Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

ir kur jis su tuo galiojančiu negaliojančiu pasu galės vykti?...

nevykti, taigi tau raso aiskiai salies viduje, kur reikia id dokumento. Nors tokiu dalyku is vis retai kada reikia, man teisiu dazniausiai visur uztenka.

Atsakyti

Kurie tie jūs? Kiek mačiau visos teletabės, tame tarpe ir aš, sakiau atsisakyk tos pilieybės, kam tau ji. Kam tokie gynėjai, jei jie priešui užpuolus į kelnes pridės. Nereikia Lietuvai tokių.

tu savo mylimai valdziai sitoki pasiulyma nusiusk, kad atsikabintu nuo emigrantu, nes jie mazu maziausiai nevyks i Lietuva karo metu, sakyk kur jusu semgenai ir protai, kam mums tuos chikenu pesiotojus ir silkiu isdarinetojus turim islaikyti uzmokesciu moketoju pinigus beveik metus laiko, jei jie musu veliau vis tiek negins su ragatkem nuo tanku...

palaukit kiek turi LIetuva tanku 1?  :hihihi: 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 26, 16:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72987810" data-time="1661512415"><div><p>Bet Anglijos istatymai tai, kaip saldainiukas. Turbut sukurti nusodinti idiotus vartotojo įkelta nuotrauka

Negaliojantis pasas vistiek yra galiojantis pasas. vartotojo įkelta nuotrauka, jei turi rezidento statusą. vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
In your faces bjaaaaačes vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Tu isivaizduoji - taip! Tau tai atrodo, kaip stebuklas? Cia tavo tevu kalte, kad nematei normqlios šeimos pavyzdžio. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Butent, as pripratusi butent prie tokio paprasto gyvenimo, kur zmogus neapkarunamas nereikalingais rupesciais.
</p><p></p><p>As siandien pagalvojau,kad mes cia gyvenam visai kitoj realybei, del to sunku pasilikusiem Lietuvoje mus suprasti, ypac kai esi jau seniai isvaziaves, nu kai kurie dalykai Lietuvoje sokiruoja, o kai ten toje aplinkoje nuolat gyveni, tiesiog pripranti ir tai atrodo norma.</p>

Jo, mes rimtai gyvename visai kitoje realybwje, nei Lietuvoje zmones gyvena. Mes vieni kitu nesuprantam jau
Atsakyti

Jo, mes rimtai gyvename visai kitoje realybwje, nei Lietuvoje zmones gyvena. Mes vieni kitu nesuprantam jau

kaip is pradziu reikejo laiko, kad cia priprasti, taip reiktu laiko adaptuotis Lietuvoje. Bet kadangi cia vsias paprasciau, lengviau, tai cia prirasti irgi buvo daug lenviau. Man adaptuotis Lietuvoje buvo sunku, nors tada buvom pragyvene ne tiek ir ilgai is tikro, dabar kuo toliau tuo man vis sunkiau eina suprasti visus absurdus vykstancius Lietuvoje. atimt, nubaust, pagasdint, pavogt , apsukt, apgaut. Va su tuo ten susitinki nuolat. ir saugotis nuolat turi. elementarios vagystes visai paprastu dalyku, kazkaip sunkiai suvokiama jau ir nebesinori tokiose salygose gyventi, na kam, kai yra kur paprasciau be tokiu nuolatiniu stresu.

Dabar jau esu atsigavusi, bet kai atvykau antra kart cia po Lt tai ilgai jauciausi kaip i sanatorija pakliuvus, blyn taip ramu, gera, nebijai,kad kas kur ka atims, pavoks, pastums, koki grasinanti laiska atsius ir t.t. mano vyras tai nei atostogu nebenori ten vaziuoti, zmogus tiek ten stresu patyre, alergija gavosi nuo visko to melo aferu, mafijozu , zmoniu kurie perka paslaugas ir nesumoka , bosu, kurie isskaiciuoja is algos uz firmos nuostolius ir tt, nors jis primas verzesi i Lietuva grizti seniau.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 26, 17:03)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72987893" data-time="1661521885">
<div>
<p>Jo, mes rimtai gyvename visai kitoje realybwje, nei Lietuvoje zmones gyvena. Mes vieni kitu nesuprantam jau</p>
</div>
</blockquote>
<p>kaip is pradziu reikejo laiko, kad cia priprasti, taip reiktu laiko adaptuotis Lietuvoje. Bet kadangi cia vsias paprasciau, lengviau, tai cia prirasti irgi buvo daug lenviau. Man adaptuotis Lietuvoje buvo sunku, nors tada buvom pragyvene ne tiek ir ilgai is tikro, dabar kuo toliau tuo man vis sunkiau eina suprasti visus absurdus vykstancius Lietuvoje. atimt, nubaust, pagasdint, pavogt , apsukt, apgaut. Va su tuo ten susitinki nuolat. ir saugotis nuolat turi. elementarios vagystes visai paprastu dalyku, kazkaip sunkiai suvokiama jau ir nebesinori tokiose salygose gyventi, na kam, kai yra kur paprasciau be tokiu nuolatiniu stresu.</p>
<p>Dabar jau esu atsigavusi, bet kai atvykau antra kart cia po Lt tai ilgai jauciausi kaip i sanatorija pakliuvus, blyn taip ramu, gera, nebijai,kad kas kur ka atims, pavoks, pastums, koki grasinanti laiska atsius ir t.t. mano vyras tai nei atostogu nebenori ten vaziuoti, zmogus tiek ten stresu patyre, alergija gavosi nuo visko to melo aferu, mafijozu , zmoniu kurie perka paslaugas ir nesumoka , bosu, kurie isskaiciuoja is algos uz firmos nuostolius ir tt, nors jis primas verzesi i Lietuva grizti seniau.</p>

