Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 15:15)
Kokiom izvalgom apie tave? Net izvelgti nieko nereikia, nes viskas, kaip ant delno matosi. Tu esi, kaip atskleista knyga  o tai yra blogai.

Tai vat ir būk su tuo blogiu, taip tau ir reikia.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 15:17)
Kokiom izvalgom apie tave? Net izvelgti nieko nereikia, nes viskas, kaip ant delno matosi. Tu esi, kaip atversta knyga, o tai yra blogai.
Papildyta:

Alio, tai gi tu cia pas mumeis archyvariusas. Ieik I savo papke su uzrasu 'sado mazo' ir viska ten rasi apie Montekrista.

Pošla košės valgyk, o ne man aiškint, ką archyvuot ir ko ne. Cit. Taškas.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 16, 15:17)

Kad jau nera ka apie tave skaityti, viskas perskaityta. Boring biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 16, 15:19)
Papildyta:

Pošla košės valgyk, o ne man aiškint, ką archyvuot ir ko ne. Cit. Taškas.

UMD nearchyvavai? Per daug jaudinantis pogrupis? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 rugsėjo 2022 - 14:21
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 15:12)
Tqvo gi tai visada smurtauja. Apie ka tu cia klausi kitu personazu? Nori susijaudinti? Kiek gi kartu esi rasius, kad prasai vyro tave musti sekso metu. Cia gi ir yra viena is smurto rusiu.

butent, fu....
as siaip pries bet koki smurta, bet jau man adekvaciau siaip besimusantys is pykcio, nei del malonumo, cia jau visai creepy... fear.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 15:14)
As tai nesuprantu jos tikslu to klausiant. Ji gi priplaukia, kai ja vyras muša barskinimo metu. Pati tai rase  pastininke neduos sumeluoti. Issigimelė ji.

na ta ir as skaiciau.... unsure.gif

pastininke apsimes, kad nemate biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mazu ji ten kartu dalyvauja tuose svingeriuose, as tikiu, kad ten nemaza dalis "aukstuomenes", politiku ir kitokiu veikeju dalyvauja...

bet siaip kaip monterkista varo nuolat ant pastinikes, jos brolius chikenu pesejais isvadino, sake astrologije tik nupuseliam, kuo uzsiima pastininke, o ta jai vis tiek lenda i sikna, ji matyt ten ta mazochiste ju zaidimuose... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 rugsėjo 2022 - 14:29
Creepy. Bet va didziuojasi tuo.
Bl, kas galvose pas kai kuriuos darosi.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 15:24)
Creepy. Bet va didziuojasi tuo.
Bl, kas galvose pas kai kuriuos darosi.... biggrin.gif

kai zmones taip issigimsta ir ateina karai, marai visokie...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 16, 15:23)
butent, fu....
as siaip pries bet koki smurta, bet jau man adekvaciau siaip besimusantys is pykcio, nei del malonumo, cia jau visai creepy... fear.gif
Papildyta:

na ta ir as skaiciau.... unsure.gif

pastinike pasimes, kad nemate  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif mazu ji ten akrtu dalyvauja tuose svingeriuose, as tikiu, akd ten nemaza dalis "aukstuomenes", politiku ir kitokiu veikeju dalyvauja...

Arba ji tiesiog toks parsidavėliškas tipažas, kad gins iki paskutinio susišikimo tuos žmones, kurie bent kartą jai balionėlį pakabino forume biggrin.gif 4u.gif
Tokių čia ne viena šiaip jau
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 09 16, 15:29)
Arba ji tiesiog toks parsidavėliškas tipažas, kad gins iki paskutinio susišikimo tuos žmones, kurie bent kartą jai balionėlį pakabino forume biggrin.gif  4u.gif

Bingo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 16 rugsėjo 2022 - 15:14

2 narkomanai po vienu stogu sueje irgi nemato bedu, man tai jokiu bedu, o jei tu savu nematai ir nesigydai, na tai tik tau bus nuo to kancia...pasnekesim po kokia 10m, gal iki tada jau bus dasile.

Narkotikus vartoti yra nelegalu, gali kilti bėdų, jei ras... Tai ne tik psichologinė bėda, bet ir fizinė rimta, plius teisinė. 

Ką neteisėto mes darome? 

Ką stipriai kenksmingo sveikatai? 

Atsakyti

o kodel as tau tureciau atsakineti ir tik taip kaip tu nori? bigsmile.gif

tu man i mano klausimus dar neatsakei. Tai Jav salis agresore issudziusi 370.000 civiliu, taip ar ne?

Smurtavo taviškis. Tai prieš badydama kitus pirštais, nusiplauk nuo jų mėšlą. 

Atsakyti

Tqvo gi tai visada smurtauja. Apie ka tu cia klausi kitu personazu? Nori susijaudinti? Kiek gi kartu esi rasius, kad prasai vyro tave musti sekso metu. Cia gi ir yra viena is smurto rusiu.

Žinoma, pliaukštelėti per subinioką sexo metu yra nenormalu ir amoralu!!!!! 😅😅

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 09 16, 17:02)
Žinoma, pliaukštelėti per subinioką sexo metu yra nenormalu ir amoralu!!!!! 😅😅</p>

eik eik, dėl paprastų pliaukštelėjimų niekas nesibūriuoja į visokius būrelius po visokius UMD ir pastoviai neturi ką pasipasakoti ta tema (na jei tai tiesiog visiems žinomas ir priimtinas pliaukštelėjimas)
kodėl dabar bandai taip sumažinti ir sušvelninti visą savo patirtį tame? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 14:04)
Ir tu tai pastebejai?.
Tiek twletabes, tiek arbuzas su idomucia - jie neislenda is rusisku kanalu. Kaip keista.

Pas mane nerodo jokiu rusishku kanalu, sumaishei su savimi
Atsakyti