Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2022 09 16, 14:46)
Tasip. Cit, Burbe. Ir iki.

Supkis tame savo vezimelyje ir nebandyk prisilyginti prie mano sugebejimo buti burbancia. Tau tokie auksciai nepasiekiami biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 14:48)
Supkis tame savo vezimelyje ir nebandyk prisilyginti prie mano sugebejimo buti burbancia. Tau tokie auksciai nepasiekiami  biggrin.gif  biggrin.gif

tai, aišku, kad nebandau ir nebandysiu, nes mano kiti orientyrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 16, 14:43)
puiku. Tada vežimėlio temą uždarom ir pirmyn apie politiką - va, žiūrėk, kaip įdomu:
https://www.youtube....h?v=0WE0X7U-GhE

tau neatsibosta toki mesla ziureti? retorinis klausimas. man uzteko pirmu 3 sakiniu ten isgristi,maniau kokia rimta info. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 16, 14:55)
tai, aišku, kad nebandau ir nebandysiu, nes mano kiti orientyrai mirksiukas.gif

Tavo elgesys mamkose sako visai ką kitą mirksiukas.gif
To nepaslėpsi biggrin.gif
Atsakyti

Kai pati masazuoji   :mirksiukas:​ 

neee, tikrai ne, taip niekad.

Atsakyti

Tam yra oficialios pentagoni ataskaitos, kurių nei nesugebi susirasti ir net linko atsidaryti kuri įkėliau. Nereikia žinok nieko konspektų oto šiais laikais. 

Tai ką galima su tokiu žmogum šnekėti, kuris net tokios elementarios informacijos nei žino, nei susirasti gali? 

Papildyta:
dekui uz rekomendacijas.
Jos nelabai gaudosi smurto temoje.

oh fui dar glostymai, kaip gali noretis tokiu dalyku dar is svetimu zmoniu?

Paprastas klausimas-tavo vyras smurtavo prieš tave? Taip arba ne.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 09 16, 15:07)
Paprastas klausimas-tavo vyras smurtavo prieš tave? Taip arba ne.</p>

o kodel as tau tureciau atsakineti ir tik taip kaip tu nori? bigsmile.gif

tu man i mano klausimus dar neatsakei. Tai Jav salis agresore issudziusi 370.000 civiliu, taip ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 09 16, 15:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72992737" data-time="1663317271"><div><p></p><p>Tam yra oficialios pentagoni ataskaitos, kurių nei nesugebi susirasti ir net linko atsidaryti kuri įkėliau. Nereikia žinok nieko konspektų oto šiais laikais. </p><p>Tai ką galima su tokiu žmogum šnekėti, kuris net tokios elementarios informacijos nei žino, nei susirasti gali? </p>
Papildyta:
dekui uz rekomendacijas.
Jos nelabai gaudosi smurto temoje.
oh fui dar glostymai, kaip gali noretis tokiu dalyku dar is svetimu zmoniu?<p></p></div></blockquote><p>Paprastas klausimas-tavo vyras smurtavo prieš tave? Taip arba ne.</p>

Tqvo gi tai visada smurtauja. Apie ka tu cia klausi kitu personazu? Nori susijaudinti? Kiek gi kartu esi rasius, kad prasai vyro tave musti sekso metu. Cia gi ir yra viena is smurto rusiu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 15:06)
Tavo elgesys mamkose sako visai ką kitą  mirksiukas.gif
To nepaslėpsi  biggrin.gif

ką sako, kam sako? Tau ir tavo šutvei? Tai garsėjat čia savo "įžvalgom" ne tik apie mane "na slavu". Sėkmės toliau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 16 rugsėjo 2022 - 14:13
QUOTE(lutuke123 @ 2022 09 16, 15:10)
o kodel as tau tureciau atsakineti ir tik taip kaip tu nori? bigsmile.gif

tu man i mano klausimus dar neatsakei. Tai Jav salis agresore issudziusi  370.000 civiliu, taip ar ne?

As tai nesuprantu jos tikslu to klausiant. Ji gi priplaukia, kai ja vyras muša barskinimo metu. Pati tai rase pastininke neduos sumeluoti. Issigimelė ji.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 15:14)
As tai nesuprantu jos tikslu to klausiant. Ji gi priplaukia, kai ja vyras muša barskinimo metu. Pati tai rase  pastininke neduos sumeluoti. Issigimelė ji.

Klausyk, išsigimėle, baik mane su savo fantazijom siet.

Montekrista 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 16, 15:13)
ką sako, kam sako? Tau ir tavo šutvei? Tai garsėjat čia savo "įžvalgom" ne tik apie mane "na slavu". Sėkmės toliau!

Kokiom izvalgom apie tave? Net izvelgti nieko nereikia, nes viskas, kaip ant delno matosi. Tu esi, kaip atversta knyga, o tai yra blogai.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 09 16, 15:15)
Klausyk, išsigimėle, baik mane su savo fantazijom siet.

Montekrista 4u.gif

Alio, tai gi tu cia pas mumeis archyvariusas. Ieik I savo papke su uzrasu 'sado mazo' ir viska ten rasi apie Montekrista.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 rugsėjo 2022 - 14:17