Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 26, 12:32)
Nifiga nesuptatau.

ko nesupratai ? ir tu apie tuos burius nieko nezinojai?
tai apie ka jus is vis galit diskutuoti?
Atsakyti

ir vel poezija, be jos negalit?

taip isileisciau, man turtai nera tokie svarbus, gyvybe svarbiau mirksiukas.gif

As gyvenau vienkiemyje. Tetis man siule sautuva isigyti, pasakiau, kad man jo nereikia, niekad nejauciau baimes del isibroveliu ir niekad niekas neisibrove. Niekas is materialiu dalyku nera svarbiau gyvybes bent man.

rusai neatejo zudyti ukrianieciu, todel cia nera butinoji gintis. jie neatakuoja civiliu, tik karines bazes, ginklu sandelius, nori sunaikinti nacistinius burius ir nuversti valdzia.
Papildyta:
tau labai sudetinga sumazinti nuotrauka?

tai buvo vakarelis, tai vsiai kas kita, nerasinek nesamoniu. Cia zmoens su svastikom eina zudyti, o ne vakarelius daro

Taigi įdėjau net video. Sakai tas daugiabutis, į kurį raketą paleido Kijeve ginklų sandėlis ar karinė bazė?

Darželis irgi.

Atsakyti

O 1,5-6m vaikai ir auklėtojos matyt yra apmokyti kariai ar ginklų saugotojai?

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 26, 12:55)
Lutuke, o kodėl tada Rusija nepersikėlė pas save tų engiamų? Na taip, niekas nenorėtų kraustytis per labiausiai, bet jei jau nesugyvena Ukrainos žemėse, tai reikia šalintis. Kodėl Lenkija priima saviškius? Aš pažįstu vietinių Lietuvos lenkų, kurie įstojo mokytis į Lenkiją, gavo stipendijas, paramą, kad ten įsitvirtintų, jei Vilniuje nenori.
Ar atviras karas tikrai geras sprendimas?

tu bent zinai apimtis skaicius kiek gyventoju Donbase? Ir taip labai daug bego i Rusija ir juos prieme ir reme zinoma.
Bet tu supranti, kad tai ju namai, jie ten visa gyvenima nugyvene, ne visi nori begti, ypac vyresni, tarp nukentejusiu gi ne vien rusai, ir ukrianeiciai ten gyvenantys. Vyro draugas ten gyvena ukrainietis, jis juokauja sako tapau separatistu vien del to, kad cia gyvenu. unsure.gif
tau normalu, kad jiem reikia begti?

aisku negeras, ar kas sako , kad geras?
Bet tai, jei ukrainieciai nekariautu karo nebutu. Jie pradejo ta kose su Maidanu gi, suprantu Jav juos isdure, pribure makaronu, na bet tai kaip sakoma kvaila galva, kojos kencia.

ukrainieciai aplink Kijeva nekreipe demesio i padeti Donbase, linksiminosi, gyveno ramai, tai dabar karma ir pries juos pasisuko, manau...
Atsakyti

O 1,5-6m vaikai ir auklėtojos matyt yra apmokyti kariai ar ginklų saugotojai?

O tai ne? 🤣🤣

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 26, 12:59)
Taigi įdėjau net video. Sakai tas daugiabutis, į kurį raketą paleido Kijeve ginklų sandėlis ar karinė bazė?</p><p></p><p>Darželis irgi.</p>

jetau kas per nusisnekejimai, zinoma papuls bombos ir bus apsaudyti ir kazkokie pastatai, bet akvaizdu, kad tai nera tikslas.
jei meto molotovo kokteilius is namus i juos bus saudoma ir nukentes visi kas ten slepiasi. jei ukrianeiciu armija saudys i rusus, rusai irgi atsakys, jei tai bus miesto centre viskas apinkui kentes, na kaip neaisku?

jei dar toliau tieks ginklus ir pagalba Ukrainai tai bus dar daugiau auku, jei bus metomos bombos is lektuvu tai kentes labai placiai visi dar labiau.
Atsakyti

tu bent zinai apimtis skaicius kiek gyventoju Donbase? Ir taip labai daug bego i Rusija ir juos prieme ir reme zinoma.
Bet tu supranti, kad tai ju namai, jie ten visa gyvenima nugyvene, ne visi nori begti, ypac vyresni, tarp nukentejusiu gi ne vien rusai, ir ukrianeiciai ten gyvenantys. Vyro draugas ten gyvena ukrainietis, jis juokauja sako tapau separatistu vien del to, kad cia gyvenu. unsure.gif

Bet tai, jei ukrainieciai nekariautu karo nebutu. Jie pradejo ta kose su Maidanu gi, suprantu Jav juos isdure, pribure makaronu, na bet tai kaip sakoma kvaila galva, kojos kencia.

ukrainieciai aplink Kijeva nekreipe demesio i padeti Donbase, linksiminosi, gyveno ramai, tai dabar karma ir pries juos pasisuko, manau...

