Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 09 15, 15:31)
Pavyzdys nevykes. Ligoninese galioja specialus rezhimas ir ten gali aplamai neileisti jei kyla menkiausias pavojus pacientu saugumui.

Siausdavo gripo epidemijos ir ką? Ir nieko nebuvo tokio
Be to tada ko verti jų p[er visus galus kišti testai? Galėjo gi giminaitis testą tiesiog pasidaryt ir lankyt sau iki valiai
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 15, 15:14)
Rimtai taip jautru?

taip

velgau dejau linkus net i moklsinius tyrimus, kurie tai patvritina, bet jum faktai kaip vanduo nuo zasies lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 15, 15:38)
o as visgi tikiu, kad teisybe ir teisingumas egzistuoja viena ar kita forma, nebutinai istatymuose, ar teisineje sistemoje.

Taip. Pilnumoje tikiu, kad kas nors kada nors gali labai pažeminti ar išniekinti Lavrinovičių vaikus ar anūkus. Bet teisinėse valstybėse tu to nesulauksi, nes realiai jos "teisinės" biggrin.gif Aš pakankamai žinau apie kad ir policijos vidų.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 09 15, 15:16)
O kodėl išprievartautų? Gal tave ir išprievartavo? Aš tai tiek myliuosi, tiek skiepijausi savo noru biggrin.gif , manęs niekas neprievartavo ax.gif . Kažin ar buvo kas LT per prievartą paskiepytas biggrin.gif

kai zydus zude ju kaimynu lietuviu nezude, tai jie irgi galetu taip anot taves sakyti, o man kas as ne zydas, manes niekas nezudo, neprievartauja AR NE? bigsmile.gif

juk psichologine prievarta tai tik ismislas ar ne? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 09 15, 15:20)
Tai ne žinok, menkniekis ax.gif
Įsivaizduok, kad tavo mylimiausia pasaulyje mama guli su labai sunkia būkle ligoninėje, o tu labai nenori skiepytis, esi įsitikinus, kad tau pakenks. Ir tave ne tai, kad į pačią ligoninę neįleidžia, bet dar į iš miesto neišleidžia, jei tu gyveni kitame mieste. Maloniai su šypsena tau pasako, kad įleis, tik kai bus mamytės laidotuvės smile.gif
Na kaip?

taigi buvo ,kad ir i laidotuves ne visus leido ir nei karsto neleido atidaryti, mzones nezino, nei ka palaidojo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 15, 15:52)
kai zydus zude ju kaimynu lietuviu nezude, tai jie irgi galetu taip anot taves sakyti, o man kas as ne zydas, manes niekas nezudo, neprievartauja AR NE? bigsmile.gif

Gal tu, Kremliaus nuopisa, apie žydus patylėk, po to ką man parašei. Na,jei bent krislą sąžinės turi.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 09 15, 15:23)
vadinas nelabai tą mamytę ir temyli...

kuri mama noretu, kad vaikas del jos zalotusi? unsure.gif

drauges bendradarbe labai mylejo mociute ir vaziavo jos lanyti i seneliu namus, o ten reikalavo skiepo ir ka po siai dienai keikiasi, labai sugedo jos sveikata, ji su ta Johnson vakcina skiepyjosi, nuoalitnis nuovargis, galvos sukimasis ir t.t.

bet kokia tu fashiste tau patinka zmone skankinti pasirodo, net meile prisidengus, fu kaip slykstu, tu blogiau nei Putino pakalikai...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 09 15, 15:49)
Siausdavo gripo epidemijos ir ką? Ir nieko nebuvo tokio
Be to tada ko verti jų p[er visus galus kišti testai? Galėjo gi giminaitis testą tiesiog pasidaryt ir lankyt sau iki valiai

Per gripo epidemijas buvo karantinai ir nieko neleisdavo. I infekcines - nieko neleisdavo visada.

Tie testai vakcinos buvo tiessiog fashistinis parodymas, kad istatymai daugiau negalioja.
Supratom.
Atvirkshciai jau neitikinsit
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 15, 15:53)

Nu gryna debilė.Prie ko čia žydai? Ar skiepytis reikėjo tik kažkokios tautybės, rasės ar socialinio sluoksnio žmonėms?

Paūmėjimas tikrai tau, varai jau non stop. Desperacija kaip ir putkai...Bet kaip fainai kai ruskiai okupantai jau vejami lauk iš Ukrainos.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 09 15, 16:01)
Paūmėjimas tikrai tau, varai jau non stop. Desperacija kaip ir putkai...Bet kaip fainai kai ruskiai okupantai jau vejami lauk  iš Ukrainos.

