Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(arbuzas77 @ 2022 08 26, 11:22)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72987722" data-time="1661502034">
<div>
<p>Joks emigrantas jusu negins, po to, kiek jus ispylė esat srutų ant emigrqntų. Patys sau duobę issikaset su ta nevaldoma pagieža ir pavydu.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Oj zvengiu, negaliu . mamyciukam 3.14 ...da armijoj . vietoj 😂</p>

Eik savanoriauti, nelaukes kada emigrantai prades tave saugoti biggrin.gif
Atsakyti

Tai ginkites, ginkites patys ten kaip nors biggrin.gif, neprasykit pagalbos pas nekenciamus emigrantus, kai siknos pradeda svilti biggrin.gif

nusišikt sistemai, emigrantas tavo sūnus ar ne. Atranka vykdoma ne taip.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 26, 11:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72987719" data-time="1661501906"><div><p>Exe nereikejo i darba eiti, tais laikais buvo ne toks daznas dalykas.
Tavo vyras gal labiau mamyciukas. Gal lovaa ir moka pakloti, bet varai i darba pachalint</p></div></blockquote><p>nu, nes suvokiu save ne kaip tarnaitę smile.gif </p>

Kaip darbinę kumelė save suvoki, kuri turi ir vyra islaikyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 26, 11:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72987724" data-time="1661502184"><div><p>Tai ginkites, ginkites patys ten kaip nors vartotojo įkelta nuotrauka, neprasykit pagalbos pas nekenciamus emigrantus, kai siknos pradeda svilti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nusišikt sistemai, emigrantas tavo sūnus ar ne. Atranka vykdoma ne taip.</p>

Tu nori, kad mano vaikas mirtu del tavo vaiko? Ar ne per gerai nori? biggrin.gif
Atsakyti

Kaip darbinę kumelė save suvoki, kuri turi ir vyra islaikyti biggrin.gif
Papildyta:
Tu nori, kad mano vaikas mirtu del tavo vaiko? Ar ne per gerai nori? biggrin.gif

Skirtingai nei tu, aš dirbu mėgstamą darbą ir diedo man nereikia nei išlaikyti, nei prilaikyti, nei nulaikyti :)

Atsakyti

Ale ot koks ablomas ,sedejau sedejau tarp tu rudu plytu ...  taip saugiai nepasiekiamai ..jokie karo siaubumai negrese ,praktiskai rojus rudas tarp plytu ..

Ir vuo reikes sunu atiduot i kariuomene karo metu ..

:))))).:)))))),:))))))

Nu topu topas ,zvengiu negaliu ....   gyvenimas nubaude uz liezuvi lakudra

Atsakyti

:)))).:))))).:)))))    metu topas 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 26, 11:30)
Skirtingai nei tu, aš dirbu mėgstamą darbą ir diedo man nereikia nei išlaikyti, nei prilaikyti, nei nulaikyti smile.gif

Skirtingai, nei tau, man nereikia islaikyti savo diedo, kad gyventų su manimi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 rugpjūčio 2022 - 10:41

laughing-hysterically-laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 08 26, 11:33)
<p>Ale ot koks ablomas ,sedejau sedejau tarp tu rudu plytu ...  taip saugiai nepasiekiamai ..jokie karo siaubumai negrese ,praktiskai rojus rudas tarp plytu ..</p><p>Ir vuo reikes sunu atiduot i kariuomene karo metu ..</p><p>:))))).smile.gif))))),smile.gif)))))</p><p>Nu topu topas ,zvengiu negaliu ....   gyvenimas nubaude uz liezuvi lakudra</p>

biggrin.gif o mane prajuokino tai, kad tu esi paskutinis bailys biggrin.gif Pats savanoriauti bijo eiti, tikisi, kad emigrantai jį apsaugos biggrin.gif
Senas bailys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 rugpjūčio 2022 - 10:40

biggrin.gifo mane prajuokino tai, kad tu esi paskutinis bailys biggrin.gifPats savanoriauti bijo eiti, tikisi, kad emigrantai jį apsaugos biggrin.gif
Senas bailys biggrin.gif

i-cant-even-i-cant.gif

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 08 26, 11:41)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72987735" data-time="1661503120">
<div>
<p>vartotojo įkelta nuotraukao mane prajuokino tai, kad tu esi paskutinis bailys vartotojo įkelta nuotraukaPats savanoriauti bijo eiti, tikisi, kad emigrantai jį apsaugos vartotojo įkelta nuotrauka

Senas bailys vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Isteriškas juokas daug ka pasako biggrin.gif

Emigrantai, gelbeeeeeekit, rusai puolaaaaaa! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 rugpjūčio 2022 - 10:42

anais laikais, ir vis dar, deja, dabar būna, kad žmonos tampa mamom, tarnaitėm.  O dabar jaunas bernas gaus žmoną, gi normaliai bobai šokas mamyčiukas
Pas tave labai iškreiptas sovietinis šeimos supratimas. Dėl to nemėgsti valgyti daryti tvarkytis, nes tau tai kaip pažeminimas?

O meilė ir rūpestis vaikų tai kažkas neigiamo tau?  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 rugpjūčio 2022 - 10:51