Del to yra daug gryztanciu atgal, kurie per covida grizo 8 Lietuva su visam, bet nesugebejo atsukti laiko atgal, nes atvaziuoti I progresą nera tas pats, kas išvažiuoti is jo ir grizti I sovietinius laikus. .Bukime biedni, bet teisingi, Lietuva vis dar dalinqi uzsilikusi senuose laikuose, nes beveik viskas, kas sukurta buvo tuo laiku, vis dar tarnauja zmonems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 rugpjūčio 2022 - 16:14
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 26, 17:12)
Del to yra daug gryztanciu atgal, kurie per covida grizo 8 Lietuva su visam, bet nesugebejo atsukti laiko atgal, nes atvaziyoti  I progress nera tas pats, kas išvažiuoti is jo.

UK tragedija totali, koshmaras.
Vokietija buvo nuostabi shalis, bet kad ten privare visokio brudo...

Lietuva tai dugnas, beviltishka totaliai. Teisingai sako, zhiurek, kad neapipistu kieviena minute, bet kai visur viska blogeja tai nzn, ka daryt. I kokia UK tai uzh jokius pinigus ar i Airija... Ten kaip zhiurke spastuose salose.
Bet ir kitur buvo neblogi konclageriai ir tai buvo tik testas manau
Atsakyti

Del to yra daug gryztanciu atgal, kurie per covida grizo 8 Lietuva su visam, bet nesugebejo atsukti laiko atgal, nes atvaziuoti I progresą nera tas pats, kas išvažiuoti is jo ir grizti I sovietinius laikus. .Bukime biedni, bet teisingi, Lietuva vis dar dalinqi uzsilikusi senuose laikuose, nes beveik viskas, kas sukurta buvo tuo laiku, vis dar tarnauja zmonems.

taip, kitoks mentalitetas. To neivertina zmones daznai, is patirties tik suvokiau, kad neimanoma grizti i ta busena i ta sali is kurios isvaziavai, nes ir pats keitiesi ir salis keiciasi, kad nors i gera keistusi. Su tais draugais, kurie nebuvo nei kart emigrave rysiai pamazu ir nutrukineja, nes nu vis maziau ir maziau bendro lieka, lieka drauges, kurios patyre ta pati.

Atsakyti

UK tragedija totali, koshmaras.
Vokietija buvo nuostabi shalis, bet kad ten privare visokio brudo...

Lietuva tai dugnas, beviltishka totaliai. Teisingai sako, zhiurek, kad neapipistu kieviena minute, bet kai visur viska blogeja tai nzn, ka daryt. I kokia UK tai uzh jokius pinigus ar i Airija... Ten kaip zhiurke spastuose salose.
Bet ir kitur buvo neblogi konclageriai ir tai buvo tik testas manau

na, nezinau nusiperki jachta nedidel ir nebaisu , kad sala :lol: 

cia ramu gana palyginus suvisais kosmarais zemyne kas buvo per covida, bet geriau, jei gali rinktis siais laikasi jauciu kokia Meksika ar Azija...bent taip zmones sako, kas ten issikele, reiktu kada ismegint  :D 

o siaip megsti keliauti atvyk kada iki Airijos realiai pajusi, cia laisviausia ramiausia salis kiek teko patirti, visi padeje, buna taisykles, bet ju nesilaiko jei durnos ir niekas nieko... :D 

nors aisku tas komunizmo naujojo kurimas prie gero itariu neprives, duagiau namu stato socialiniu nei zmonem, kad nusipirkt galetu....tokios nekokios tendencijos... :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 26, 17:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72987896" data-time="1661523122"><div><p>Del to yra daug gryztanciu atgal, kurie per covida grizo 8 Lietuva su visam, bet nesugebejo atsukti laiko atgal, nes atvaziuoti I progresą nera tas pats, kas išvažiuoti is jo ir grizti I sovietinius laikus. .Bukime biedni, bet teisingi, Lietuva vis dar dalinqi uzsilikusi senuose laikuose, nes beveik viskas, kas sukurta buvo tuo laiku, vis dar tarnauja zmonems.</p></div></blockquote><p>taip, kitoks mentalitetas. To neivertina zmones daznai, is patirties tik suvokiau, kad neimanoma grizti i ta busena i ta sali is kurios isvaziavai, nes ir pats keitiesi ir salis keiciasi, kad nors i gera keistusi. Su tais draugais, kurie nebuvo nei kart emigrave rysiai pamazu ir nutrukineja, nes nu vis maziau ir maziau bendro lieka, lieka drauges, kurios patyre ta pati.</p>

