viską teoriškai galima lyginti, tam ir plepalų forumai
viską teoriškai galima lyginti, tam ir plepalų forumai
Tie du issigimeliai nera teorija. Kokioj matricoj tu egzistuoji?
Ir jei tu lygini grupini isprievartavimą su tvoros sulauzymu ar katės pervažiavimu, tai tu esi kvailesne, nei as galvojau.
Ir jei tu lygini grupini isprievartavimą su tvoros sulauzymu ar katės pervažiavimu, tai tu esi kvailesne, nei as galvojau.
Na ne aš įstatymus sugalvojau, kad sueina terminas, kai jau gali bolatiruotis ir po tokio nusikaltimo. Tokia protinga neva, o niekaip nedaeina.
O kažkokia kažkieno katė kažkam vienišam pvz. gali būti visas pasaulis. O tau niekis.
Tai kaip tu išmatuosi aukų jausmus? Tai neišmatuojama, todėl teisė yra tokia yra. Nusikaltėliams gana švelni, o aukoms žiauri. Nori kažką pakeisti, eik protestuok, kam man čia rašinėji?
Tie du issigimeliai nera teorija. Kokioj matricoj tu egzistuoji?
Ir grupini isbandzius 😲 zodziu patyrus
O gal glostymo pernakt?
Tai tau gal glostymo o tom uzsienietem ka jau ten glostysi. Ten grubus,siurkstus ,gauruotom kanopom ,baisus ,su dideliu B . reikalingas kumelys-erzilas atlikti fistinga ,nes sudiles G taskas .
Bet jos irgi moterys, o visos moterys mėgsta dėmesį, visoms patinka jaustis įvertintomis, patraukliomis, įdomiomis.
man patiko labai Zadornovo paaiskinimas za-kon rusiskai reiskia butent uz teisingumo ribos kon buvo teisingumas, za - uz. As tiksliai neatsimenu tu senoves slavu zodziu aiskinimo bet kazkaip taip.
seniau kazkad, kai zmonem nereikejo istatymu, matyt teisingumas egzistavo.
Nera tokio istatymo, kad jo apeiti neitu.
rusai net turi issireiskima teisim pagal istatyma ar tesinguma (по закону или справедливости)
Papildyta:
Uzsirasyk i koncpektus ...
Справедливость – это равенство всех граждан перед законом независимо от служебного положения и социального статуса
Bet jos irgi moterys, o visos moterys mėgsta dėmesį, visoms patinka jaustis įvertintoms, patrauklioms, įdomioms.
Kumelys-erzilas irgi nori .... ne iskart ant desru 😁
ё
Laiminga moteris = laimingi visi namai:)))