Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Na, kai vyras daro kunilingą moteriai. 

o kodel toks klausimas? kaip tai surista su tuo ka as rasiau? kaip jau mylisi pora tai jau ju reikalas, kas jiem aptinka ir tinka. svarbu, kad nereikia jokiu silikonu, plasmasiu ar kitu zmoniu organu pasitenkinimui.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 22, 15:23)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72986272" data-time="1661170902">
<div>
<p>Papasakok kaip darai keptus varskecius vaikams. vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>gerai, kad jų nemėgstam ypatingai nė vienas, nepatinka man terliotis su jais biggrin.gif Bet gerai, akd yra pirkti jų-iškepi tik ir psio, jei jau reikia biggrin.gif</p>

biggrin.gif biggrin.gif
Metų mamaša
Atsakyti

o kodel toks klausimas? kaip tai surista su tuo ka as rasiau? kaip jau mylisi pora tai jau ju reikalas, kas jiem aptinka ir tinka. svarbu, kad nereikia jokiu silikonu, plasmasiu ar kitu zmoniu organu pasitenkinimui.

Svarbu kam-tau? :0

Atsakyti

ui, tai šis nesiskaito, užkandukai visokie eina į trasą :D Roja alyvuogės, kokia basturma arba sūdyti lašinukai-negerai oi negerai, ale skanu "D

Nemanau, kad labai negerai...

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 22, 15:24)
<p>kas negerai? maistus įvairius maišyt negerai, negerai per daug sūrumo aštrumo, ciocia tu biggrin.gif </p>

eik eik, sveikuole tu sveikuole, nemėgstanti gaminti pati biggrin.gif
dar parašyk, kad samdai namų ponią, kuri jūsų šeimai sveikai gamina, nes tu tingi, nenori, nemoki
tai dar skaniau pasijuoksim iš pirmadienio iš tavo kūrybos forume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 22, 15:25)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72986218" data-time="1661167738">
<div>
<p>Na, kai vyras daro kunilingą moteriai. </p>
</div>
</blockquote>
<p>o kodel toks klausimas? kaip tai surista su tuo ka as rasiau? kaip jau mylisi pora tai jau ju reikalas, kas jiem aptinka ir tinka. svarbu, kad nereikia jokiu silikonu, plasmasiu ar kitu zmoniu organu pasitenkinimui.</p>

Pas jas silikono pilni stalciai biggrin.gif
Nesuprantu kam gyventi su vyru, kuris netinka lovoje?
Atsakyti

Nemanau, kad labai negerai...

aš manau, kad kartais-kai tai netampa kasdienybe-viskas gerai :) 

Gyvenimu reikia mėgautis per daug sau nekenkiant :D

Atsakyti

nu gerai, tau daleiskime nedėjo, bet ko stebiesi tuo, ko ten papildomai klausinėjiesi?
suaugusi moteris nesugeba įsivaizduoti penio ant peties padėto?
tai tada linkėjimai vienuolynui, perduok labų dienų ir kitoms sesėms, kurios nieko nebandę, bet istorijas kuria forume apie tai, ko neišmano net biggrin.gif

Aš nesakau, kad niekas taip nedaro, bet man neteko matyt. 

Atsakyti

eik eik, sveikuole tu sveikuole, nemėgstanti gaminti pati biggrin.gif
dar parašyk, kad samdai namų ponią, kuri jūsų šeimai sveikai gamina, nes tu tingi, nenori, nemoki
tai dar skaniau pasijuoksim iš pirmadienio iš tavo kūrybos forume biggrin.gif

Nesamdom, nenoriu, tingiu, gaminu. Kai visai tingim-einam į kavines :D būūūū

Atsakyti

aš manau, kad kartais-kai tai netampa kasdienybe-viskas gerai :)

Gyvenimu reikia mėgautis per daug sau nekenkiant :D

Aj, nors daug druskos vakare... nu nėr gerai tikrai

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 22, 15:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72986279" data-time="1661171179"><div><p>Nemanau, kad labai negerai...</p></div></blockquote><p>aš manau, kad kartais-kai tai netampa kasdienybe-viskas gerai smile.gif </p><p>Gyvenimu reikia mėgautis per daug sau nekenkiant biggrin.gif</p>

Alumi uzsigeriant, ane? Gi rasei, kad esi jo megeja.
Tik bobos geria alų.
Atsakyti

Aš nesakau, kad niekas taip nedaro, bet man neteko matyt. 

sakau, jos labiau pasileidusios už mus :D 

Atsakyti