Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Abejoju ar ji turi ji . 

Turi, simbolinį.

Bet jeigu jai gerai, mums gi galvos neskauda:)

Atsakyti

Paraśė ta, kuri pati pirma karta I uzsieni isskrido budama keturiasdesimties. biggrin.gif
Ar tau pačiai nejuokinga save skaityti? biggrin.gif

Dqr susigalvok, kad 60 ies 😃

Atsakyti

Taip sako moterys neturincios geru vyru.

Bet tu rimtai nemacius normalaus vyro ir normalios seimos, as nieko nesakau, tikrai tokiu mazai, nu bet vis tiek gyvenime viena kita turejai matyti ar bent girdejus?

As nekalbu apie nusizeminima ir vergove kokia, o tarnavima is meiles, kai tarnaujam vaikam, tevam, mylimiem zmonem, pvz paruosiam skanius pietus, padarom arbata, atnesam, padarom masaza, pasirupinam vienas kitu, tai abipusis veiksmas, abu seimoje vienas kitam tarnauja, jei normalus yra santykiai, kaip be to gyventi? Zmogus nori tai daryti is meiles savo artimajam. Nejau tau niekas niekad gyvenime nepatarnavo , nepristume kedes, nepalaike palto, neatidare masinos dureliu, neatnese kavos i lova, vyras nesukale kokiu lentynu, ten kur norejai ir t.t. ?

Tai nereiskia, kad tu to negali pasidaryti pati, na bet tai kam seimoje gyventi, jei vienas del kito nieko apart sekso nedarot ir tai ar rankso nenutruksta netycia darant? :lol:  kazokie uab bendroves santykiai - partneriai, kokie blyn partneriai, jus bizni kuriat, jus vyras ir zmona, o ne partneriai, nebent tavo "vyras", moteriskos gimines 

Čia ne tarnavimas, o elementarus elgesys šeimoje. Paprastas ir savaime suprantamas. 

Atsakyti

Hmmm...tiek slopes, tiek slept žydą karo metu, kad nuo jo vaikų net prisidarė.
Geri laikai paleistuvystems buvo tuo metu biggrin.gif

Tavo aplinka sukosi savo mazuose darbo klases rateliuose nenuostabu kad kitokio gyvenimo nematet.

Degradė.

Atsakyti

Kokios paleistuvystės: mano tėvas gimė po karo (1946), diedukas net atsisakė savo tikėjimo , kad su močiute katalikų bažnyčioj susituoktų. Šiukšle tu, kaip ir Lutukė. TYČIOKITĖS.

Jai gi pikta,kad visa nusipisusi vos spėjo ištekėt už pirmo durniaus. 

Atsakyti

o tu pagrindinė statybininkų brigados makštelė, vaiką pasigavus, ar ne?

Ligą kokią buvo pasigavusi , vos vos gi pastojobir išnešiojo.

Atsakyti

As zinau ka reikia daryt,kad i armija neimtu. B..   reiks amputuot ir netiks 😁

Atsakyti

Čia ne tarnavimas, o elementarus elgesys šeimoje. Paprastas ir savaime suprantamas. 

O tai kaip tu isivaizduoji tarnavima seimoje? :blink:  Ar is esmes tau tik tas zodis nepatinka? Bet gi tarnavias lietuviu kalboje turi ir daug kitu reiksmiu, ne tik tarnavima ponui. Ar del to, kad negimtoji kalba, tau sunku suprasti prasme, ismokai gramatika, zodzius, bet ne kalba?

Atsakyti

Jai gi pikta,kad visa nusipisusi vos spėjo ištekėt už pirmo durniaus. 

jei taip butu buve, kode turetu buti pikta? kaip tik tada dziaugtusi zmogus. :D

o kada ir kaip moteris nusipisa?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 rugpjūčio 2022 - 10:29

Ligą kokią buvo pasigavusi , vos vos gi pastojobir išnešiojo.

Kodel tu vis toki keista issireiskima naudoji vos pastojo? Kaip galima vos pastoti? arba pastoji arba nepastoji. Ka tas vos reiskia? Tipo biski nescia biski ne? :lol:

Ar pati turejai kokiu ligu ir problemu, kad tau taip keistai atrodo?

Atsakyti

As zinau ka reikia daryt,kad i armija neimtu. B..   reiks amputuot ir netiks 😁

tu atsipalaiduok, nesipjaustyk, nepergyvenk su baltais bilietais neima.

dar vienas rusas musu teletabijoje...ale koks sutapimas, kaip teletabis, taip ir ne lietuvis...

Atsakyti

Šiaip tai aš lietuvė, turinti žydų kraujo. Trečdalį. Mano diedukas (tėvo tėvas) buvo Lietuvos žydas, kurio pirmą šeimą (žmoną, keturis vaikus, mažiausiam buvo vieneri, dvi gražuoles seseris, išžudė). Dieduką išgelbėjo mano močiutė lietuvė: taip gimė mano tėvas ir dar keturi vaikai. Mano mama lietuvė. Aš esu lietuvė, lituanistė ir neleisiu tau, apgailėtina Kremliaus rupore, lietuvių kalbą ir kultūrą menkinti (tavo replika: kavokis su savo lietuvių kalba). Tai kremlinė strategija įkalti Lietuvoje pleištą tarp tautų, kurią tu, FB ir SM šavalka, manai, kad realizuosi. Ne, nepavyks.
Papildyta:
Įmanoma: mano aplinkoj, nei šeimos, nei draugų, nei bendradarbių apie jokius "mafukus" apskritai niekas nekalbėjo. Tai ir iki dabar nežinau, kas jie tokie.

:lol: jo as cia rusus ruskiais vadinu ir visaip dergiuosi, kaip gi ne.

Kam tu cia man teisiniesi? visu genai maisyti, tarp zmoniu nera pure breed.

Esme, ka sakiau apie lietuvius, mylincius savo krasta, tu tokia nesi ir tiek, del ko parasiau anoje zinuteje.

O kad kazka maziau girdejai, tai del taves tikrai nesistebiu, nes sakei esi neigali ir seniau is vis prie patalo buvai prikaustyta, tai savaime aisku, niekur nedalyvavai jaunimo gyvenime, retai net is namu iseini ir dabar, tai ka tu zinosi. Vargu ar apie tai rase ziniasklaidoje daug. Nors visgi nezinoti is vis apie mafija, rekteta, grupinius isprievartavimus, tai jau reikia is vis kur urvelyje po akmeniuku gyventi.

Atsakyti