Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

nesijaudinu :) Tad nepavydėk, akd kitoms nereikia dietų laikytis. 

Pradėk judėti-nė nepajusi, kaip numesi ką ten tau reikia numesti.

tai ne man o tau vis kitu svoriai gi kliuna  :D man zinok visai dzin, kaip kas atrodo. 

Atsakyti

vaikų teisės :D

dziaukis, ka dne kokioje norvegijoje gyveni, o tai jau ir atimtu vaikus uz gerima salia vaiku.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 22, 13:59)
aikit, dar ir kaip padulkinimas patenkina. Vakar garaže  ties bagažine buvau paimta biggrin.gif Būūū</p>

na bet savo vyro, o ne svingerių vakarėly bele kieno. Mane irgi visur kur tik galimas darė, važiuojant, užsuki į miškelį, kartu su uodais, bet įdomiau nei lovoj. Bet sakau, vienas savas, o ne keli... Fu. net nupurto pagalvojus.

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 22, 15:23)
gerai, kad jų nemėgstam ypatingai nė vienas, nepatinka man terliotis su jais biggrin.gif Bet gerai, akd yra pirkti jų-iškepi tik ir psio, jei jau reikia biggrin.gif</p>

Bet tai nėra paprastesnio nieko, pats lengviausiai pagaminamas dalykas, mano sūnus tik ir prašo jų, 3 minutės ir gatava, dar padažiuką iš sviesto, grietinės ir druskos padarau. Eina į trasą...

QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 22, 15:52)
Alus...ka ir reikejo irodyti.....kartais....tas    pleasantry.gif  'kartais'    pleasantry.gif  ,tai toks subtilus terminas  biggrin.gif

O tu ką, nori pasakyt alaus negeri niekada? Man tai norisi to kartumo kartais, kokią stiklinę atsigert vasarą...

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 22, 16:04)
kaip tik turiu cukiniją, ieškau ką pagamint reiktų biggrin.gif </p>

Paprasčiausia griežinėliais, padruskini ir pačesnakini ir į miltus ir kiaušinį mirkai ir kepi, su pomidorais valgai. Dabar kiekvieni mano pusryčiai, tik reikia kad neperaugusios būtų.
Atsakyti

Savaitgalį MB sužvejojo 2kg karšį tai jam tikrai žvejyba nr. 1 buvo. Dar degustavom pirmąjį mamos arbūzą. Neblogas, nors prinokimo gal kiek trūko, bet kokie 20 auga dar.

nu va tai, negerai, jei vyrui zvejyba pirmoje vietoje.  :D dar gi ne tokie seni esat, paskui ir lenda zmonai kudlotos mintys i galva.

arbuzai geris, as ir pasisejau bet jauciu per velai jau auga maziukai keli arbuziukai bet kazin ar spes uzaugti ir prinokti, na busiu paeginus, kita met sakiau jau normaliai pasiruosiu ir anksti sesiu. 

Atsakyti

čia kažkokie seni pletkai apie tas žvejybas
niekada per visas vasaras nesu mačiusi ant ežerų žvejų su moterimis. Būna sėdi iki tamsumų, su laužais, bet vieni. Nu išgeria būna, bet moterų tai nėr biggrin.gif

cia gal tu vyrai, kurie uliavoja su kitom, zmonom sako, kad i zvejyba vaziuoja ? :lol: na nezinau, as sneiau kartu vaziuodavau, kol vaiku neturejom, jis zvejodavoas degindavausi, dabar jau su sunum vaziuoja. smagu jiem. Man tai nuobodokas tas porcesas, bet budavo smagu valtyje galedavau nuoga degintis, o ir jam grazus vaizdas.  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 22, 17:14)
cia gal tu vyrai, kurie uliavoja su kitom, zmonom sako, kad i zvejyba vaziuoja ? lotuliukas.gif na nezinau, as sneiau kartu vaziuodavau, kol vaiku neturejom, jis zvejodavoas degindavausi, dabar jau su sunum vaziuoja. smagu jiem. Man tai nuobodokas tas porcesas, bet budavo smagu valtyje galedavau nuoga degintis, o ir jam grazus vaizdas.  biggrin.gif​ </p>

tai va va, čia tik toks posakis, kad žvejot, o realybėje jie viešbučiuos su katytėmis, ne kokiuose gi garažuose biggrin.gif
Atsakyti

o geras, cia rimtai taip Vilniuje? :unsure:  :huh2:   :blink: as soke, rimtai toks lusnynas, gatves net neasfaltuotos????

nuo 5 min

https://www.youtube....

as rimtai maniau Monteverte perdeda snekedama, kad grazu tik centre...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 rugpjūčio 2022 - 16:49

tai va va, čia tik toks posakis, kad žvejot, o realybėje jie viešbučiuos su katytėmis, ne kokiuose gi garažuose biggrin.gif

tai jau tokiam amziuje vargu ar net i garazus kas eina  :D  :D  :D​ viebuciai kokie greiciau ar pas tas katytes namuose.

Atsakyti

na bet savo vyro, o ne svingerių vakarėly bele kieno. Mane irgi visur kur tik galimas darė, važiuojant, užsuki į miškelį, kartu su uodais, bet įdomiau nei lovoj. Bet sakau, vienas savas, o ne keli... Fu. net nupurto pagalvojus.

Bet tai nėra paprastesnio nieko, pats lengviausiai pagaminamas dalykas, mano sūnus tik ir prašo jų, 3 minutės ir gatava, dar padažiuką iš sviesto, grietinės ir druskos padarau. Eina į trasą...

O tu ką, nori pasakyt alaus negeri niekada? Man tai norisi to kartumo kartais, kokią stiklinę atsigert vasarą...

Paprasčiausia griežinėliais, padruskini ir pačesnakini ir į miltus ir kiaušinį mirkai ir kepi, su pomidorais valgai. Dabar kiekvieni mano pusryčiai, tik reikia kad neperaugusios būtų.

Dar geriau į džiūvėsėlius ir pjaustytą palaikyt padruskintą.

Atsakyti

Dar geriau į džiūvėsėlius ir pjaustytą palaikyt padruskintą.

pusryciam kaip tik valgiau, bet su miltais, ne dziuvesiais. labai skanu man cukinija.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 22, 17:45)
<p>as rimtai maniau Monteverte perdeda snekedama, kad grazu tik centre...</p>

nu kad aš nelinkusi perdėti ax.gif o tu pamatytum rajonėlį priešais Vingio parką... totalus bomžynas, baisu ten vakare būtų eiti.
Po to gi ta 'šimašiaus gėda". Gi prestižiniame Bajorų rajone kai kurie keliai vis dar neasfaltuoti ir žemų vietų yra, tai ten totalus ežerėlis formuojasi, kai lyja, net antys atskrenda, o mašinos pastoviai pameta numerius toje baloje. Galima po to pasirinkti norimų numerių biggrin.gif
va, žiūrėk kiek foto
https://www.lrytas.l...mp;pid=22437889
Atsakyti

pusryciam kaip tik valgiau, bet su miltais, ne dziuvesiais. labai skanu man cukinija.
Lb.faina su viso grūdos miltais gaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 rugpjūčio 2022 - 17:27