Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2022 08 26, 15:13)
Kurie tie jūs? Kiek mačiau visos teletabės, tame tarpe ir aš, sakiau atsisakyk tos pilieybės, kam tau ji. Kam tokie gynėjai, jei jie priešui užpuolus į kelnes pridės. Nereikia Lietuvai tokių.

Jus...forumo personazai teletabiai biggrin.gif biggrin.gif
Ar tu irgi tuscia erdve sumaisius su gyvenimu jau? Realybė taip neveža, kaip netikras pasaulis?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 26, 15:14)
Jus...forumo personazai teletabiai  biggrin.gif  biggrin.gif
Ar tu irgi tuscia erdve sumaisius su gyvenimu jau? Realybė taip neveža, kaip  netikras pasaulis?

O tau? Susimaišius? Juokiasi puodas kad katikas juodas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 08 26, 15:25)
O tau? Susimaišius? Juokiasi puodas kad katikas juodas.

As tai nesumaisiu biggrin.gif Man vienas malonumas virtualiai pasipyzdavoti su personazais biggrin.gif
Jus net to nemokat.. Uzsišikat taip, kaip atrodo sedetume kur sveciuose gyvai ir bartumemes biggrin.gif .

Laikas palikti mamkas, kai viskas priimama personaliai giliai I širdį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 rugpjūčio 2022 - 14:30

Skirtingai nei tu, aš dirbu mėgstamą darbą ir diedo man nereikia nei išlaikyti, nei prilaikyti, nei nulaikyti :)

taip ir sakyk, kad nepasitiki savo vyru ir tiek, kam cia vaidinti sikanti katina? :lol: 

tavo tokios zinutes sako: labiau pasitikiu savo bosu, nei vyru, jis man tikrai duos pinigu, o vyras tai ka siaip toks prasalaitis, kurio nei pasitikeit negalima, paverstu tuoj tarnaite jei nedirbciau ir reiktu kaulinti pinigu, nes neduotu.

Atsakyti

Nesveika atmosfera šeimoje augant, man taip rodos. Pas ja tokios dideles fbaimės, kas liecia šeimą, tai net vercia susimastyti kas toje seimoje vyko uz uzdaru duru.

nu jo kazkaip valgyti gamitti britku savo semai, didziuojasi, kad seimoje jie vienas kitam padaryti kazka negali , nes tai zema, pasitikejimo vyru visiskai nera, na kol dulkina tol ir gerai, tiek ir uzteka, ziaurus savivertes nebuvimas...ka gali va eiti i darbuka ir uzdirbti kelis euriukus, nes ka tas vyras, toks nepaitkimas... :unsure: liudna kazkaip del tokiu moteru.

Atsakyti

O kokiose pareigose dirbi? Ponios gal?

Dauguma dirba tarnautojais, TARNAUJA arba darbininkais PACHALINA.
Tarnaut kitiems tai OK tiks savam vyrui blogai?

MB kazkas pasake apie tarnavima, tai ji atrezhe, kad dar neaishku kas kam tarnauja labiau.

Vargas kai tokie nepilnavertishkumo komplekstai pas kai kurias bobas

Is tikro tik vertam  garbingam vyrui zmona gali tarnauti, bet jei nemato tu savybiu, matyt nera ir kam tarnauti..

Atsakyti

kas čia tavęs kokios pagalbos prašo? sėdėkit toj londėj, atsisakykit pilietybės, kame problema. ko čia putojies dabar. Kam tau ta lietuviška pilietybė, atsisakysi ir nereiks mamusiukui nekenčiamos šalies ginti.
Sovietinio rojaus mylėtojos, kaip jums tada armija buvo, 2 metus pas čiurkas kai vyrukus išsiųsdavo? Niekas nė necypteldavo, o dabar... Į Afganistaną grynai į karą ėjo ir negalėjo pasakyt kad nenori, o dabar karą jos Lietuvoj įsivaizduoja.... Protestus organizuoja, cirkininkės blyn. Lietuva tikrai nepradės karo. O kad mokės vaikinukai apsiginti ir savo šeimą apginti, kur problema? tik pliusas. Mano vaikinas ir jo draugai dar 18 neturi, bet supranta, o čia bobos, žinojusios apie sovietinę armiją kudakuoja.... Gal iš vyrų pasakojimų žinot kaip ten ne pyragai buvo ir galvojat kad dabar tas pats?

dura nuo ko tu ten gintis zadi nuo bombardavimo ar nuo atominio karo? ka tavo tas spingalietas apings? ufonautes, padek jom dievuli berpotem.... Lietuva jau pradejo kara, tik kol kas Kkrainos teritorijoje, kiap manai, ka reiskai visas remimas ginklais?