Todėl visokios lutukės ir paūmėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 09 15, 15:51)
Taip. Pilnumoje tikiu, kad kas nors kada nors gali labai pažeminti ar išniekinti Lavrinovičių vaikus ar anūkus. Bet teisinėse valstybėse tu to nesulauksi, nes realiai jos "teisinės" biggrin.gif Aš pakankamai žinau apie kad ir policijos vidų.

man patiko labai Zadornovo paaiskinimas za-kon rusiskai reiskia butent uz teisingumo ribos kon buvo teisingumas, za - uz. As tiksliai neatsimenu tu senoves slavu zodziu aiskinimo bet kazkaip taip.

seniau kazkad, kai zmonem nereikejo istatymu, matyt teisingumas egzistavo.
Nera tokio istatymo, kad jo apeiti neitu.

rusai net turi issireiskima teisim pagal istatyma ar tesinguma (по закону или справедливости) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 09 15, 16:01)
Nu gryna debilė.Prie ko čia žydai? Ar skiepytis reikėjo tik kažkokios tautybės, rasės ar socialinio sluoksnio žmonėms?

Paūmėjimas tikrai tau, varai jau non stop. Desperacija kaip ir putkai...Bet kaip fainai kai ruskiai okupantai jau vejami lauk  iš Ukrainos.

As gi ne apie reikejima skiepytis, o tavo poziuri i zmones, kurie patyre prievrata, tu gi nepatyrei, tau kitu kancios dzin, jos neegzistuoja, jei nera fizinio smurto, tu nesupranti nei psichologinio smurto, nei zmogaus teisiu. Ne karta rasiau ir kitokius pvz jei netinka zydai, kurie buvo naikinami vien del tautybes, yra dar religija, kuria gali rinktis pvz. juk ne esme uz ka zmogu prievartauja ir kankina, esme, kad jis KENCIA.

kas baisiausia tau visai gerai zmogu kankinti pagrindu to, ka jis gali keisti, pvz pasako isprievartausim, jei nesiskiepysi, vadinasi reikia skeipytis ir TAU TAI TINKA....bet cia nieko naujo jau apie tai esam snekeje...tu tupa buka zombe ir tiek.

nu kas belieka apsimeluojI, pavarai adhominem ir toliau laimingai ziuri debilizacijos dezute, kad ta naujas nuomones formuotu biggrin.gif
Rusai varomi is Ukrainos, o ten like gyvene zmones tose miestuose pradedami persekioti, slava jums fashistam, bet jie gi galejo neimti rusisko pasao ar ne, verti dabar sedeti kalejime 15 metu ar ne... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 15, 16:06)
seniau kazkad, kai zmonem nereikejo istatymu, matyt teisingumas egzistavo.
Nera tokio istatymo, kad jo apeiti neitu.

Matai jei zhmogzhudys nori kazhka uzhmushti, tai matyt jam atrodo, kad tai teisinga ir auka to nusipelne.
Tas pats buna priavartavimu atvejais, ar apipleshimu... Visuomet nusikaltelis save pateisina, kad daro teisingai.
Net vilkas ishalkes skaito teisinga sudraskyti kishkuti.
Cia individualus teisingumas.

Buna kolektyvinis, kokia mazha grupe vienos gaujos sudaro savo garbes kodeksa, bendruomene kaimo savo. Primushti kita kaima yra teisinga.
paskui atsirado teisingumas bendras grafysteje, ar valstybeje ar net tarptautinis itvirtintas rashytinemis ar zhodinemis sutartimis (istatymais)

paprasciausia suvokti individualu teisinguma, pamaciau grazia moteri, tai ji turi man atsiduoti, poo to atiduoti pinigus ir mobilka ar laikrodi, kuriuos galima parduoti pr pragerti. Jei prieshinasi 0 galima peili suvaryti, tai teisinga irgi
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 15, 16:05)
Todėl visokios lutukės ir paūmėjo mirksiukas.gif

atleisk bet man kremliaus nuopisu zinutes neidomios, tai gali buti laisva biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 09 15, 16:16)
Matai jei zhmogzhudys nori kazhka uzhmushti, tai matyt jam atrodo, kad tai teisinga ir auka to nusipelne.
Tas pats buna priavartavimu atvejais, ar apipleshimu... Visuomet nusikaltelis save pateisina, kad daro teisingai.
Net vilkas ishalkes skaito teisinga sudraskyti kishkuti.
Cia individualus teisingumas.

Buna kolektyvinis, kokia mazha grupe vienos gaujos sudaro savo garbes kodeksa, bendruomene kaimo savo. Primushti kita kaima yra teisinga.
paskui atsirado teisingumas bendras grafysteje, ar valstybeje ar net tarptautinis itvirtintas rashytinemis ar zhodinemis sutartimis (istatymais)

paprasciausia suvokti individualu teisinguma, pamaciau grazia moteri, tai ji turi man atsiduoti, poo to atiduoti pinigus ir mobilka ar laikrodi, kuriuos galima parduoti pr pragerti. Jei prieshinasi 0 galima peili suvaryti, tai teisinga irgi

LDK laikais isprievartauta moteris galejo pati nuspresti kokia bausme bus prievartautojui smile.gif neteisinga?

O siaip as sneku apie senesnius laikais, kai nebuvo tokiu dalyku, kai bent daugma zmoniu dori buvo. Jei ir pasitaikydavo nusikaltimai, tai labai reti. Dar ne taip seniai lietuvoje kaimuose niekas nei duru nerakino.....Tai tu siek tiek apie kitka sneki, dabar teises, istatymu daugeja ir nusikaltimu daugeja..
Atsakyti