Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 12, 22:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72991447" data-time="1663010200"><div><p>A jau nes8krušot? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Vyrui miegant tikrai ne. O ir, nepatikėsi gal, bet nesu namie migdomųjų turėjus. Turiu tik melatonino, nes kartais man nesimiega....o papliurpt su kuo šalia nėra 😅</p>

"aš suo tuo kitu pusę nakties prapliurpiau, kitą pusę mane paglostė 🥰 su miegojom pertraukėlėm"

Cia as rasiau ar tu? Uzmirsti ka meluoji? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

100 kartu geriau frigidishka nei nimfomanke

Abu atvejai yea ligos ir kraštutiniai abu negerai. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 12, 22:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72991454" data-time="1663011016"><div><p>Gal cia jos name dzakuze bet ji skonio neturi, tai sienas geltonai isdaze vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka, tik geda buvo prisipazinri, todel parase, kad cia konspiracinis butas vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
O tai kas ten tada ja gloste tarp pamiegojimų? Dar vienas? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ne nemanau.</p><p></p><p>Tai tas kitas ir glostė. Ai lai daro jie ką nori, nepakeisi gi, svarbu kad ne prie vaikų, kad išeina iš namų. </p>

Bet kaip ji keicia savo raštus greitai biggrin.gif chytra durnė
Atsakyti

Vėlgi...žiūrint kokia aplinka. Manojoj vaikai mylimi ir kartais (gal) net perdaug palepinti :))
Taigisakiau, kad ŽINOMA yra gerų atskirų šeimų, šneku apie vyraujančią kultūra ir praktika bendrai šalyje vaikų atžvilgiu, tu kitur negyvenai, tai neturi su kuo lyginti. Pagyvenus kitur labai pasijaučia. Tie kurie vaikus muša ir baudžia irgi sako, kad myli vaikus, tu pati gi sakei kad tavo ex smurtauja savo šeimoje. To smurto tikrai labai daug nuo namų, darželių, mokyklų, net gatvėse ir parduotuvėse. Net čia jei išgirstu kad kas vaiką tramdo tai buna ar lietuviai ar lenkai arba afrikiečiai. Airiai dažniausiai labai graziai šneka su vaikais. Ir vel nepulkit į pavienius atvejus, visko visur būna, šneku apie didžiąją dalį ir tendencija. Pvz vienas mokytojas vaikų pradinėje vis kartais užšaukdavo ant vaikų, ji kitais metais atleido. Cia to netoleruoja. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 rugsėjo 2022 - 21:57
Kas cia lepina vaikus? Amadeja? Vesdama vaika pas teva psichopatą tam kad vaikas paskui papasakotu kaip buves diedas gycena?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 12, 22:55)
Taigisakiau, kad ŽINOMA yra gerų atskirų šeimų, šneku apie vyraujančią kultūra ir praktika bendrai šalyje vaikų atžvilgiu, tu kitur negyvenai, tai neturi su kuo lyginti. Pagyvenus kitur labai pasijaučia. Tie kurie vaikus muša ir baudžia irgi sako, kad myli vaikus, tu pati gi sakei kad tavo ex smurtauja savo šeimoje. To smurto tikrai labai daug nuo namų, darželių, mokyklų, net gatvėse ir parduotuvėse. Net čia jei išgirstu kad kas vaiką tramdo tai buna ar lietuviai ar lenkai arba afrikiečiai. Airiai dažniausiai labai graziai šneka su vaikais. Ir vel nepulkit į pavienius atvejus, visko visur būna, šneku apie didžiąją dalį ir tendencija. Pvz vienas mokytojas vaikų pradinėje vis kartais užšaukdavo ant vaikų, ji kitais metais atleido. Cia to netoleruoja. 

Nu grynai apie savo ginamą Krupčinskienę, ar kaip ji ten.... Taip yra tokių motinų, motinos vardo nevertų. Bet tokių visur yra... Neatsimenu kada paskutinį kartą ką nors girdėjau šaukiant ant vaiko.
Papildyta:
gal ten airėn tokie lietuvai suvažiavo beklykiantys ant vaikų....
Atsakyti

"aš suo tuo kitu pusę nakties prapliurpiau, kitą pusę mane paglostė 🥰 su miegojom pertraukėlėm"

Cia as rasiau ar tu? Uzmirsti ka meluoji? biggrin.gifbiggrin.gif

Nu tai tiesiog glostė. Labai įstrigo tai :)

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 09 12, 23:03)
Nu grynai apie savo ginamą Krupčinskienę, ar kaip ji ten.... Taip yra tokių motinų, motinos vardo nevertų. Bet tokių visur yra...  Neatsimenu kada paskutinį kartą ką nors girdėjau šaukiant ant vaiko.
Papildyta:
gal ten airėn tokie lietuvai suvažiavo beklykiantys ant vaikų....

šiaip man vaikai ne itin rūpi, bet net aš negalėjau nepastebėti vasarą prie jūros vaizdelio: mergaitė ryškiai pavargus, rėkia, nenori eiti, o eiti reikia eiti per kopas į kalniuką link namuko turbūt, o karšta smarkiai... o motka rėkia ir tampo vaiką. Rusiškai... Pagalvojau, kad gal ukrainietė kokia nukentėjusi, nervų nebeturinti. Vaiko gaila, bet galvoju, kai veiksmas LT ir žinau tarnybų ir teismų darbus, tai liksiu kalta, jei nufilmuosiu. Padarys mane piktavale beširde skundike, o jei ten ukrainiečiai, tai juos į padebesius iškels kokie jie vargšai nuskriausti. gal dar iš manęs priteis jų naudai. Tai tiek to galvoju...
Atsakyti

Kas cia lepina vaikus? Amadeja? Vesdama vaika pas teva psichopatą tam kad vaikas paskui papasakotu kaip buves diedas gycena?

Aš ką visa Lietuva??? Myli tuos vaikus žmonės, gerbia ir neskriaudžia mano aplinkoj. 

Atsakyti

Manau vaikus reik panešti iki kol paneši ar bent apsikabinti ir nuraminti. Mažo aš nebepanešu, bet vyras nešioja 🥰

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 12, 23:14)
<p>Manau vaikus reik panešti iki kol paneši ar bent apsikabinti ir nuraminti. Mažo aš nebepanešu, bet vyras nešioja 🥰</p>

Tai taip, reikia gi proto turėti eiti be nieko prie jūros karštą dieną. Nepamačiau, kad neštųsi palapinę ar kažką tokio. Mes dėl šunų visada nešamės, statom, tai jie kaifuoja pliaže, net maudytis praktiškai nereikia, nes ne per karšta jiems. O čia dėl vaiko nesistengia. Svarbu pati pinda išvertus pagulės.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 12, 22:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72991454" data-time="1663011016"><div><p>Gal cia jos name dzakuze bet ji skonio neturi, tai sienas geltonai isdaze vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka, tik geda buvo prisipazinri, todel parase, kad cia konspiracinis butas vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
O tai kas ten tada ja gloste tarp pamiegojimų? Dar vienas? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ne nemanau.</p><p></p><p>Tai tas kitas ir glostė. Ai lai daro jie ką nori, nepakeisi gi, svarbu kad ne prie vaikų, kad išeina iš namų. </p>

Ash skaiciau kad motinos dabar su suneliais ishdykauja... Net buvo LT spaudoje straipsnis toks bandantis propoguot priesh 10 metu koki.
Atsakyti