Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 31, 11:00)
Ta [rasme nedirbant? ne, ačiū biggrin.gif</p><p>O jei klaustum, ar norėčiau dirbti nuotoliu visą laiką-taip, manau norėčiau. Dabar dirbu nuotoliu tris dienas per savaitę smile.gif</p><p>PSį darbą ir iš jo mane veža vyras, jauti? smile.gif </p>

tai jis čia vargšas popadinis pas tave? anksčiau keltis dėl tavęs turi? biggrin.gif
Papildyta:
Crocsai grįžta į rusyną
Atsakyti

🤠🤠🤠🤠pagaliau nudvėsė!!!! Šventė atėjo, tikiuosi, ilgai kankinosi šlykštynė!!!! 

Geriau būt tas kitas...dabar

Atsakyti

:D Tratina kada tik nori, man galvos neskauda dėl sexo:D

Gali uzpakali pradet skaudet 😂

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 31, 11:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72988824" data-time="1661931990"><div><p>o va matai, vėl prigauta esi vartotojo įkelta nuotrauka
turbūt ir mielai namie sėdėtum prie kompo ir teliko, džiaugtumeis, jei diedas daugiau parneštų vartotojo įkelta nuotrauka
ir kaip čia išeina? nebe patogioj vietoje gyveni? toli darbas? ar nepatogu su viena mašina šeimoje? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>:D Ta [rasme nedirbant? ne, ačiū biggrin.gif</p><p>O jei klaustum, ar norėčiau dirbti nuotoliu visą laiką-taip, manau norėčiau. Dabar dirbu nuotoliu tris dienas per savaitę smile.gif</p><p>PSį darbą ir iš jo mane veža vyras, jauti? smile.gif </p>

Tai aš, kaip visda, buvau teisi - paliko tave nuotoliniu nes nesvarbi esi.

Tu neigali, kad vyras vezioja ar pinigu neuztenka moteriskai maš8nytei? Rasei, kad islaikymas dvieju masinu brangiai atsiwitu. Pasakyk diedui, kad daugiau nesiruosi jo islaikyri, tqi gal normaliai dirbti prades, kad seima islaikytu vyriškai. Nebent tau patinka, kad viskas ant tavo pečių.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 08 31, 11:07)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72988812" data-time="1661929392">
<div>
<p>Koki "blokeli"?

Blokeliai buvo 1990 metais, tai as atsisedau ir susilitavau schemute, kuri atstatydavo iskraipytus PAL signalus. Filmnet kanale.

Apie 1995 jau buvo naudojama pusiau analogine pusiau skaitmenine D2MAC sistema, tai ten reikejo kisti kortele, tai buvo tokios su mikroshemomis... Kai pasikeicia kodai tai ishimi mikrushke ir suprogramuoji naujus... Dar turiu prisiminimui. Ar tokia smart kortele su laidais kur jungiasi prie kompo, o kompas imituoja...
Po to atsirado skaitmenine apie 2001 su ja kodavimo sistemos ivairios, tai reikedavo dar kodavimo moduli pirkti toki kuris palaiko daug kodavimo budu ir i ji kisdavosi kortele.

Apie 2004 metus jau buvo vos ne viskas nulauzhta. Pasikeisdavo kodai, reikedavo internete surasti nauja ir ivesti.

Baigesi tas balius.
Pradejo kodus keisti kas kelios minutes, atsiradoo kur kas sudetingesnes korteles, jau seni metodai netiko...
Tai asirado korteliu dalijimosi sistema. Kazkas turi korteliu originaliu ir internete paleidzia kodu dalijimosi serverius. Tai aishku jau uzh pinigus aishku labai nebrangiai.
Imtuvas jau turjo buti su procesoriumi ir ten instaliuot reikedavo dekodavimo virtualius modulius ir interneto kodu priemimo moddulius.
Iki kokiu 2016 viskas buvo puiku, bet Sky kompanijai atsibodo ir sugalvojo uzhraukti shi reikala. Ivede korteliu surishima su imtuvu, kas kodus padarydavo atsekamus. Tai yra internete juos paplatinus budavo nesunku nustatyti prenumeratoriu ir jo korta ishjungti.. Tam uzhtekdavo ivesti i kodavima smulku pakeitima.
Ir va matau, kad shita dalyka jau irgi nulauzhe...

