Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 27, 14:57)
Hmmm...tiek slopes, tiek slept žydą karo metu, kad nuo jo vaikų net prisidarė.
Geri laikai paleistuvystems buvo  tuo metu  biggrin.gif

Kokios paleistuvystės: mano tėvas gimė po karo (1946), diedukas net atsisakė savo tikėjimo , kad su močiute katalikų bažnyčioj susituoktų. Šiukšle tu, kaip ir Lutukė. TYČIOKITĖS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 27 rugpjūčio 2022 - 14:03
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 27, 14:06)
Burba </strong>tu sakei ja matei ar ji ne pietietisku bruozu netycia?

Macius esu tik vieną feisbukinę nuotrauką, nejau i jos puslapi nes ji man ne kiek neidomu buvo...ir yra.
Na kaip atrodo...kiek atsimenu - nibbling plaukai plaukai..kaip...kokiais 90 metu mados, veidas, kauletas...lietuviskas ar ne nepasakysiu bet nera grazuolė tikrai. Boba, kaip boba. Vien žo - eilinė. Milionai tokiu.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 27, 15:01)
Kokios paleistuvystės: mano tėvas gimė po karo (1946), diedukas net atsisakė savo tikėjimo , kad su močiute katalikų bažnyčioj susituoktų. Šiukšle tu, kaip ir Lutukė. TYČIOKITĖS.

Mhhh...tiek slepe, tiek slepe, kol sugulė. Supratom, supratom

Matai, kaip viskas bumerangu sugryzta biggrin.gif . Tu galvojai, kad tik tu gali tyciotis? Galvok is naujo dabar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugpjūčio 2022 - 14:08
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 27, 15:05)
Macius esu tik vieną feisb7kinw n7otrauką, nejau i jos puslapi  nes ji man ne kiek neidomu buvo...ir yra.
Na kaip atrodo...kiek atsimenu - nibbling plaukai  plaukai..kaip...kokiais 90 metu mados, veidas, kauletas...lietuviskas ar ne nepasakysiu  bet nera grazuolė tikrai. Boba, kaip boba. Vien žo - eilinė. Milionai tokiu.
Papildyta:

Mhhh...tiek slepe, tiek slepe, kol sugulė. Supratom, supratom

Nežinočiau tavo psichiatrinės diagnozės, kurią man į AZ parašė, diskutuočiau, dabar eik vaistų gerk, ligone.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 27, 15:05)
Matai, kaip viskas bumerangu sugryzta  biggrin.gif . Tu galvojai, kad tik tu gali tyciotis? Galvok is naujo dabar  4u.gif

Kokiu bumerangu, psichine ligone. Tai tauriausia meilės istorija, kurią aš žinau.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 27, 15:09)
Nežinočiau tavo psichiatrinės diagnozės, kurią man į AZ parašė, diskutuočiau, dabar eik vaistų gerk,  ligone.
Papildyta:

Kokiu bumerangu, psichine ligone. Tai tauriausia meilės istorija, kurią aš žinau.

Tai, kad teletabiu gyvenimas vyksta mamkų az, - niekam ne naujiena biggrin.gif Tiek prisirašot ten, kad paskui pačios nukenciat. Mootė geriausias to pavyzdys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugpjūčio 2022 - 14:28
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 27, 15:22)
Tai, kad teletabiu gyvenimas vyksta mamkų az, - niekam ne naujiena  biggrin.gif  Tiek prisirašot ten, kad paskui pačios nukrnciat. Mootė geriausias to pavyzdys  biggrin.gif

Tu geriausias pavyzdys. Tai papasakok apie savo kuruojamus art projektus? Na, kaip pavyko? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 27, 15:25)
Tu geriausias pavyzdys. Tai papasakok apie savo kuruojamus art projektus? Na, kaip pavyko? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
Tu taip pavydi, kad as nuejau toliau, nei tu, kuri su spec. profesiniu issimokslinimu, kur tu turetum kurti parodas ir jas kuruoti, kad net tuscioje erdveje kraujuoji
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugpjūčio 2022 - 14:33
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 27, 15:30)
biggrin.gif
Tu taip pavydi, kad as nuejau toliau

