Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

matyt unsure.gif

zmones remia kara ir to nei nesusivokia

žmonės remia būtinąją gintį. Karas visada prasideda iš užpuoliko pusės. Kita pusė arba ginasi, arba pasiduoda.

Ukrainiečiai ne ta tauta, kuri leistų į savo namus įžengti purvinai psichopato kojai.

tu į savo namus tikriausiai irgi įsirovėlių neleistum, gintumeisi

Atsakyti

Jis klounas, profesionalu saktorius, jis Jav seske, koks dar vadovas lotuliukas.gif

Ir dėl to juo žavisi visas pasaulis? 😃

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 26, 12:32)
Twletabes nekomentuoja? Tai jos uz svastiką?  blink.gif  blink.gif

Lutukė dar neatsakė, tai tu atsakyk.
Kodėl galinga Rusija nepašalino tykiai ramiai tų svastikuotų ir politikų, juos remiančių? Ar dėl tos saujelės buvo reikalinga 150-200 tūkstančių karių jau pradžiai? Tikrai?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 26, 12:27)
Kaip jūs, ponia, pakomentuotumėte svastiką?

Pilna rusyne tokiu fotkiu. Kazkas krutus vaidina
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 26, 12:29)
Tai kas nors pakomentuos svastiką?
Nesvarbu kokioje barikadu puseje ji butu, bet tai SVASTIKA. Tokius karius, kurie eina kovoti po svastikos vėliava, reikia sodinti I kalejimus

O ka komentuos jos, gi moonte jau seniai pasakiusi kad ji palaiko ir gerisi Bandera ir jo pasekejais, kas ir yra tokie buriai. Juos ir vadina banderovci ...
Atsakyti

O Jav uzsimanius daryti tvarko bet kurioje salyje, jos turi klauptis ant keliu? nors palauk, jie nei tokio sanso neduoda... is vis kam ta poezija kokiu keliu? niekas nieko ant keliu klauptis nepraso. Tu klauseisi ko Putinas nori, ne? jis pretenziju tautai kokiu turi? juk ne, kam kuri tada? Papildyta: rimtai suveinijo, rusus Donbase irgi ar jie nesvarbus? ka jis veike 8 metus? vienijo ar skalde?
Aš apie dabar.

Nors...🤔

Aš gi pamiršau, kad tau pasaulis yra Rusija. 

Tada taip. Suskaldė

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 vasario 2022 - 12:54
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 26, 12:36)
Aš apie dabar.</p><p></p><p>Nors...🤔</p><p></p><p>Aš gi pamiršau, kad tau pasailis yra Rusija. </p><p>Tada taip. Suskaldė</p>

as irgi apie dabar Donbase gyvenancius rusus irgi Zelenskis suvienijo jie gi irgi Ukrainos pilieciai.? tai ka jis suveinijo?

ir nustok kliedeiti apie mane, tavo argumentai protingesni ir svaresni del to nepasidaro.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 26, 12:34)
Lutukė dar neatsakė, tai tu atsakyk.
Kodėl galinga Rusija nepašalino tykiai ramiai tų svastikuotų ir politikų, juos remiančių? Ar dėl tos saujelės buvo reikalinga 150-200 tūkstančių karių jau pradžiai? Tikrai?

kaip tu tai isivaizduoji, tyliai ramiai? ten ne saujale, ir su didele jav parama,
Ta ir norejo dabar padaryti, bet zmones nori karo pasirodo...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 26, 12:35)
Pilna rusyne tokiu fotkiu. Kazkas krutus vaidina

ten ne kazkas, bet oficialus Ukrainos kariuomenes padalinys, laisvai veikiantis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 26, 12:43)
kaip tu tai isivaizduoji, tyliai ramiai? ten ne saujale, ir su didele jav parama,
Ta ir norejo dabar padaryti, bet zmones nori karo pasirodo...

nu bet ar mes čia geriau žinom ar patys ukrainiečiai kas ten darosi? jokie paprasti žmonės nenori karo. Bet jei eina atvira krūtine prieš rusą, vadinasi žino kažką daugiau nei tu dabar teigi. Vadinasi, Azov būrys dar ne viskas
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 26, 12:33)
Ir dėl to juo žavisi visas pasaulis? 😃</p>

Teletabijos pasaulis?
man jis kaip aktorius patiko ir jo filmai ir vaidino biggrin.gif tas kinas paie toula prezidenta irgi fainas buvo, bet, kad juo itikes zmones doh.gif
kad ukrainiecia taip pasiriks ir ji isrinks as nesitikejau, na bet ne pirmas kartas, kai jie blogai pasirenka, jei ten i svsi rinkimai tikri...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 26, 12:44)
nu bet ar mes čia geriau žinom ar patys ukrainiečiai kas ten darosi? jokie paprasti žmonės nenori karo. Bet jei eina atvira krūtine prieš rusą, vadinasi žino kažką daugiau nei tu dabar teigi. Vadinasi, Azov būrys dar ne viskas

na taip daug fashistu palaikytoju, daug iliuzijose paskende, kaip ir cia, kad matom, be to Azovo burys nusiklatimus ir dare rytose ne Kijeve,
Paulauskas gerai aiskina, kas yra Ukraina ir kaip ji sudaryta, kiek ten skirtingu tautu, jiem susiveinyti kaip matom be sansu.

na o zmoniu daug zombiu , deja... kaip ir skeipyjosi be klausimu taip ir zuti eina be klausimu...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 26, 12:48)

na taip daug fashistu palaikytoju,

UK karaliskas princas, jau pamirshot ar ka?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 02 26, 12:33)
žmonės remia būtinąją gintį. Karas visada prasideda iš užpuoliko pusės. Kita pusė arba ginasi, arba pasiduoda.
</p><p>Ukrainiečiai ne ta tauta, kuri leistų į savo namus įžengti purvinai psichopato kojai.
</p><p>tu į savo namus tikriausiai irgi įsirovėlių neleistum, gintumeisi

ir vel poezija, be jos negalit?

taip isileisciau, man turtai nera tokie svarbus, gyvybe svarbiau mirksiukas.gif

As gyvenau vienkiemyje. Tetis man siule sautuva isigyti, pasakiau, kad man jo nereikia, niekad nejauciau baimes del isibroveliu ir niekad niekas neisibrove. Niekas is materialiu dalyku nera svarbiau gyvybes bent man.

rusai neatejo zudyti ukrianieciu, todel cia nera butinoji gintis. jie neatakuoja civiliu, tik karines bazes, ginklu sandelius, nori sunaikinti nacistinius burius ir nuversti valdzia.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 26, 12:52)
UK karaliskas princas, jau pamirshot ar ka?

tau labai sudetinga sumazinti nuotrauka?

tai buvo vakarelis, tai vsiai kas kita, nerasinek nesamoniu. Cia zmoens su svastikom eina zudyti, o ne vakarelius daro
Atsakyti
Lutuke, o kodėl tada Rusija nepersikėlė pas save tų engiamų? Na taip, niekas nenorėtų kraustytis per labiausiai, bet jei jau nesugyvena Ukrainos žemėse, tai reikia šalintis. Kodėl Lenkija priima saviškius? Aš pažįstu vietinių Lietuvos lenkų, kurie įstojo mokytis į Lenkiją, gavo stipendijas, paramą, kad ten įsitvirtintų, jei Vilniuje nenori.
Ar atviras karas tikrai geras sprendimas?
Atsakyti