Tu dar karta paskaityk atidziai ka Amadeja raso, tu jai tarsi pritari, paskui papriestarauji.
Kaip manai, tevai, kuriu vaikai nukentejo nuo pedofilu, pasitiekjo tais giminaiciais, ar mane, kad jie pedofilai ir vis tiek paliko vaikus su jais?
tuo ir dėtas, kad ji trankosi naktimis, paromis ir pati rašė, kad ne kelias minutes su broliu būna didysis
tai aišku ne visur, kai kurie nauji namai totalus baisumas ir brokas, labai mažyčiai, su 'balkonais', į kuriuos net išeiti praktiškai negali. Ten net ne balkonai, o tiesiog kaip apsauginės grotelės. Na dabar žinosim kur gyveniTokiuose aišku močiutėlės netilps. Tik į didesnius būna žmonės senus tėvus pasiima
Mitas tai. Nereik pirkt buto kur nereik. Yra puikių statytoju ir gražių kokybiškų kvartalų.
? Ty nauji butai yra tik su terasytėm arba balkonais, į kuriuos neįmanoma išeit? ![]()
Mūsų balkonas pėvėzė tęsiasi per mūsų miegamąjį ir svetainę. Tai nežinau, čia jau "skaitos" galima išeit ar ne?
O nuo kada draudžiama paleist šunis miškuose ir regioniniuose parkuose?
Tu dar karta paskaityk atidziai ka Amadeja raso, tu jai tarsi pritari, paskui papriestarauji.Matai, mūsų šeimose ir artimoj aplinkoj nėra tokių žmonių, o ir vaikai ne kūdikiai gi. Nežinau...Kaip reiktų gyvent pasaulyje manant, kad visur tik visokie blogiai???Ji gi raso, kad nuo savu ,ne nuo svetimu nukencia vaikai, butent nuo broliu seseru , pusbroliu ir t.t. Kaip manai, tevai, kuriu vaikai nukentejo nuo pedofilu, pasitiekjo tais giminaiciais, ar mane, kad jie pedofilai ir vis tiek paliko vaikus su jais?
aha, kur gi ne, net be mini terasėlių?
čia tik jums, šliuchytėms vietinėms, tenkina prasti namai
"gerovės konsultantai" pasamdyti konservatnykų jums taip įteigė, kad jūsų prasti namai yra gėrių gėris, nes vat Afrikoj vaikai badauja
yra terasos, bet pirmuose butuose, kur virš garažų, ir didelės, ir priešpaskutiniuose.
jei tu bent iš tolo būtumei mačiusi įvairių Vilniaus daugiabučių, tai nerašytum tokių nesąmonių
tu žinotum, kad yra visokių variantų ir pletkų bobutės tikrai ras sau vietą. Ir nerasi tu fiziškai tokio rajono, kuriame bent viena tokia babulka negyvens prie savų vaikų ar net pati atskirai. Nebent tas rajonas, tai vienas daugiabutis kažkokiam varlyne, kur daugiau net nebestato niekas.
Aš tau įkėliau būtent tavo minėto parko draudžiantį ženklą. Bet tau nedašunta. Matomai tu nė profkės nebaigei, išmetė vargšę
Aš nežinau, ką čia bandai įrodyt, bet tas, kas gyvena naujam rajone, mato kasdien, kad senjorų ten mažai, labai, palyginti su kokia Šeškine ar Žirmūnais (senaisiais).
Išmetė išmetė, pasiguosk ![]()