Siuo metu nesinaudoju, laiko nera, bet idomu butu pabandyti</p>
</div>
</blockquote>
<p>Mes naudojom toki  <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.balduformule.lt/index.php?/classifieds/item/480-palydovinis-imtuvas-openbox/'>https://www.balduformule.lt/index.php?/classifieds/item/480-palydovinis-imtuvas-openbox/</a></p>
<p>kol zvrbliai galvute ne pralese 😁</p>

Ziauriai sunku ten jums Lietuvojw, kad net televizijos neiperkat
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 31, 10:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72988820" data-time="1661931031"><div><p>na gerai, čia daleiskime norėjai, bet namie uždaryta sėdėti nenorėjai, o sėdėjai, klausei "lyderių", kai tuo tarpu švedai darė kitaip vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>oi bl kad žinotum, kaip man patiko namie D Tik vaikai į mokyklą galėjo eit biggrin.gif </p>

Tai visdelto patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 31, 12:02)

Tu neigali, kad vyras vezioja ar pinigu neuztenka moteriskai maš8nytei? Rasei, kad islaikymas dvieju masinu brangiai atsiwitu. Pasakyk diedui, kad daugiau nesiruosi jo islaikyri, tqi gal normaliai dirbti prades, kad seima islaikytu vyriškai. Nebent tau patinka, kad viskas ant tavo pečių.

Lietuvoje draudimai nebrangus nera mokescio uz kelius...
Galima pasiimti kokia Skoda 1.4 uz 1800 15 metu ir galima naudotis, nuvaziuot kur reikia. Bet gal jau nereikia niekur vaziuot?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 31, 11:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72988778" data-time="1661918736"><div><p>🤠🤠🤠🤠pagaliau nudvėsė!!!! Šventė atėjo, tikiuosi, ilgai kankinosi šlykštynė!!!! </p></div></blockquote><p>Geriau būt tas kitas...dabar</p>

O tu nenoretum nudvėsti kartu su bite ir montekrista?

Montekrista aisku ko draskosi - jos tevas ruskių karininkas, armiją išformavo tuo metu ir ju seima liko ant ledo - išgyvenk kaip nori, tai jiems jis didziausias priesas, o ka tau blogo jis padare? TSRS išformavo? Cia jo klaida buvo?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 08 31, 12:06)
Lietuvoje draudimai nebrangus nera mokescio uz kelius...
Galima pasiimti kokia Skoda 1.4 uz 1800 15 metu ir galima naudotis, nuvaziuot kur reikia. Bet gal jau nereikia niekur vaziuot?

Ko tu cia man atsakineji? Berega papūtal? Montekristai papasakok, kad nera taip brangu tureti savo moteriska mašinytę Lietuvoje, ji gi tiek uzdirba!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 rugpjūčio 2022 - 11:11
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 31, 12:05)

Itariu turi tipishka shudina UK satelitke, kur nieko negali matyti apart tas meshlinas UK programas kur nera ka zhiurt konkreciai (apart Sky Cinema, Discovery ir panashiu mokamu kurios visoje ES tos pacios)

Lietuvoje zmones turi antenu sistemas kur galima ziuret daugybes saliu programas. UK tokiu VIENETAI.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 31, 12:10)

Ko tu cia man atsakineji? Berega papūtal? Montekristai papasakok,

Tau gal rimtai kokia psichine liga? Juk ne asmenines siuntineju

Shitie postai yra visiems o ne tau, nesvarbu ar cituoju burba ar prezidenta.
Atsakyti

O tu nenoretum nudvėsti kartu su bite ir montekrista?

Montekrista aisku ko draskosi - jos tevas ruskių karininkas, armiją išformavo tuo metu ir ju seima liko ant ledo - išgyvenk kaip nori, tai jiems jis didziausias priesas, o ka tau blogo jis padare? TSRS išformavo? Cia jo klaida buvo?
Papildyta:
Ko tu cia man atsakineji? Berega papūtal? Montekristai papasakok, kad nera taip brangu tureti savo moteriska mašinytę Lietuvoje, ji gi tiek uzdirba!!!

Tai sakau, kad geriau dabartinis...to vietoj būtų

Atsakyti

tai jis čia vargšas popadinis pas tave? anksčiau keltis dėl tavęs turi? biggrin.gif
Papildyta:
Crocsai grįžta į rusyną

o kam jam anksčiau keltis už mane? Mes dažniausiai vienodai keliamės :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 31, 12:51)
o kam jam anksčiau keltis už mane? Mes dažniausiai vienodai keliamės smile.gif </p>

tai jei ne tu, ilgiau pamiegotų. Gi dėl tavęs dar turi užvažinėti į tavo darbą, o tai papildomas laikas
Atsakyti

Papildyta:
Papildyta:
Tai visdelto patiko biggrin.gif

Blt nezinojau kad reikia tv pirkt . paaiskink kam ???,jei 10/15kanalu rodo su antena be nieko .ju visu net neziuriu ,o ziuri gal viena ir uzmiegi .

Dar viena,,pislia,,  is uz juru mariu atejus aiskina koki tv turiu ziuret

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 31 rugpjūčio 2022 - 12:00

tai jei ne tu, ilgiau pamiegotų. Gi dėl tavęs dar turi užvažinėti į tavo darbą, o tai papildomas laikas

sexa pamirsai ,vistiek ne 5min😁

Atsakyti