Liudna, bet tai yra realybė.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 26, 17:24)
na, nezinau nusiperki jachta nedidel ir nebaisu , kad sala lotuliukas.gif

turiu pazhistamu prie pinigu, turi jachtas tai niekur su jomis negalejo plaukioti ilgai nes uostai buvo uzhdaryti svetimoms, o kai kur neishleisdvao net i jura
Atsakyti
O kad pratrydo lerva....cielom paklodėm....
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 26, 16:22)
tu savo mylimai valdziai sitoki pasiulyma nusiusk, kad atsikabintu nuo emigrantu, nes jie mazu maziausiai nevyks i Lietuva karo metu, sakyk kur jusu semgenai ir protai, kam mums tuos chikenu pesiotojus ir silkiu isdarinetojus turim islaikyti uzmokesciu moketoju pinigus beveik metus laiko, jei jie musu veliau vis tiek negins su ragatkem nuo tanku...</p><p></p><p>palaukit kiek turi LIetuva tanku 1?  hihihi.gif </p>

Nu čia dabar, kodėl aš dėl tavo išperų turiu rūpintis? Pati siuntinėk, protestuok, vėliava į rankas. O Lietuvai bus tik geriau, kad tokios padugnės kaip tu atsisakys Lietuvos pilietybės. Bent balso rinkimuose neturės. Iš mano pažįstamų emigrantų nėra tiek vrančių ant Lietuvos, nemažai grįžo, čia verslus pradėjo, namus pasistatė. Čia tik SM tokios Lietuvos nekentėjos lankosi

QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 26, 17:03)

<p>kaip is pradziu reikejo laiko, kad cia priprasti, taip reiktu laiko adaptuotis Lietuvoje. Bet kadangi cia vsias paprasciau, lengviau, tai cia prirasti irgi buvo daug lenviau. Man adaptuotis Lietuvoje buvo sunku, nors tada buvom pragyvene ne tiek ir ilgai is tikro, dabar kuo toliau tuo man vis sunkiau eina suprasti visus absurdus vykstancius Lietuvoje. atimt, nubaust, pagasdint, pavogt , apsukt, apgaut. Va su tuo ten susitinki nuolat. ir saugotis nuolat turi. elementarios vagystes visai paprastu dalyku, kazkaip sunkiai suvokiama jau ir nebesinori tokiose salygose gyventi, na kam, kai yra kur paprasciau be tokiu nuolatiniu stresu.</p>
<p>Dabar jau esu atsigavusi, bet kai atvykau antra kart cia po Lt tai ilgai jauciausi kaip i sanatorija pakliuvus, blyn taip ramu, gera, nebijai,kad kas kur ka atims, pavoks, pastums, koki grasinanti laiska atsius ir t.t. mano vyras tai nei atostogu nebenori ten vaziuoti, zmogus tiek ten stresu patyre, alergija gavosi nuo visko to melo aferu, mafijozu , zmoniu kurie perka paslaugas ir nesumoka , bosu, kurie isskaiciuoja is algos uz firmos nuostolius ir tt, nors jis primas verzesi i Lietuva grizti seniau.</p>

Nu va, kaip tu gerai viską žinai, bet kažkaip niekas iš mūsų nieko neatiminėja, be reikalo nebaudžia, negąsdina ir bevagia. Ne kartą namus esu palikus atvirom durim. Kokioj aplinkoj tu ar tavo artimieji gyvena, kad tokie dalykai vyksta? Kažko tu nelaiminga toj savo sanatorijoj, vis neišlendi iš lietuviškų portalų, mėgaukis gi tais sanatorijos privalumais... O mes kaip nors be tavo pagalbos išsiversim.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 08 26, 17:37)
O kad pratrydo lerva....cielom paklodėm....

Nu čia dabar, kodėl aš dėl tavo išperų turiu rūpintis?.

Iš mano pažįstamų emigrantų nėra tiek vrančių ant Lietuvos, nemažai grįžo, čia verslus pradėjo, namus pasistatė.

Del tavo isperu? Del migrantu vaiku, kurie verciami ginti tavo vaikus , tu taip vadini migrantu vaikus?

Tu su tais 'gryzo namus pasistatė', tai nusu - sėsliųjų migrantų nejuokink. Tokir, kaip tavo pazystami arė, kaip išakai, antrarusi mqista ėdė, kad tik daugiau uzsidirbti ir parsivezti i Lietuvą, is kurios niekada nebuvo issikrauste, o tik uzdarbiavo uzsienyje. Vat tokie la8kini migrantai yra patys prasciausi. Jie gerkle gatavi perkasti kiekvienam del cento.

Vysks, trolinkit be manęs 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 rugpjūčio 2022 - 16:48