QUOTE(Maja Di @ 2022 09 12, 21:28)
Prie ko čia tolerancija. dėl manęs tai lai žmonės daro ką nori savo lovoj. Ne visi vienodi, man pvz tai šlykštu. Tas pats jei man šlykštu būtų austrės ar midijos, kai kiti žmonės jas dievima. Kokia dar tolerancija, gal tu nežinai ką tas žodis reiškia? Aš gi nesikolioju, nesakau, kad reikia juos uškastruot, pakart ar pan.
O tai kas is cia esanciu ką siūlo karti ar kastruoti? Tau su galva viskas gerai?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 12, 21:13)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="markovka" data-cid="72991427" data-time="1663005468"> O tu draugei leidi uzlipt ant savo vyro?</blockquote> Apriboju pasakojimą tuo kašio vakaru 😉
Tu I vyro gerimus kazka ulasini, kad jis lūžtu anksti vakare ir pramiegotu iki ryto, kai tu salia jo krušiesi su kitais?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 12, 19:29)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72991399" data-time="1662997614"><div><p>Gėrėm, džekuzinomės, kalbėjom, seksavom, kašį žiūrėjom džekuzėj ir po to miegojom trise, na, tiksliau vyras lūžo, o aš suo tuo kitu pusę nakties prapliurpiau, kitą pusę mane paglostė 🥰 su miegojom pertraukėlėm 😂 </p><p></p><p>Dar kažką? 😋</p></div></blockquote><p>Tavo vyras su homoseksualiais potraukiais?</p>
Hmmm...man keistai nuskambejo jos pasakojimas, kad vyras luzo taip, kad iki ryro neatsikele. Be migdomuju cia nebuvo apsieita. O ir tas trecias, greiciausiai, buvo tik vyro paprastas draugas, jis tik ja isdulkino, kai amadeja specialiai vyrą užmigdė. Garantuoju abu nekaltomis akytemis mirksejo pries vyra ryte