Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 14:11)
Jos psichiką kazkoks issigimelis taip pavwike, kad jau ji neatsistatys I vėžes. Baisiausia, kad ji issigimeli keicia i kita issigimeli ir taip bus visada.

cia kaip narkomano sapnas, tik kitiem atrodo, kad jam blogai, paciam narkomanui taigi gerai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 16, 14:23)
cia kaip narkomano sapnas, tik kitiem atrodo, kad jam blogai, paciam narkomanui taigi gerai... unsure.gif

Liudna, bet cia jos pasirinkimas. Ji nemirs sena ir laiminga.
Atsakyti

Turi, lytinius nukrypimus, bet nei nesuvoki, kad turi. Tik neigimas bėdų neišsprendžia, o jas gilina. 

Aš kartoju: bėdų neturiu. Nemato jų ir vyras. Tau/jums bėdos kyla???

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 14:15)
Pala, pala..tuoj prades rekti, kad ją as izeidziau pirma  biggrin.gif

cia ziurint kada ta pradzia, kai ji ten konspektuoja visas zinutes tai turetu atsiminti, kas pries 10 m ka ten izeidinejo lotuliukas.gif
Ji mano, kad tik ji dergtis is kitu gali, o jei jau jai ka pasako, tai tipo ka is neigaliu zmoniu saipotes, kiaune... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 14:22)
Aisku, kad tau laiko neuztenka, nes puse dienos kasdiena praleidi Google search  ieskodama  bent kokiu ziniu apie mane  ir mano gyvenima  biggrin.gif
Ar tik nebusi is tu, kurie paskui tamsia nakti laukia savo auku tamsiame skersgatvyje?  biggrin.gif  Gql man jau laikas I policija kreiptis?  biggrin.gif

Kreipkis, pats laikas prisipažint policijai, kaip neįgalią moterį žemini.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 16, 14:25)
cia ziurint kada ta pradzia, kai ji ten konspektuoja visas zinutes tai turetu atsiminti, kas pries 10 m ka ten izeidinejo lotuliukas.gif
Ji mano, kad tik ji dergtis is kitu gali, o jei jau jai ka pasako, tai tipo ka is neigaliu zmoniu saipotes, kiaune... unsure.gif

Kurapkėla biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 16, 14:25)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kazkaip tai barskinti klavisais tau tai netrukdo.

Ar suradai zurnalus, kuriuose as mokinu anglus kaip daryti tinginį, o dar kitame rodau kaip kepti blynelius su varske? Jie abu yra ir digital formate Googlėje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 rugsėjo 2022 - 13:33
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 14:20)
Tqme ir esme, kad labai kwistas tas ju 'viskas' zinojimas apie Rusija ir nieko nezinojimas apie paciu sali, nes ar zinantis savo salies istorija rasys, jog sovietai griuvo del Lietuvos?  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif isivaizduoju taip ir Gorbaciovas su visa Rusija ir vis aTarybu sajunga tiesiog bais issigando keliu lietuvos zmoniu susirinkusiu i mitinga, butu noreja butu visus isvaike, susodine, isaude ir butu pasibaige visi tie sajudziai. Nu tada suprantu, kad zmones tikjo, nes nebuvo gi tos informacijos ir nebutu galeja patiketi, kad juos taip mausto, Kad realiai Landsbergis sukveite prie seimo ir boksto, ne kazka ginti, o pakisti numirti.

Juk sovietu sajunga jau barskejo ir griuvo, tie visi mitingai buvo visai ne prie ko, tik kisimas zmoniu i pavoju.

Nu bet dar ir dabar tiketi, kad lietuviai kazkaip prie to prisidejo, nu turi buti viskas atsilupelis, visiskas zombis...panasiai kaip seni komunistai, kurie dar vis tiki kad sovietu sajunga sugris...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 14:28)
Kurapkėla  biggrin.gif
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
Kazkaip tai barskinti klavisais tau tai netrukdo.

Tada prie ko čia mano neva vežimėlis, kurį vis akcentuoji. Jo dabar neturiu, bet ateityje neišsižadu. Ir?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 09 16, 14:24)
Aš kartoju: bėdų neturiu. Nemato jų ir vyras. Tau/jums bėdos kyla???</p>

2 narkomanai po vienu stogu sueje irgi nemato bedu, man tai jokiu bedu, o jei tu savu nematai ir nesigydai, na tai tik tau bus nuo to kancia...pasnekesim po kokia 10m, gal iki tada jau bus dasile.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 rugsėjo 2022 - 13:35
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 16, 14:31)
Tada prie ko čia mano neva vežimėlis, kurį vis akcentuoji. Jo dabar neturiu, bet ateityje neišsižadu. Ir?

O tai prie ko mano parodos ir mamkos? biggrin.gif
Baigi nukvakti is tos vienatves. Sakiau isigyk bent katina, kad butu ka paglostyti vakarais
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 16, 14:25)

nu va ar nesakiau lotuliukas.gif

ji kaip tas zuikis is filmuko seno, matyt gyvenime jai tas bajeris veike, o cia pyst ir meska sutiko, kai neveikia ir niekas i ja neziuri kaip neigalia, o tik kaip eilini sio forumo anonimini nari.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 14:28)
Ar suradai zurnalus, kuriuose as mokinu anglus kaip daryti tinginį, o dar kitame rodau kaip kepti blynelius su varske? Jie abu yra ir digital formate Google  biggrin.gif

Paūmėjimas tau. Ramybės. O juk turėtum būti laiminga: tik ką neva parodą atidarei. Ar lankytojų tik trys?
Atsakyti