kultas isejo is mados, bet fizine jega niekur nedingo ir su smurtu susiduria vis dar vos ne trecdalis moteru. Kaip ir niekur nedingo lytiniai organai visgi pas vyru pisulka, o pas moteris ten kur ji ikisti reikia  :D tik meile ir atsakomybe padaro si akta ne vien elementariu moters dulkinimu ir nusilengvinimu. Vyriskas seksas(padulkinimas) nepatenkina moters, todel prireikia visokiu zailsu, nauju kunu, exprtymu ir vis tiek ir ten nebus pasitenkinimo.
O, tarkim, kunis kaip traktuojasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 rugpjūčio 2022 - 13:14

aikit, dar ir kaip padulkinimas patenkina. Vakar garaže  ties bagažine buvau paimta :D Būūū

Gerai turėt garažą :D

Atsakyti

Kekeista ta logika. Paprasta atvirkštinė psichologija. Veikia tobulai.

Man patinka gauti dėmesio, jausti, kad manę geidžia, flirtas ir bendravimas (rašinėjimasis) be apribojimų. Aš tą turiu. Tiek man realiai reikia iš kitų vyrų.

tai is savo vyro to negauni? :unsure: 

tai suprantu jus prie tu svingeriu tiek arti kaip as prie balerinu  :D 

isduosiu paslapti jei nezinojai, vyras, kuris isklauso moteri jos pasamoneje tampa jos vyru(sutuoktiniu), manau psichologinis prisirisimas gali buti pavojingesnis, nei fizinis rysys, na bet cia jau aisku ne mazi vaikai esat zinot tikriausiai kad su ugnim zaidziat.

Atsakyti

Bet nereiškia, kad visi su visais ar visi visas :)))

Gal tarp kažko yra kokios simpatijos

tai itariu, kad ne visi su visais, nebent jau po kaifu....zinoma turi buti bent kokia simpatija, na normalu fizniam procesui. Bet tai tame ir pavojus, kiek paskaitinejau apie svingeriavimus tai labai daug tu ir nusivylimu, isimyli, isiena pas kitus, ir t.t.

Mes ne masinos gi visgi, turim ir jausmus ir isimylim, o cia jei dar geras sekas, jei siaip zmogus patinka, na riba labai plona, pasimetimas paskui toks zmoniu, blaskosi, as ir gyvenime tokiu zinau, nebutinai, kad svingeriauja, siaip su daug partneriu miega. na niekaip tai i gera nebuna.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 22, 14:08)
<p>Man patinka gauti dėmesio, jausti, kad manę geidžia, flirtas ir bendravimas (rašinėjimasis) be apribojimų. Aš tą turiu. Tiek man realiai reikia iš kitų vyrų.</p>

tai matom, matom, kad nedamylėta esi
tą patį darai savo vaikams. Forume prarašinėji daugiau už mane. Mano šunys daugiau mano dėmesio gauna nei tavo vaikai.
Atsakyti

tai itariu, kad ne visi su visais, nebent jau po kaifu....zinoma turi buti bent kokia simpatija, na normalu fizniam procesui. Bet tai tame ir pavojus, kiek paskaitinejau apie svingeriavimus tai labai daug tu ir nusivylimu, isimyli, isiena pas kitus, ir t.t.

Mes ne masinos gi visgi, turim ir jausmus ir isimylim, o cia jei dar geras sekas, jei siaip zmogus patinka, na riba labai plona, pasimetimas paskui toks zmoniu, blaskosi, as ir gyvenime tokiu zinau, nebutinai, kad svingeriauja, siaip su daug partneriu miega. na niekaip tai i gera nebuna.

Dėl to gyvent su protu reik

Atsakyti

gerai, kad mėgstate gaminti, valio. O aš nemėgstu :D Mes su vaikais mėgstam sienas tapyti, eiti į miškus, filmus, skaityti, kitaip pramogauti ir galvos nesukti dėl patiekalų :D

Na jo mes irgi visa tai darem, ypac kol maziukai, dabar jau su paaugliais ne taip lengva rasti jiem idomiu pramogu, bet irgi imanoma.

O vaikai turi pasirinkima?  :hmm:  :D ka duodi ta ir valgo ginuo mazens, kaip pripranta taip ir yra. Tavo mama gal irgi nemego gaminti? Maniske tai labai daug gamindavo visada ir pusrycius ir pietus ir vakariene po kelis patiekalus dazniausiai.

Atsakyti

Dėl to gyvent su protu reik

na jo , bet zinai buna kad tas protelis ima ir neklauso, jei taip nebutu, visi gyventu ilgai ir laimingai  :D 

cia panasu, kai sako gerk, bet saikingai :D  :D  :D​ arba nakrsinkis bet ne daznai...

Atsakyti

O, tarkim, kunis kaip traktuojasi?

kunis?

Atsakyti

Gerai turėt garažą :D

aik jau, turim ir garaza ir sandeliuka na kazkaip ten man jau nepasistotu  :D  :D  :D gamtoj kur dar upeje ar ezere miske na dar dar, bet tokiu nuosaliu vietu jau labai paeiskot reiktu, o garazai, masinos, na jaunysteje, kai esi plikas basas :D  :D  :D 

Atsakyti

kunis?

Na, kai vyras daro kunilingą moteriai. 

Atsakyti