Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

be to iš kur ištraukei, kad mano senoji nepabūna? kad rašiau, kad norėdavo kartu, tai nereiškia, kad nepabūna visai. Tu vis kažkaip ne taip supranti
Atsakyti

be to iš kur ištraukei, kad mano senoji nepabūna? kad rašiau, kad norėdavo kartu, tai nereiškia, kad nepabūna visai. Tu vis kažkaip ne taip supranti

tai kaukdavo gi. lodavo viena?

Žo, šuo turi mokėti būti vienas. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 31, 16:33)
<p>Pratinti prie palikimo namie be abejo reikėjo. Tai darbas.</p><p>Nesitempsi gi šuns į vestuves kokias, pas gydytojus ar į gimtadienius visus. </p>

pilnai į vestuves ar gimtadienius
nesilankom tokiuose, kur nusigeria, nusišliurina ar pan. ar kur tik viena patalpa. Gi paimi ir uždarai kuriam laikui, po to išleidi, pasėdi kartu. Jokios problemos. Bendrauk su žmonėmis, kurie myli gyvūnus ir nebus bėdų.
Atsakyti

pilnai į vestuves ar gimtadienius
nesilankom tokiuose, kur nusigeria, nusišliurina ar pan. ar kur tik viena patalpa. Gi paimi ir uždarai kuriam laikui, po to išleidi, pasėdi kartu. Jokios problemos. Bendrauk su žmonėmis, kurie myli gyvūnus ir nebus bėdų.

Kur uždarai? Taip ir matau, kaip visi susitempiam savo šunis ir Verkių dvare šokiai pokiai :D

Yra vietų, kur gali su šunimis, yra kur ne. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 31, 16:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72988916" data-time="1661953016"><div><p>be to iš kur ištraukei, kad mano senoji nepabūna? kad rašiau, kad norėdavo kartu, tai nereiškia, kad nepabūna visai. Tu vis kažkaip ne taip supranti</p></div></blockquote><p>tai kaukdavo gi. lodavo viena?</p><p>Žo, šuo turi mokėti būti vienas. </p><p></p>

nu ne, kaimynai niekada to nesakė, kad kaukia
o kad paloja, kol duris rakini ir kol nutolsti, tai kas čia tokio? mano visi šunys lojantys, aš tokius labai mėgstu. Liūdėčiau su šuniu tyleniu. Mano mažoji kaip sargauja, labai gražiai loja, koks balsiukas wub.gif Dar abi loja prieš maistą, rėkia: greičiau sukis, motin ar tėvai biggrin.gif nu gi žavu, ne žuvys ar vėžliai, kad tylūs būtų
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 31, 16:42)
Kur uždarai? Taip ir matau, kaip visi susitempiam savo šunis ir Verkių dvare šokiai pokiai biggrin.gif</p><p>Yra vietų, kur gali su šunimis, yra kur ne. </p>

aš bendrauju su kitokio lygio žmonėmis, pas mus rokava chebra, meniška, tai jokių dvarų nebūna biggrin.gif paprastos sodybos, man gi nereikia čia meluoti ir laužti kažko iš savęs biggrin.gif
Atsakyti

a, supratau.

Neduočiau šuniui ėst kol nenurimtų. Mokai ydingo elgesio-išsireikalauti iš tavęs tai ko nori lojimu.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 31, 12:10)
O tu nenoretum nudvėsti kartu su bite ir montekrista?
Ko tu cia man atsakineji? Berega papūtal? Montekristai papasakok, kad nera taip brangu tureti savo moteriska mašinytę Lietuvoje, ji gi tiek uzdirba!!!

o kam jai masina, sake gi teisiu neturi, reik pirma teises issilaikyti, bet gal yra pirezastis, kodel ju negali tureti. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 31, 12:10)
Montekrista aisku ko draskosi - jos tevas ruskių karininkas, armiją išformavo tuo metu ir ju seima liko ant ledo - išgyvenk kaip nori, tai jiems jis didziausias priesas, o ka tau blogo jis padare? TSRS išformavo? Cia jo klaida buvo?

nu jo tu teisi, kiek jos cia vis draskosi, kad per mazai pirevartos dar, del to ir nekencia Gorbaciovo, kad jis taip vadzias visas paleido, Vokietijai leido susiveinyti, taryu sajunga isparceliavo, isarde, atdave vakaram didziaja dali...sakau jos iki kaulu smegenu komunistes su kgb prieskoniu... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 08 31, 16:31)
o tai ką tu siūlai? tyčia palikinėti? biggrin.gif neimti į darbą jei galiu, neimti į lauką jei galiu? absurdas

ji vaikus jau nuo metuku kazkur palikinejo kitiem, ka tu jos apie sunis klausi... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 rugpjūčio 2022 - 17:14

O, jau ir vaikus palikinėjau kažkur nuo metukų 😅😅😅

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 08 31, 12:18)
Itariu turi tipishka shudina UK satelitke, kur nieko negali matyti apart tas meshlinas UK programas kur nera ka zhiurt konkreciai (apart Sky Cinema, Discovery ir panashiu mokamu kurios visoje ES tos pacios)

Lietuvoje zmones turi antenu sistemas kur galima ziuret daugybes saliu programas. UK tokiu VIENETAI.
Papildyta:
Tau gal rimtai kokia psichine liga? Juk ne asmenines siuntineju

Shitie postai yra visiems o ne tau, nesvarbu ar cituoju burba ar prezidenta.

Tu isvis viska blogai itari. Tau kas nors su sveikata negerai?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 31, 18:28)
<p>O, jau ir vaikus palikinėjau kažkur nuo metukų 😅😅😅</p>

Tu systrai antra vaika dar papinį atidavei. I darba po keliu menesiu isejei po gimdymo. Ar ir vel teletabėms tada makaronus kabinejai ant ausų? biggrin.gif
Tu teletabes durnelėmis laikai juodai biggrin.gif , sitaip jas durninti ne kiekvienas sugebetu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 rugpjūčio 2022 - 17:38
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 31, 17:04)
<p>a, supratau.</p><p>Neduočiau šuniui ėst kol nenurimtų. Mokai ydingo elgesio-išsireikalauti iš tavęs tai ko nori lojimu.</p>

koks absurdas, aš juos įsigijau, kad laimingi būtų, išreikštų save, savo emocijas, o ne kažkokie robotai būtų smile.gif
Atsakyti

koks absurdas, aš juos įsigijau, kad laimingi būtų, išreikštų save, savo emocijas, o ne kažkokie robotai būtų smile.gif

Taigi šunys, o ne vaikai....

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 31, 18:28)
<p>O, jau ir vaikus palikinėjau kažkur nuo metukų 😅😅😅</p>

tai melavai, kai sakei kad kazkuri 9 menesiu kita lyg 1.5 metu palikai auklem?
tai nuo kada, koks bus naujas variantas? bigsmile.gif
Atsakyti