Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

o tu aborto auka?

Kaip tai įmanoma?  :D  :D

Tave kariuomenėj kontuzijo ir daug prievartavo, kad silpnaprotyste išsivystė?  :unsure:​ 

Atsakyti

nu, nes suvokiu save ne kaip tarnaitę :)

Vaje kiek pas tave baimių.... 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 26, 11:50)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72987697" data-time="1661499323"> anais laikais, ir vis dar, deja, dabar būna, kad žmonos tampa mamom, tarnaitėm.  O dabar jaunas bernas gaus žmoną, gi normaliai bobai šokas mamyčiukas</blockquote> Pas tave labai iškreiptas sovietinis šeimos supratimas. Dėl to nemėgsti valgyti daryti tvarkytis, nes tau tai kaip pažeminimas?
<p>O meilė ir rūpestis vaikų tai kažkas neigiamo tau?  </p>

Nesveika atmosfera šeimoje augant, man taip rodos. Pas ja tokios dideles fbaimės, kas liecia šeimą, tai net vercia susimastyti kas toje seimoje vyko uz uzdaru duru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 rugpjūčio 2022 - 11:10
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 26, 11:23)
nu, nes suvokiu save ne kaip tarnaitę smile.gif 

O kokiose pareigose dirbi? Ponios gal?

Dauguma dirba tarnautojais, TARNAUJA arba darbininkais PACHALINA.
Tarnaut kitiems tai OK tiks savam vyrui blogai?

MB kazkas pasake apie tarnavima, tai ji atrezhe, kad dar neaishku kas kam tarnauja labiau.

Vargas kai tokie nepilnavertishkumo komplekstai pas kai kurias bobas
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 26, 11:23)
Tai ginkites, ginkites patys ten kaip nors  biggrin.gif , neprasykit pagalbos pas nekenciamus emigrantus, kai siknos pradeda svilti  biggrin.gif

kas čia tavęs kokios pagalbos prašo? sėdėkit toj londėj, atsisakykit pilietybės, kame problema. ko čia putojies dabar. Kam tau ta lietuviška pilietybė, atsisakysi ir nereiks mamusiukui nekenčiamos šalies ginti.
Sovietinio rojaus mylėtojos, kaip jums tada armija buvo, 2 metus pas čiurkas kai vyrukus išsiųsdavo? Niekas nė necypteldavo, o dabar... Į Afganistaną grynai į karą ėjo ir negalėjo pasakyt kad nenori, o dabar karą jos Lietuvoj įsivaizduoja.... Protestus organizuoja, cirkininkės blyn. Lietuva tikrai nepradės karo. O kad mokės vaikinukai apsiginti ir savo šeimą apginti, kur problema? tik pliusas. Mano vaikinas ir jo draugai dar 18 neturi, bet supranta, o čia bobos, žinojusios apie sovietinę armiją kudakuoja.... Gal iš vyrų pasakojimų žinot kaip ten ne pyragai buvo ir galvojat kad dabar tas pats?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 08 26, 13:30)
kas čia tavęs kokios pagalbos prašo? sėdėkit toj londėj, atsisakykit pilietybės, kame problema. ko čia putojies dabar. Kam tau ta lietuviška pilietybė, atsisakysi ir nereiks mamusiukui nekenčiamos šalies ginti.
Sovietinio rojaus mylėtojos, kaip jums tada armija buvo, 2 metus pas čiurkas kai vyrukus išsiųsdavo? Niekas nė necypteldavo, o dabar... Į Afganistaną grynai į karą ėjo ir negalėjo pasakyt kad nenori, o dabar karą jos Lietuvoj įsivaizduoja.... Protestus organizuoja, cirkininkės blyn. Lietuva tikrai nepradės karo. O kad mokės vaikinukai apsiginti ir savo šeimą apginti, kur problema? tik pliusas. Mano vaikinas ir jo draugai dar 18 neturi, bet supranta, o čia bobos, žinojusios apie sovietinę armiją kudakuoja.... Gal iš vyrų pasakojimų žinot kaip ten ne pyragai buvo ir galvojat kad dabar tas pats?

