Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

eik eik, sveikuole tu sveikuole, nemėgstanti gaminti pati biggrin.gif
dar parašyk, kad samdai namų ponią, kuri jūsų šeimai sveikai gamina, nes tu tingi, nenori, nemoki
tai dar skaniau pasijuoksim iš pirmadienio iš tavo kūrybos forume biggrin.gif

as nemanau, kad ji stora, bet kaip buna kartais plonos moterys, bet baisiausiai pergyvenancios del to savo kuno ir kiekvienas extra  milimetras jau jom beda bedele... serga gi bulimija ar anoreksija...ar kitais sutrikimais.

ir su tokia mityba, jei neturetu greto metabolizmo ji realiai butu stora.

Atsakyti

Pas jas silikono pilni stalciai biggrin.gif
Nesuprantu kam gyventi su vyru, kuris netinka lovoje?

nu taip reikia matyt , visos gi apiszenyje.... :D​ 

Atsakyti

as nemanau, kad ji stora, bet kaip buna kartais plonos moterys, bet baisiausiai pergyvenancios del to savo kuno ir kiekvienas extra  milimetras jau jom beda bedele... serga gi bulimija ar anoreksija...ar kitais sutrikimais.

ir su tokia mityba, jei neturetu greto metabolizmo ji realiai butu stora.

nesijaudinu :) Tad nepavydėk, akd kitoms nereikia dietų laikytis. 

Pradėk judėti-nė nepajusi, kaip numesi ką ten tau reikia numesti.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 22, 16:18)
jėzau, nepavydėk taip biggrin.gif</p><p>Taip,a š liekna, aš sportuoju, aš valgau ką noriu, kada noriu ir kiek noriu, ir taip, aš valgau ne viską biggrin.gif </p>

aha, ir dar nenori namo, nes gerai butas, tai yra nori namo, bet neįperki, bet vis tiek po to nenori biggrin.gif
Atsakyti

aha, ir dar nenori namo, nes gerai butas, tai yra nori namo, bet neįperki, bet vis tiek po to nenori biggrin.gif

nepavydėk, mėgaukis gyvenimu :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 22, 16:20)
Tai kaip tu dietiniesi, jei blynus ėdi? biggrin.gif</p>

? blink.gif plonuolė lieknuolė net blynų bijai? biggrin.gif
o kuo normalūs blynai storina? obuolių, morkų ar cukinijų blynukai? ar ir bulvių? vienas lengvesnių maistų šiaip jau biggrin.gif
oi *** ***, balerina tu mūsų kūrybine biggrin.gif
Atsakyti

sakau, jos labiau pasileidusios už mus :D

butent, todel tas jusu bandymas kazkuom nustebinti ar ale sokiruoti man labai juokingai atrodo, kaip mazi vaikai atrade kazka, tai paauglysteje nezianojot nei apie grupinius, tai nei garaze nepasimyleje..jus pacias gal sokiruoja tie dalykai, ka cia parasot, ir manot, kad ir kitiem taip :lol: Jus man primenat paaugles, kurios gyvenimo nepazysta dar ir gavo laisve ir bando nustebinti drauges kazka patyrusios :D ..

Tiek, kad skirtumas as viska is bandziau su vienu ir tuo paciu ir man gera

Aisku daug spontaniskumo nebus su vaikais namie, ypac kol mazesni, bet mes iki to gyvenom 10 m, tai tikrai visko iki soties buvo, o dabar vel vis dazniau ir dazniau liekam vieni, vaikai pas draugus... :ax: 

Atsakyti

mėgstu alų. Savaitgalį tai prosekas ėjo, su sese pasėdėjom sodyboj prie ežerėlio :D

o kas vaikus priziurejo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 rugpjūčio 2022 - 15:31

o kas vaikus priziurejo?

vaikų teisės :D

Atsakyti

nes tu nejauti pirmapradžio geismo, spontaniškumo žavesio. Tu kaip mašina, kuri, kad pajudėtų, turi būti ilgai užkuriama. Tas nieko blogo. Arba tavo vyras turi ruoštis tam, kad jam ....

ai aik nenusisvaik jau, paprasciausiai as nebunu garaze  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Aš ir... tėvai išvis negėrė.

Nebent alaus po stiklinę vasarą kartais.

kokie saunuoliai, na tai is kur tu tokia istvirusi, tokius gerus tevus turejai? :oh: :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 rugpjūčio 2022 - 15:38

kokie saunuoliai, na tai is kur tu tokia istvirusi, tokius gerus tevus turejai? :oh: :lol:

Ką aš žinau :))))

Atsakyti