Nu tai taip. Užtat juos dabar reik subombint laužant netgi tarptautinius karo įstatymus. Tiktai

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 26, 13:02)
<p>O 1,5-6m vaikai ir auklėtojos matyt yra apmokyti kariai ar ginklų saugotojai?</p>

kokie idiotai vaikus vede i darzeli karo metu, apie ka tu sneki??? panasu man i feika.

cia Donbase buvo ukrianieciu armija apsaudinejo darzelius , mokyklas, namus, pirsidenge, kad ten slepiasi separatistai, gal is ten video?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 26, 13:08)
Nu tai taip. Užtat juos dabar reik subombint laužant netgi tarptautinius karo įstatymus. Tiktai

kokius dar karo istatymus? Sirijoje, gal ju kas laikesi apie ka tu isvis? man zinok kantrybe baigesi su tavo nesamonem...jei noreciau su Tapinu ar delfiu padiskutuoti as jiem rasyciau, neriekai man tarpininku.Jei neturi savo galvos ir savo nuomones, atleisk, bet neidomu...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 26, 13:03)
tu bent zinai apimtis skaicius kiek gyventoju Donbase?  Ir taip labai daug bego i Rusija ir juos prieme ir reme zinoma.

kitos išeities nėra
jei netenkina Ukrainos politika, išvyk. Tu juk išvykai, jei netenkino Lietuvos. Reikėjo ir jiems.
O tai kaip kitur senukams reikia prisitaikyti? Retas kuris gali išgyventi kur gyvenęs. Kraustosi pas vaikus į kitus miestus ar eina į senelių namus. Ne visi miršta nuo senatvės savo namuose. Nėra užtikrinta numirti ten, kur gimei.
Aš gimiau Aukštaitijoje, bet ji man nepatinka. Aš noriu kaip minimum į pajūrį, nors šiaip prie kalnų norėčiau gyventi. Lietuvoje jų nėra. Mano problemos kraustytis į Slovakiją ar kur, ten taikytis, jei noriu, kad būtų pagal mane. Arba viską išsiparduoti į kraustytis bent į Žemaitiją.
Atsakyti
siulyciau pasidometi
https://en.wikipedia.../Azov_Battalion

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

jetau kas per nusisnekejimai, zinoma papuls bombos ir bus apsaudyti ir kazkokie pastatai, bet akvaizdu, kad tai nera tikslas.
jei meto molotovo kokteilius is namus i juos bus saudoma ir nukentes visi kas ten slepiasi. jei ukrianeiciu armija saudys i rusus, rusai irgi atsakys, jei tai bus miesto centre viskas apinkui kentes, na kaip neaisku?

jei dar toliau tieks ginklus ir pagalba Ukrainai tai bus dar daugiau auku, jei bus metomos bombos is lektuvu tai kentes labai placiai visi dar labiau.

Ajjjj..

Pagaliau supratau!

Tie darželinukai fašistai per darbelius molotovo kokteilius darė ir su jais užpuolė rusų armiją!

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 26, 13:15)
kitos išeities nėra
jei netenkina Ukrainos politika, išvyk. Tu juk išvykai, jei netenkino Lietuvos. Reikėjo ir jiems.
O tai kaip kitur senukams reikia prisitaikyti? Retas kuris gali išgyventi kur gyvenęs. Kraustosi pas vaikus į kitus miestus ar eina į senelių namus. Ne visi miršta nuo senatvės savo namuose. Nėra užtikrinta numirti ten, kur gimei.
Aš gimiau Aukštaitijoje, bet ji man nepatinka. Aš noriu kaip minimum į pajūrį, nors šiaip prie kalnų norėčiau gyventi. Lietuvoje jų nėra. Mano problemos kraustytis į Slovakiją ar kur, ten taikytis, jei noriu, kad būtų pagal mane. Arba viską išsiparduoti į kraustytis bent į Žemaitiją.

As gi negaliu uz kitus sneketi, vyro draugas nenorejo pvz isvykti, sako cia mano salis, mano namai, nors jis gana ilgai dirbo Airijoje. Visi gi skirtingi.

As irgi manau, kad neverta taip rizikuoti, bet kiti masto kitaip. Vis gal tikejosi zmones, kad viskas susitvarkys...

Deja, Jav ir Rusija tiesiogiai nekariauja, jos nuolat kariuaja kitose salyse ir kariauja paprastu zmoniu rankomis. uzzombintais zmonemis...
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 26, 13:20)
 Pagaliau supratau!</p><p>Tie darželinukai fašistai per darbelius molotovo kokteilius darė ir su jais užpuolė rusų armiją!</p><p></p><p></p>

issipagiriok, kazkokiais feikais daliniesi ir kazkokias nesamones sneki
Atsakyti