Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 22, 15:04)
jei čia man, tai tuščiais šaudai biggrin.gif Dietų niekad nesilaikiau smile.gif O kad nereikia ėsti per daug tai visiems žinoma smile.gif</p>

lieknučiai žmonės kaip tik mėgėjai pavalgyti, pas juos greitas metabolizmas, tai greičiau būna išalksta mirksiukas.gif
tu tiesiog labai prisilaikai, nes išmes kaip nereikalingą
grynai Viktorijos ir Natalijos atvejis. Pasakojo, kad "gražuolis" briedis mestų jas, jei sustorėtų. Natalija ir buvo po vaiko sustorėjusi šiaip jau. Viktorija laiku padus papustė, nes daugiau vaikų norėjo, tai rizika sustorėt ir būt pamestai kaip šliurei
Atsakyti

ko nepasieks? tai tu be kaklo visai ar pas jį tik porą cm? biggrin.gif

Tiesiog mintis tokia šovė, o šiaip absurdiškai kažkaip skamba ir tiek

Atsakyti

Valgau pakankamai ir kiek, ką noriu. Ir ne, aš nenoriu vakarienės iš dviejų patiekalų :)

Atsakyti

Amadėja, o ką, valgai ką nors labai aštraus, šast tau ant peties šmotas, tu am-visa tokia aštrumo prisigėrusia burna :D :D

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 22, 15:10)
Tiesiog mintis tokia šovė, o šiaip absurdiškai kažkaip skamba ir tiek</p>

na, kaip svingeriaujanti tai turėtumei niekuo nesistebėt. Ar tarp pėdų deda ant ant peties, ar į kurią skylę taiko. Ar ne?
Pati tai bandai rašyti kaip tipo ekspertė šia tema, bet kai tau parašoma kas iš tos srities, tai pasimeti.
Dar viena tekstų kūrėja ir melagė forume? Pilka, niekam neįdomi pelytė, kurianti istorijas arbūzams?
Atsakyti

Valgau pakankamai ir kiek, ką noriu. Ir ne, aš nenoriu vakarienės iš dviejų patiekalų :)
Nebent jie.... kokia vytinta mėsytė/sūris/alyvuogės + vynas :D

(Dabar dar alkoholike išvadins)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 rugpjūčio 2022 - 14:15
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 22, 15:11)
<p>Valgau pakankamai ir kiek, ką noriu. Ir ne, aš nenoriu vakarienės iš dviejų patiekalų smile.gif</p>

jo jo ir pastoviai visų kitų valgymas užkliūna? jau gi eilę metų tą darai forume ir išsiduodi
Atsakyti

na, kaip svingeriaujanti tai turėtumei niekuo nesistebėt. Ar tarp pėdų deda ant ant peties, ar į kurią skylę taiko. Ar ne? Pati tai bandai rašyti kaip tipo ekspertė šia tema, bet kai tau parašoma kas iš tos srities, tai pasimeti. Dar viena tekstų kūrėja ir melagė forume? Pilka, niekam neįdomi pelytė, kurianti istorijas arbūzams?
Nei kas dėjo, nei mačius esu.

Tarp pėdų kitas dalykas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 rugpjūčio 2022 - 14:16
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 22, 14:11)
<p>gerai, kad mėgstate gaminti, valio. O aš nemėgstu biggrin.gif Mes su vaikais mėgstam sienas tapyti, eiti į miškus, filmus, skaityti, kitaip pramogauti ir galvos nesukti dėl patiekalų biggrin.gif </p><p></p>

Jo, o neuzauge ant kazarmų valgyklinio maisto netapo, neina I miskus, neziuri filmu...

Tu kuo senesne, tuo glušesnė daraisi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 rugpjūčio 2022 - 14:17

jo jo ir pastoviai visų kitų valgymas užkliūna? jau gi eilę metų tą darai forume ir išsiduodi

Tai jums čia labiau užkliūva, pvz.mėsos/pieno produktų valgymas.

Atsakyti

Nebent jie.... kokia vytinta mėsytė/sūris/alyvuogės + vynas :D

(Dabar dar alkoholike išvadins)

Butent , expertes(as) B... nuo pirsto neskiria o vat uzmest etikete moka. 

Atsakyti

na, kaip svingeriaujanti tai turėtumei niekuo nesistebėt. Ar tarp pėdų deda ant ant peties, ar į kurią skylę taiko. Ar ne?
Pati tai bandai rašyti kaip tipo ekspertė šia tema, bet kai tau parašoma kas iš tos srities, tai pasimeti.
Dar viena tekstų kūrėja ir melagė forume? Pilka, niekam neįdomi pelytė, kurianti istorijas arbūzams?

O tau atrodo, kad svingeriavimas yra tapatu leidžiuviskąvisaipirvisiems? :D 

Atsakyti