Psichine ligone, KO man tau pavydėt? Tavo fantazijų, dėl kurių jau ir tavo vyrui gėda ir jis tau liepia nebedirbt, nes nu gėda dėl tokios žmonos. Kur tu nuėjai, iki psichiatrijos klinikos? Tas tai gerai.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 27, 15:30)
biggrin.gif
Tu taip pavydi, kad as nuejau toliau, nei tu,  kuri su spec. profesiniu issimokslinimu, kur tu turetum kurti parodas ir jas kuruoti, kad net tuscioje erdveje kraujuoji

Nelabai suprantu, kodėl AŠ turėčiau kurti parodas ir jas kuruoti - eik gert vaistų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 27 rugpjūčio 2022 - 14:36
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 27, 15:35)
Psichine ligone, KO man tau pavydėt? Tavo fantazijų, dėl kurių jau ir tavo vyrui gėda ir jis tau liepia nebedirbt, nes nu gėda dėl tokios žmonos. Kur tu nuėjai, iki psichiatrijos klinikos? Tas tai gerai.

Jei tau ramiau darosi galvojant, kad tai fantazijos - prašom, galvok, taip, kaip tau norisi. Nu ar man idomu kaip tu galvoji? biggrin.gif Tu mano gyvenimui jokio impact neturi, o kad cia pasidraskai, tai ir as cia nemazai issidirbineju biggrin.gif Galvok, kad fantazijos, savijautai tavo bus geriau 4u.gif

O vis seki varnu temą, lakstai paskui mane, kaip mazas nuskriaustas šunytis biggrin.gif . Isivaizduoji, mano vyras niekada nenorejo, kad as dirbciau. Cia Lietuvoje turbut nepriimta, kad vyrai taip zmonas myletu. Bet ka as cia tave klausiu, tu gi senmergė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugpjūčio 2022 - 14:41
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 27, 15:39)
Jei tau ramiau darosi galvojant, kad tai fantazijos - prašom, galvok, taip, kaip tau norisi. Nu ar man idomu kaip tu galvoji?  biggrin.gif  Tu mano gyvenimui jokio impact neturi, o kad cia pasidraskai, tai ir as cia nemazai issidirbineju  biggrin.gif  Galvok, kad fantazijos, savijautai tavo bus geriau  4u.gif

A jau gyvenimui, ne personažui? Jei neturiu, tai ko atsakinėji.

Burbe, eik gert vaistų, tau akivaizdus paūmėjimas.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 27, 15:41)
A jau gyvenimui, ne personažui? Jei neturiu, tai ko atsakinėji.

Burbe, eik gert vaistų, tau akivaizdus paūmėjimas.

Nesupratai? Nenuostabu.
Paaiskinsi7. Tu tikiesi, kad as patirciau tokius pacius jausmus skqitydama tave, kaip tu patiri. Tau tai yra gyva, dabar, realu. Man, atleisk, tai nera gyva biggrin.gif . Nu ka as padarysiu, kad i gyvenima as nesinesu personažiškų išgyvwnimų biggrin.gif . As ne tu, as skiriu erdves.Tau sunkiau, nes tu nesugebi nubrezti aiskios linijos tarp realybes ir abrakadabra forumų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugpjūčio 2022 - 14:44
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 27, 15:39)
Jei tau ramiau darosi galvojant, kad tai fantazijos - prašom, galvok, taip, kaip tau norisi. Nu ar man idomu kaip tu galvoji?  biggrin.gif  Tu mano gyvenimui jokio impact neturi, o kad cia pasidraskai, tai ir as cia nemazai issidirbineju  biggrin.gif  Galvok, kad fantazijos, savijautai tavo bus geriau  4u.gif
O vis seki varnu temą, lakstai paskui mane, kaip mazas nuskriaustas šunytis  biggrin.gif . Isivaizduoji, mano vyras niekada nenorejo, kad as dirbciau. Cia Lietuvoje turbut nepriimta, kad vyrai taip zmonas myletu. Bet ka as cia tave klausiu, tu gi senmergė  biggrin.gif

Tavo vyrui dėl tavęs gėda, nes kur nueini, ten nesąmonių pridarai. Geriau namie būk.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 08 27, 15:45)
Tavo vyrui dėl tavęs gėda, nes kur nueini, ten nesąmonių pridarai. Geriau namie būk.

Tu pas mumeis mamkų cielkutė, apie vyrus jokio supratimo neturi biggrin.gif
Atsakyti