QUOTE(paštininkė @ 2022 09 14, 14:42)
Kremliaus nuopisa, o apie kokią naciją ten kalba? Ir kokia kalba? Gal bendrai - filosofine?
Tavo posto apie "litovcus" jau nekelsiu - puikiai atsimeni.
Bet jei rimtai: aš galvoju apie tą kolektyvinę atsakomybę. Dabar - rusų. Kažkada - vokiečių. Ir yra skirtumai.
Ir tikrai nesu tikra, ar visiems rusams dabar reikia riboti vizas. Visiems, tik pagal tautinę priklausomybę? Nežinau.
Tavo posto apie "litovcus" jau nekelsiu - puikiai atsimeni.
Bet jei rimtai: aš galvoju apie tą kolektyvinę atsakomybę. Dabar - rusų. Kažkada - vokiečių. Ir yra skirtumai.
Ir tikrai nesu tikra, ar visiems rusams dabar reikia riboti vizas. Visiems, tik pagal tautinę priklausomybę? Nežinau.
Tau šiandien viskas gerai su nerve sistema? Gal Venera perejo i Plutono orbită?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 14, 14:52)
Jie gali būti labai skirtingų politinių pažiūrų. Rusija - mūsų kaimynė, to niekaip nepakeisim. Gal keiskim Rusiją?.. Bet kaip, jei tokios nuostatos?
Jus nuo saves keistis pradekit gi visos jus teletabes tokios komunistės dar vis viduje....
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 14, 14:57)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72992053" data-time="1663156374"> Jie gali būti labai skirtingų politinių pažiūrų. Rusija - mūsų kaimynė, to niekaip nepakeisim. Gal keiskim Rusiją?.. Bet kaip, jei tokios nuostatos?</blockquote> Neįmanoma pakeisti kitos šalies, kito žmogaus. Keistis gali tik pats žmogus, jei jam to reik. Rusiją gali pakeisti tik jos žmonės. Patys, jeigu jiems to prisireiks...
Tu gali neleisti diedams nuo gatves krušti tavęs? Negali. Keiskis.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 09 14, 15:12)
<p>O kaip atskirti, kurie intelektualūs, o kurie eiliniai zombiukai? Oro uoste? Niekaip....</p>
Tu savo tėvą - ruskių kariuomenes karininką, laikai visišku idiotu? Motiną - ruskių kariyomenės karininko bobą, laikai lerva ir sūka?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 14, 17:12)
Aš nespėju. Aš pagal gimimo duomenis sudarau brėžinį ir jį analizuoju. Tai ne spėjimo reikalas.
Uarda, ko kabiniesi, gi nieko apie tai nerauki. Nepriimtina tau tai - ir gerai. Aš čia prie ko. Šioj temoj aš apie astrologiją apskritai n metų nekalbėjau.
Ir - nekalbėsiu. Tai paskutinis mano astropostas. Nepaisant to, ką prirašysit.
Man čia politika įdomiau.
Uarda, ko kabiniesi, gi nieko apie tai nerauki. Nepriimtina tau tai - ir gerai. Aš čia prie ko. Šioj temoj aš apie astrologiją apskritai n metų nekalbėjau.
Ir - nekalbėsiu. Tai paskutinis mano astropostas. Nepaisant to, ką prirašysit.
Man čia politika įdomiau.
Mhhh..mhhh...patikwjom, kad rik apie politika cia rasai...mhhhh...
Jau mano horoscopas tau turetu buti aiskus ir be gimimo datos zinojimo. O be to, feisbuke as neslepiu gimimo dates, gi ne tik ziurejai mano fb, bet garantuotai issisaugojai visus duomenis