Tu nesuvoki, kad pas tave tame daugiau problemu, nei pas visus mamku personazus kartu sudejus?
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 16, 14:06)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72992824" data-time="1663325448"><div><p>Ir visos su problemom seksualinej srityje, sutapimas?
Zombes
</p></div></blockquote><p>Neturiu problemu toj srity
</p>
Tu nesuvoki, kad pas tave tame daugiau problemu, nei pas visus mamku personazus kartu sudejus?
Ir tu tai pastebejai?. Tiek twletabes, tiek arbuzas su idomucia - jie neislenda is rusisku kanalu. Kaip keista.
Nu žiauru tiek imirkus but svetimoj šalyje, aš nei lietuvių politikais ar žymiais zmonem tiek nesidomiu juo labiau nesiklausau video, kiek jos. Šiaip ką išgirsti iš draugų, artimųjų. O čia sąmoningai skirti tam laiko, klausytis, skaityti ir nuolat piktintis....
Neturiu problemu toj srity
Turi, lytinius nukrypimus, bet nei nesuvoki, kad turi. Tik neigimas bėdų neišsprendžia, o jas gilina.
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 16, 14:07)
Ne tau apie meditacijas kalbėt. Pošla į savo dirbtuvę dar vienos mėgėjiškos parodos ruošt, o ne man į akis šokt 
Taip, taip
Ne tau apie meditacijas kalbėt. Pošla į savo dirbtuvę dar vienos provinciškai mėgėjiškos parodos ruošt, o ne man į akis šokt
Kokia agresyvi kremliaus nuopisa, nepaiso niekas, kaip montekrista sako?
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 16, 14:09)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72992845" data-time="1663326410"><div><p>Neturiu problemu toj srity
</p></div></blockquote><p>Turi, lytinius nukrypimus, bet nei nesuvoki, kad turi. Tik neigimas bėdų neišsprendžia, o jas gilina. </p>
Jos psichiką kazkoks issigimelis taip pavwike, kad jau ji neatsistatys I vėžes. Baisiausia, kad ji issigimeli keicia i kita issigimeli ir taip bus visada.
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 14:09)
Taip, taip
as vat ruosiu, o tu vezimelyje suptis temoki prie kompo prilipus ir verkslendama, kad tave visi cia skriaudzia.
NU.
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 16, 14:13)
Nu
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 16, 14:11)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72992846" data-time="1663326465"><div><p>Ne tau apie meditacijas kalbėt. Pošla į savo dirbtuvę dar vienos provinciškai mėgėjiškos parodos ruošt, o ne man į akis šokt
</p></div></blockquote><p>Kokia agresyvi kremliaus nuopisa, nepaiso niekas, kaip montekrista sako?
</p>
Pala, pala..tuoj prades rekti, kad ją as izeidziau pirma
QUOTE(Moonte @ 2022 09 16, 12:55)
Atejau i tema, kad paneigti, galima lervos deiznformacija. Ji pastoviai pasimauna ant rashistu meslo ir tempia cia kaip fakta iš serijos, paneik kliedesius. Si karta rashistai, bande apdergti Anglijos miruisa karaliene, kad putlerio nepakviete i jos laidotuves.
https://www.youtube....h?v=rOhbD1U3B4w
https://www.youtube....h?v=rOhbD1U3B4w
Aš jos nuorodų ir paklodžių apskritai neskaitau, per didelė garbė.
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 16, 14:08)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72992841" data-time="1663326272"> Ir tu tai pastebejai?. Tiek twletabes, tiek arbuzas su idomucia - jie neislenda is rusisku kanalu. Kaip keista.</blockquote>
<p>Nu žiauru tiek imirkus but svetimoj šalyje, aš nei lietuvių politikais ar žymiais zmonem tiek nesidomiu juo labiau nesiklausau video, kiek jos. Šiaip ką išgirsti iš draugų, artimųjų. O čia sąmoningai skirti tam laiko, klausytis, skaityti ir nuolat piktintis.... </p>
<p>Nu žiauru tiek imirkus but svetimoj šalyje, aš nei lietuvių politikais ar žymiais zmonem tiek nesidomiu juo labiau nesiklausau video, kiek jos. Šiaip ką išgirsti iš draugų, artimųjų. O čia sąmoningai skirti tam laiko, klausytis, skaityti ir nuolat piktintis.... </p>
Tqme ir esme, kad labai kwistas tas ju 'viskas' zinojimas apie Rusija ir nieko nezinojimas apie paciu sali, nes ar zinantis savo salies istorija rasys, jog sovietai griuvo del Lietuvos?
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 16, 14:18)
Nu
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 16, 14:18)
Aisku, kad tau laiko neuztenka, nes puse dienos kasdiena praleidi Google search ieskodama bent kokiu ziniu apie mane ir mano gyvenima
Ar tik nebusi is tu, kurie paskui nakti laukia savo auku tamsiame skersgatvyje?