Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

nu kad aš nelinkusi perdėti o tu pamatytum rajonėlį priešais Vingio parką... totalus bomžynas, baisu ten vakare būtų eiti. Po to gi ta 'šimašiaus gėda". Gi prestižiniame Bajorų rajone kai kurie keliai vis dar neasfaltuoti ir žemų vietų yra, tai ten totalus ežerėlis formuojasi, kai lyja, net antys atskrenda, o mašinos pastoviai pameta numerius toje baloje. Galima po to pasirinkti norimų  va, žiūrėk kiek foto [url="https://www.lrytas.lt/auto/radaras/2022/08/22/news/keliuose-vel-pastebimi-vaiduokliai-siautejantys-vairuotojai-sugalvojo-buda-kaip-isvengti-matuokliu-24289788#&gid=0&pid=22437889"]https://www.lrytas.lt/auto/radaras/2022/08/...mp;pid=22437889[/url]
  Nu žinok tokiu lūšnynų nesitikėjau pamatyti.   Ar tu ta nuoroda idejai čia apie kažkokių greičio matuoklius 
Atsakyti
Montekrista cia tau, pamatyti, kad visokios figuros gali buti grazu wub.gif neuzsiciklink ant to kudumo.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

cia gal tu vyrai, kurie uliavoja su kitom, zmonom sako, kad i zvejyba vaziuoja ? :lol: na nezinau, as sneiau kartu vaziuodavau, kol vaiku neturejom, jis zvejodavoas degindavausi, dabar jau su sunum vaziuoja. smagu jiem. Man tai nuobodokas tas porcesas, bet budavo smagu valtyje galedavau nuoga degintis, o ir jam grazus vaizdas.  :D​ 

Tave vietoj masalo kabindavo ant kabliuko ,zuvis turbut ir tas isgasdinai :lol:​ 

Atsakyti

As visa laika şlykštėjausi Vilniumi. Ar paaugle buvau, ar suaugus...bjaurus stagnacinis miestas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 rugpjūčio 2022 - 18:47
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 22, 19:47)
As visa laika şlykštėjausi Vilniumi. Ar paaugle buvau, ar suaugus...bjaurus stagnacinis miestas.

as labai mazai buvau Vilniuje gyvenime gal kelis kartus. Tai daugiausia centre, kazkaip nepamenu tokiu lusnynu baisiu, matyt nemaciau. Suprantu, kad visur visko buna ir apleistu namu ir neidealiu gatviu...nu bet cia jau virs visko labai gerai siaip atspindi LIetuva, kaip kokioje Afrikoje, salia piliu lusnynais, nu ziauru.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 22, 14:08)
Man patinka gauti dėmesio, jausti, kad manę geidžia, flirtas  be apribojimų.

Oooooooooooo....
Tau reikia, kad visi aplinkui taves geistų?
Seksualinės prievartos vaikysteje auka. Arba taves tevai taip nemylejo, kad tą meilę anksti pradejai rinktis trupiniais is suaugusiu vyru.
Kas ir kada tave sužalojo?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 22, 20:03)
as labai mazai buvau Vilniuje gyvenime gal kelis kartus. Tai daugiausia centre, kazkaip nepamenu tokiu lusnynu baisiu, matyt nemaciau. Suprantu, kad visur visko buna ir apleistu namu ir neidealiu gatviu...nu bet cia jau virs visko labai gerai siaip atspindi LIetuva, kaip kokioje Afrikoje, salia piliu lusnynais, nu ziauru.

Gi cia rasius buvau, kad uztenka zingsni zengti uz centro ir atsiveria puliniai visu grazumu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 rugpjūčio 2022 - 19:07
QUOTE(markovka @ 2022 08 22, 19:40)
Tave vietoj masalo kabindavo ant kabliuko ,zuvis turbut ir tas isgasdinai lotuliukas.gif

nu tai kam kabinti, vos ant kranto ateidavau visos zuvys apalpdavo is isgascio mane pamaciusios, belikdavo susirinkti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 22, 20:05)
Oooooooooooo....
Tau reikia, kad visi aplinkui taves geistų?
Seksualinės prievartos vaikysteje auka. Arba taves tevai taip nemylejo, kad tą meilę anksti pradejai rinktis trupiniais  is suaugusiu vyru.
Kas ir kada tave sužalojo?
Papildyta:

Gi cia rasius buvau, kad uztenka zingsni zengti uz centro ir atsiveria puliniai visu grazumu.

nu ziauru is tikro, o tiek simasius gyresi, kad Vilnius tai ohoh koks sutvarkytas biggrin.gif lusnynas kazkoks su sovietiniais rajonais blokuskiu ir su keliaisi naujais pastatais... unsure.gif ir nesveikai uzlaustom kainom.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 22, 18:45)
Nu žinok tokiu lūšnynų nesitikėjau pamatyti.   Ar tu ta nuoroda idejai čia apie kažkokių greičio matuoklius 

kažką ne taip įkėlė
https://www.lrytas.l...mp;pid=22437889
Papildyta:
ten ant foto paspausk ir dar daug išmes
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 08 22, 20:37)
kažką ne taip įkėlė
https://www.lrytas.l...mp;pid=22437889
Papildyta:
ten ant foto paspausk ir dar daug išmes

siaubas blink.gif , ir tai cia gana turtingas rajonas matosi.rimtai geriau tvarkytusi savo salyje, nei eitu aiskinti Kinijai, Ukrainai, Rusijai kaip gyventi, debilu saika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 rugpjūčio 2022 - 19:45
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 22, 20:44)
siaubas blink.gif , ir tai cia gana turtingas rajonas matosi.rimtai geriau tvarkytusi savo salyje, nei eitu aiskinti Kinijai, Ukriania Rusijai kaip gyventi, debilu saika.

jo, tas namas ant kalnelio, kur žiūri į balą labai gražus, kaip bažnytėlė, gal foto tik blogiau atrodo. tai va, bažnytėlė į pelkę žiūri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 08 22, 20:45)
jo, tas namas ant kalnelio, kur žiūri į balą labai gražus, kaip bažnytėlė, gal foto tik blogiau atrodo. tai va, bažnytėlė į pelkę žiūri biggrin.gif

nu ir kiti matosi namai aplink neblogi, nauji kai kurie. Sakau kas buvo sutvarkyta nuo sovieitniu liaku, infrastruktura, vandentekis, sildymo sistemos, tai nieko naujo ir nepadaryta, nei tu paciu esamu nesusitvarko.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 22, 20:44)
siaubas blink.gif , ir tai cia gana turtingas rajonas matosi.rimtai geriau tvarkytusi savo salyje, nei eitu aiskinti Kinijai, Ukrainai, Rusijai kaip gyventi, debilu saika.

As, pamacius, kaip apsirenges stovi anūkas, vos nenugriuvau aukstyn papais. Kitos šalies atstovas su kostiumu, balti marskiniai, šlipskis...o musu anūkėlis, kaip Šimonytė biggrin.gif - nudrengtas kazkoks rusvas švarkas, susigarankšlyjusiomis rankovemis, juodi atlapoti marskiniai ir bespalves kelnės biggrin.gif

Eina naaaaaaaaaaamas biggrin.gif biggrin.gif kokia gėda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 rugpjūčio 2022 - 20:06