Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 09 14, 17:08)

Pvz. labai skiriasi Liūtės ir Mergelės moterys. Gana nesunku būna daugeliu atveju atskirti kuri yra kuri.

Mergelė gerai pažįstu.. religinga, turinti tvirtą moralinę prigimt,į nekalbi, rami, nesiseka su vyrais. Šiaip šauni moteris.
Atsakyti
Nei žuvys, nei vėžys nei šaulys, aš žemės ženklas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 09 14, 17:17)
Mergelė gerai pažįstu.. religinga, turinti tvirtą moralinę prigimt,į nekalbi, rami, nesiseka su vyrais. Šiaip šauni moteris.

Aš skorpionų labai daug pažįstu, visi skirtingi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 14, 17:12)
Aš nespėju. Aš pagal gimimo duomenis sudarau brėžinį ir jį analizuoju. Tai ne spėjimo reikalas.

Uarda, ko kabiniesi, gi nieko apie tai nerauki. Nepriimtina tau tai - ir gerai. Aš čia prie ko. Šioj temoj aš apie astrologiją apskritai n metų nekalbėjau.

Ir - nekalbėsiu. Tai paskutinis mano astropostas. Nepaisant to, ką prirašysit.

Man čia politika įdomiau.

Aišku 😆
O kur studijuoti? Gal kas norėtų raukti. 😂
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 09 14, 17:20)
Nei žuvys, nei vėžys nei šaulys, aš žemės ženklas ax.gif
Papildyta:

Jautis?
Mano draugė geriausia jautis
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 09 14, 17:17)

aš kiek jų žinau artimai, tai man jos turi vienodo: tam tikrą lėtumą, smulkumą tam tikrą kūne, tik joms būdingą kažkokį tarsi "savęs pačių pasikėlimą"
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 09 14, 17:20)

aš kiek jų žinau, tai moterys turi tam tikrą "katiniškumą", lankstumą smile.gif

Dvynius vyrus pastebiu kaip labai bandančius uždominuoti moteris.

Gali būti, kad skirtingiems ženklams skirtingai atrodo. Mes iš savo pozicijų vertiname tikriausiai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 09 14, 17:24)
aš kiek jų žinau artimai, tai man jos turi vienodo: tam tikrą lėtumą, smulkumą tam tikrą kūne, tik joms būdingą kažkokį tarsi "savęs pačių pasikėlimą"

Lėta, taip. turi antsvorio. Ne, visiškai paprasta moteris, Nejaučiu iš jos puses "pasikelimo"
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 09 14, 17:27)

Pažįstu lb artimai. Labiau moteris uzdominavusi ir riebiai taip.Vyras po sluota.
Atsakyti
Uarda, ne, ne jautis biggrin.gif
QUOTE(Monteverte @ 2022 09 14, 17:27)

Va dvynius ir aš iš tolo užuodžiu... antipatiją jaučiu jiems ir iš tikrųjų, jei antipatiją pajuntu, žinok dvynys blink.gif .Taip norėjau, kad sūnus paskubėtų truputi ir jautis būtų, bet ne.... Na antipatijos dar nėra biggrin.gif . Ir draugę vieną dvynį tyriu, kuri labai geras žmogus, bet ji beveik vėžys, tai va kol kas dvi išimtis dvynių žinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 09 14, 17:31)
visiškai paprasta moteris, Nejaučiu iš jos puses "pasikelimo"

Jis įvairus gali būti. Gali tik tam tikrose situacijose pasijausti, su artimesniais gal, kurių neprisibijo. Aš vieną irgi žinau a la vargšiukę, visų užduchintą ir skriaustą ne va tai. Bet buvo situacija, kad taip save iškėlė kaip koks Liūtas neiškeltų biggrin.gif Tokia tyli kiaulė gilią šaknį knisanti biggrin.gif
Atsakyti

Ir išvis, aš mnežinau ar įmanoma kažką padaryti, kai karta iš kartos smegenai buvo plaunami... Genuose pas juos gal ta didi Rusija. Žmonių. Eilinių. Daugumos.

Vodka plauna , tiksliau zudo smegenus.Tai ko is ju noret ,kad jie patys mastytu daugiau. 

Atsakyti

O kaip atskirti, kurie intelektualūs, o kurie eiliniai zombiukai? Oro uoste? Niekaip....

Pagal apranga ,dabar tikrina dar telefono turini .Nezinau ar pasirinktinai ar kaip ten .

Atsakyti

„Jie išėjo pro lagerio vartus, tačiau ką jie ėmė statyti? Jie ėmė statyti naują lagerį. Kito suvokimo jie neturi“, – sako Nobelio premijos laureatė Svetlana Aleksijevič, bandydama atsakyti į klausimą, kodėl tiek daug žmonių Rusijoje palaiko Vladimirą Putiną.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1930662?copied

Ji  taikli kaip visada. Tokia jau ta tauta-vergai.

Pries Putina ,ten buvo burdakas .Jis atejo zmones: pradejo uzdirbti,tvarka atsirado ,neliko banditu.Cia is pasakojimu ,ka girdejau is su aukstuoju issilavinima turinciu.Tuo paciu metu, jis juos uzliuliavo- su savo meile> jam.

Dar vienas dalykas,kariauja tai tie kaimieciai,ciukciai,ir t.t   is maskvos neima ,kad nebutu neramumu.Ten per tiek karu,sistema atidirbta.Juo nustos tiketi ,kai prades masiskai vezti lavonus ,bet ir to nedaro.Sudegina arba palieka,ir paraso kad dingo be zinios.. Ir dauguma einanciu kariaut -atsilupe visokie (Sbrod) Neturi darbo,prasikalte,skolingi ir t.t Paskutinius is psichuskes verbavo 😁

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 14, 14:13)
prisimeni, ką rašei apie neįgalią moterį? Ir ko drįsai jos klausti?

Ka tu cia save lygini su amadeja? biggrin.gif
Dėmesio trūkumas? biggrin.gif
Atsakyti

Uarda, ne, ne jautis biggrin.gif
Va dvynius ir aš iš tolo užuodžiu... antipatiją jaučiu jiems ir iš tikrųjų, jei antipatiją pajuntu, žinok dvynys blink.gif.Taip norėjau, kad sūnus paskubėtų truputi ir jautis būtų, bet ne.... Na antipatijos dar nėra biggrin.gif. Ir draugę vieną dvynį tyriu, kuri labai geras žmogus, bet ji beveik vėžys, tai va kol kas dvi išimtis dvynių žinau biggrin.gif

Man su dvyniais vyrais lb.sunku...

Atsakyti