Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 12, 18:12)
oi patikek pakankamai...nors bunda bunda jau zmones, mato, kad viska stik zaidimas tu turtinguju.

Gerai jie cia nugrežė žmonių pinigų. Jau gaunasi pattern - tik zmones daugiau pasitaupo pinigu bankuose, kaip ateina 'krizė' ir saskaitos zmoniu istustinamos.

Ot reketas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 12, 18:16)
Gerai jie cia nugrežė žmonių pinigų. Jau gaunasi pattern - tik zmones daugiau pasitaupo pinigu bankuose, kaip ateina 'krizė' ir saskaitos zmoniu istustinamos.

Ot reketas.

jo milijardieriai ir toliau lobsta, o eiliniai skursta.... unsure.gif o teletabiai rekauja slava ukraine...
Atsakyti

NX ta pica ,geriau papasakok ka jus ten daret  :D​ 

Gėrėm, džekuzinomės, kalbėjom, seksavom, kašį žiūrėjom džekuzėj ir po to miegojom trise, na, tiksliau vyras lūžo, o aš suo tuo kitu pusę nakties prapliurpiau, kitą pusę mane paglostė 🥰  su miegojom pertraukėlėm 😂 

Dar kažką? 😋

Atsakyti

Rusai nebutu rusai sukure komedija apie sankcijas lotuliukas.gif
Бедный олигарх | Трейлер сериала | PREMIER

lotuliukas.gifoi, tai jus per kelis metelius zmones pakeitet? lotuliukas.gifnu ka tu cia juokini dabar?

Papildyta:
tai ta ir sakau. keistas lietuviu santykis su vaikais. Ne visu tikrai daug jau kazka supranta ir kitaip aukleja, bet Lietuvoje bent ta bendra atmosfera tikrai toksine vaikam.

Tikrai ne ;)

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 12, 18:11)
Nejau tiek teletabių pasaulyje?

taip, tikrai tiek, todėl pasaulis taip ir eina žemyn

Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 12, 18:46)
Gėrėm, džekuzinomės, kalbėjom, seksavom, kašį žiūrėjom džekuzėj ir po to miegojom trise, na, tiksliau vyras lūžo, o aš suo tuo kitu pusę nakties prapliurpiau, kitą pusę mane paglostė 🥰  su miegojom pertraukėlėm 😂 </p><p></p><p>Dar kažką? 😋</p><p></p>

nu ir diedas tavo triapka, vargšė tu vargšė 4u.gif
Atsakyti

Bet tai kaip gera buvo 🤣

Tikrai vargšė 🤣

Atsakyti

Gėrėm, džekuzinomės, kalbėjom, seksavom, kašį žiūrėjom džekuzėj ir po to miegojom trise, na, tiksliau vyras lūžo, o aš suo tuo kitu pusę nakties prapliurpiau, kitą pusę mane paglostė 🥰  su miegojom pertraukėlėm 😂 

Dar kažką? 😋

Tavo vyras su homoseksualiais potraukiais?

Atsakyti

Tikrai ne ;)

Kas ne? 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 12, 19:19)
<p>Bet tai kaip gera buvo 🤣</p><p></p><p>Tikrai vargšė 🤣</p>

nu tai taip, nes pagaliau patenkino kažkas kitas tave, kol tavo nieko negebantis triapka parpė biggrin.gif
Atsakyti

Tavo vyras su homoseksualiais potraukiais?

Absoliučiai be, visai hetero

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 12, 18:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="markovka" data-cid="72991365" data-time="1662992255"><div><p>NX ta pica ,geriau papasakok ka jus ten daret  biggrin.gif​ </p></div></blockquote><p>Gėrėm, džekuzinomės, kalbėjom, seksavom, kašį žiūrėjom džekuzėj ir po to miegojom trise, na, tiksliau vyras lūžo, o aš suo tuo kitu pusę nakties prapliurpiau, kitą pusę mane paglostė 🥰  su miegojom pertraukėlėm 😂 </p><p></p><p>Dar kažką? 😋</p><p></p>

fui kaip šlykštu
Atsakyti

Absoliučiai be, visai hetero

You both in denial  :rolleyes: joks vyras be tokių poreikių neimtų antro vyro į lovą su savo žmona.  :mirksiukas:​ 

Atsakyti