Mano vyras kaip tik sako tarybinei kariuomenej bent prasme buvo tarnauti, o dabar kazkoks issigimimas, o ne kariuomene.

Bet kalba gi ne apie tai, kalba ne kad sunku ar lengva bus, o apie pratyriotus beveik metus laiko, kas is to, kad ten nieko ypatingo nei ismoksta, nei nuveikia, pasportuoja ir pagyvena ant kazarminio maisto. NAUDA KOKIA TO? kai metus laiko jau karjera gali padaryti, uzsidirbti, paskolai namui susitaupyti pirma indeli, Tau tas nedasyla? Kas tuos metus grazins jaunystes graziausius? Jei tavo sunus neturi tiklsu ir ka veikti lai eina, ar kas trukdo, bet tai kam kitus versti nenorincius tokiu nesamoniu.

Atsakyti

Pas mus si problema jau neproblema - sūnus masters module (bet manau tau tai yra tamsus miskas kad yra masters module biggrin.gif) paeme visiems metams, taip, kad nekariaus uz jus biggrin.gifO jus jau kelinti metai rekiat visiems emigrantams, kas yra 18+ - gelbiiiiieeeeeekit, emigrantai, rusai puolaaaaaaaa! biggrin.gif

jo patys ant rusu puola kaip pasiute sunys, o paskui gelbekit uzdenkit jaunu zmoniu kunais mus berazumnius....bet kas per mamu mastysena, mane sunus apgins nuo rusu, bl, bl, nesikeikiant, ant kiek px tas savas vaikas turi buti?

Atsakyti

Mano šeimoj nebus tarnų. Abu kuriam namus, šeimą,. abu dirbam darbuose ir abu dirbam po darbų (jei taip įvardyti). Keturių kampų namuose laikyti nesirengiu. ir šiurpstu nuo bobų, kuriuos savo vyrus atvirai vaikais vadina. labai jau čia linksma turėt suaugusį diedą, kuris nieko nemoka pats pasidaryt.

tu matyt tik imbicilus aplink ir matai, nesi maciusi gal vyro, kuris normalus, atsakingas, sugeba seima islaikyti ir moteri gerbti ir buti geru tevu ir t.t., o ne koki pyzdka, kuris nieko nemoka pasidaryti, kur moteris visus 4 kmpus namie islaiko dirba, uzdirba, vyra ir vaikus islaiko, namus tvarko ir t.t.. 

Atsakyti

Tai turi dieda kuris nesugeba sheimos ishlaikyti.
Bet shiukshles ishnesha

ne jie pe rpuse lyginem dienom ji nesa, nelyginem jis.

Bet siaip tu tai unikalus gamtos kurinys, jautiesi moterim, bet atlieki vyri pareigas gana neblogai  :D​ 

Atsakyti

Taip taip, ir verslą sukūrė, ir vaiką auklėjo augino, žodžiu, ir tave vakarais kirkino, šaunuolis, džiugu, kad tokį radai :)

zinai tevas maziau bunantis salia laiko prasme, nei mama, kuri buna ir augina vaikus namie pati, geriau nei abu tevai maziau bunantys salia ir vaikai nusmesti svetimiem ar giminaiciam.

vaikam svarbu tureti viena artima zmogu ankstyvoje vaiskysteje, kuris jais rupinasi, o su teciu pilnai uztenka laiko jiem prisibuti, kai jis laisvas, kazkur nuvaziuoti kartu, kazka idomaus nuveikti. Bet labai svarbu mama salia nuolat, kol maziukai.

Atsakyti

Bet Anglijos istatymai tai, kaip saldainiukas. Turbut sukurti nusodinti idiotus biggrin.gif

Negaliojantis pasas vistiek yra galiojantis pasas. biggrin.gif, jei turi rezidento statusą. biggrin.gifbiggrin.gif
In your faces bjaaaaačes biggrin.gif
Papildyta:
Tu isivaizduoji - taip! Tau tai atrodo, kaip stebuklas? Cia tavo tevu kalte, kad nematei normqlios šeimos pavyzdžio. 4u.gif

Butent, as pripratusi butent prie tokio paprasto gyvenimo, kur zmogus neapkarunamas nereikalingais rupesciais.

As siandien pagalvojau,kad mes cia gyvenam visai kitoj realybei, del to sunku pasilikusiem Lietuvoje mus suprasti, ypac kai esi jau seniai isvaziaves, nu kai kurie dalykai Lietuvoje sokiruoja, o kai ten toje aplinkoje nuolat gyveni, tiesiog pripranti ir tai atrodo norma.

Atsakyti