Pas mus si problema jau neproblema - sūnus masters module (bet manau tau tai yra tamsus miskas kad yra masters module biggrin.gif ) paeme visiems metams, taip, kad nekariaus uz jus biggrin.gif O jus jau kelinti metai rekiat visiems emigrantams, kas yra 18+ - gelbiiiiieeeeeekit, emigrantai, rusai puolaaaaaaaa! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 rugpjūčio 2022 - 12:49

Pas tave labai iškreiptas sovietinis šeimos supratimas. Dėl to nemėgsti valgyti daryti tvarkytis, nes tau tai kaip pažeminimas?

O meilė ir rūpestis vaikų tai kažkas neigiamo tau?  

Mano šeimoj nebus tarnų. Abu kuriam namus, šeimą,. abu dirbam darbuose ir abu dirbam po darbų (jei taip įvardyti). Keturių kampų namuose laikyti nesirengiu. ir šiurpstu nuo bobų, kuriuos savo vyrus atvirai vaikais vadina. labai jau čia linksma turėt suaugusį diedą, kuris nieko nemoka pats pasidaryt.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 26, 13:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72987740" data-time="1661503855"><div><p>Pas tave labai iškreiptas sovietinis šeimos supratimas. Dėl to nemėgsti valgyti daryti tvarkytis, nes tau tai kaip pažeminimas?</p><p>O meilė ir rūpestis vaikų tai kažkas neigiamo tau?  </p><p></p></div></blockquote><p>Mano šeimoj nebus tarnų. Abu kuriam namus, šeimą,. abu dirbam darbuose ir abu dirbam po darbų (jei taip įvardyti). Keturių kampų namuose laikyti nesirengiu. ir šiurpstu nuo bobų, kuriuos savo vyrus atvirai vaikais vadina. labai jau čia linksma turėt suaugusį diedą, kuris nieko nemoka pats pasidaryt.</p>

Tai turi dieda kuris nesugeba sheimos ishlaikyti.
Bet shiukshles ishnesha
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 26, 13:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72987740" data-time="1661503855"><div><p>Pas tave labai iškreiptas sovietinis šeimos supratimas. Dėl to nemėgsti valgyti daryti tvarkytis, nes tau tai kaip pažeminimas?</p><p>O meilė ir rūpestis vaikų tai kažkas neigiamo tau?  </p><p></p></div></blockquote><p>Mano šeimoj nebus tarnų. Abu kuriam namus, šeimą,. abu dirbam darbuose ir abu dirbam po darbų (jei taip įvardyti). Keturių kampų namuose laikyti nesirengiu. ir šiurpstu nuo bobų, kuriuos savo vyrus atvirai vaikais vadina. labai jau čia linksma turėt suaugusį diedą, kuris nieko nemoka pats pasidaryt.</p>

Kas tarnavo jusu srimoje, kai augai? Greiciausiai mama buvo uz daiktą?
Atsakyti

Tai turi dieda kuris nesugeba sheimos ishlaikyti.
Bet shiukshles ishnesha

Na, ne visi vyrai  Lietuvoje uždirbt gali po 4-5 tūkst, tai aš jau kaip nors ištversiu tą jo pabuvimą ne tokiu turtingu, bet puikiu vyru ir tėvu :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 26, 13:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72987795" data-time="1661510911"><div><p>Tai turi dieda kuris nesugeba sheimos ishlaikyti.
Bet shiukshles ishnesha</p></div></blockquote><p>Na, ne visi vyrai  Lietuvoje uždirbt gali po 4-5 tūkst, tai aš jau kaip nors ištversiu tą jo pabuvimą ne tokiu turtingu, bet puikiu vyru ir tėvu smile.gif </p>

O va mano ir uzdirba, kaip jus abu sudejus ir padauginus is n kartų ir geras vyras, 8r geras tevas. Nepasiseke tau su vyru biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

O va mano ir uzdirba, kaip jus abu sudejus ir padauginus is n kartų ir geras vyras, 8r geras tevas. Nepasiseke tau su vyru biggrin.gifbiggrin.gif

Žinoma, tau geras, tikiu :)

Vaiką augantį bent matė? :) 

Atsakyti