Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

mažai nelygu visai nėra
bet kad tą suprastum, reikia būti pasimokius normalioje mokykloje mirksiukas.gif

oi čias su lerva padiskutuok, jai gi visi reiškia beveik niekas :D 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 12, 15:57)
Matai, mūsų šeimose ir artimoj aplinkoj nėra tokių žmonių, o ir vaikai ne kūdikiai gi. Nežinau...Kaip reiktų gyvent pasaulyje manant, kad visur tik visokie blogiai???

Tai visi taip mano, kol vaikai nenukecia, ar kas mano, kad oi tas dede pedofilas, bet ai paliksiu as jam vaika? kol neisaiskeja tokie baisus dalykai, tol niekas ir nezino.

zinoma pasitiki artimaisiais kitaip ir but negali, manyt kad visi potencialus pedofilai nuokat biski kuku nuvaizuotum. Bet visgi atsarga gedos nedaro, ne del pedofilijs del dau kitu priezasciu as nepalikinejau vaiku su kitais.
pvz buvau palikus draugei vaika 10 min gal max, masinoj, buvo karsta,tai palikau uzkurta masina prie parduotuves, su ijungtu kondicionierium ir sakau greit nubegsiu apsipirkt, na kad nereiktu ten to kudikio visur tampyti. Ir ka ateinu kondiske sugedus, drauge mano lauke stovi sako masinoj karsta, o vaikas masinoje, langai uzdaryti blink.gif tai gerai, kad tik kelias minutes trukau, o jei ilgiau, vaikas galejo gi silmumos smugi gauti ar net ir mirti, o buvo tada visai maziukas keliu savaiciu. Taigi, ne mama ar tetis, nebutinai susiorientuos teisingai situacijoje ir ne is blogos valios gi. Taigi kaip sakoma daverei no praverei, cia visose sritys gyvenimo tinka.
Atsakyti

Tai visi taip mano, kol vaikai nenukecia, ar kas mano, kad oi tas dede pedofilas, bet ai paliksiu as jam vaika? kol neisaiskeja tokie baisus dalykai, tol niekas ir nezino.

zinoma pasitiki artimaisiais kitaip ir but negali, manyt kad visi potencialus pedofilai nuokat biski kuku nuvaizuotum. Bet visgi atsarga gedos nedaro, ne del pedofilijs del dau kitu priezasciu as nepalikinejau vaiku su kitais.
pvz buvau palikus draugei vaika 10 min gal max, masinoj, buvo karsta,tai palikau uzkurta masina prie parduotuves, su ijungtu kondicionierium ir sakau greit nubegsiu apsipirkt, na kad nereiktu ten to kudikio visur tampyti. Ir ka ateinu kondiske sugedus, drauge mano lauke stovi sako masinoj karsta, o vaikas masinoje, langai uzdaryti blink.giftai gerai, kad tik kelias minutes trukau, o jei ilgiau, vaikas galejo gi silmumos smugi gauti ar net ir mirti, o buvo tada visai maziukas keliu savaiciu. Taigi, ne mama ar tetis, nebutinai susiorientuos teisingai situacijoje ir ne is blogos valios gi. Taigi kaip sakoma daverei no praverei, cia visose sritys gyvenimo tinka.

opa, geras drauges turi....

Atsakyti

Kaip gražiai visur topinambai žydi jau 🥰

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 12, 16:11)
<p>Kaip gražiai visur topinambai žydi jau 🥰</p>

Tai parodysi trečią koją is mandavoškinės džakuzės, pasakore? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 rugsėjo 2022 - 15:13

Kaip gražiai visur topinambai žydi jau 🥰

Pasisodinau levandų krūmų, gal augs, sakau :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 09 12, 16:08)
opa, geras drauges turi....</p>

Drauge kaip drauge, pati tuo metu vaiku neturejo, nesusiorientavo gretai, aisku, gal buciau ilgiau uztruksiu, butu paskambinusi man, sako galvojau, ka cia daryti. Bet man buvo pamoka, kad nepalikt vaiku su kitais zmonem. Va tetis mano labia gerai orientavosi ir zinojo ir kaip verkianti nuraminti ir kaip priziureti. wub.gif

Ir siaip kiek stebejau zmones kaip elgiasi su vaikais, tai is tikro labai mazai kas orientuojasi Lietuvoje is vis kaip normaliai tuos vaikus auginti, toks mustro kultas, sedek, tylek to negalima, nieko negalima, i vaika izurima kaip i kokia nasta, trukdi ir tai nuo nestumo jau gridi is visur...

Cia kitaip tiek darzeliuose, tiek mokykloje, tiek bureliuose, tiek bendrai visuomeneje, cia pilna tu vaiku ir jie nemustruojami taip, nors iznoma visko pasitaiko, sneku apie bendrau dazniau pasitaikancius atvejus.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 12, 16:11)
<p>Kaip gražiai visur topinambai žydi jau 🥰</p>

pas mane nezydi dar verysad.gif
Atsakyti

Drauge kaip drauge, pati tuo metu vaiku neturejo, nesusiorientavo gretai, aisku, gal buciau ilgiau uztruksiu, butu paskambinusi man, sako galvojau, ka cia daryti. Bet man buvo pamoka, kad nepalikt vaiku su kitais zmonem. Va tetis mano labia gerai orientavosi ir zinojo ir kaip verkianti nuraminti ir kaip priziureti. wub.gif

Ir siaip kiek stebejau zmones kaip elgiasi su vaikais, tai is tikro labai mazai kas orientuojasi Lietuvoje is vis kaip normaliai tuos vaikus auginti, toks mustro kultas, sedek, tylek to negalima, nieko negalima, i vaika izurima kaip i kokia nasta, trukdi ir tai nuo nestumo jau gridi is visur...

Cia kitaip tiek darzeliuose, tiek mokykloje, tiek bureliuose, tiek bendrai visuomeneje, cia pilna tu vaiku ir jie nemustruojami taip, nors iznoma visko pasitaiko, sneku apie bendrau dazniau pasitaikancius atvejus.
Papildyta:
pas mane nezydi dar verysad.gif

primink, kiek metelių nebuvai LT? :)

Atsakyti

Burba, ft yra, bet tikrai nedėsiu:)))

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 12, 16:16)

Nu nepasakyciau. Vakar buvome koncerte, skirtame pamineti Karalienę. Ka tik atvaziave 8s Lietuvos tevai tiesiog varu vqrė savo vaikus šokti prie scenes. Pinigais apdqlino. O tie vaikai kaip pajacai atrode bestrakinedami paminejimo koncerte. Jokio supratimo apie europine kultura. Vyrui pasakiau, kad tai pirmas ir paskutinis kartas kada mes su jais iseiname I zmones. Gėda
Atsakyti

Nu nepasakyciau. Vakar buvome koncerte, skirtame pamineti Karalienę. Ka tik atvaziave 8s Lietuvos tevai tiesiog varu vqrė savo vaikus šokti prie scenes. Pinigais apdqlino. O tie vaikai kaip pajacai atrode bestrakinedami paminejimo koncerte. Jokio supratimo apie europine kultura. Vyrui pasakiau, kad tai pirmas ir paskutinis kartas kada mes su jais iseiname I zmones. Gėda

matyt, toks jūsų socialinis burbulas. Kokie jūs, tokie draugai, ko čia stebėtis?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 09 12, 16:13)
</blockquote><p>Pasisodinau levandų krūmų, gal augs, sakau biggrin.gif </p>

nesamoj terasėlėj prie nenaujo namo? biggrin.gif
Atsakyti